Meilė virto košmaru – devynis mėnesius mylimąją laikė įkalintą

Visos merginos ir moterys tiki romantiškomis meilės istorijomis, primenančiomis kino filmus. Tačiau kartais romantiškos dramos virsta kriminalinėmis scenomis. Apie savo išgyvenimus, ką reiškia būti pagrobtai mylimojo, papasakojo dviejų vaikų mama Becky Keegan.

Dviejų vaikų mama Becky Keegan.<br>„Facebook“ nuotr.
Dviejų vaikų mama Becky Keegan.<br>„Facebook“ nuotr.
Dviejų vaikų mama Becky Keegan.<br>„Facebook“ nuotr.
Dviejų vaikų mama Becky Keegan.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 28, 2015, 9:53 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 9:20 AM

Pagrobė pasimatymo metu

24-erių metų vieniša mama troško susirasti mylimąjį. Ji naiviai tikėjo, kad internetinės pažintys yra patikimas ir kad internetu tikrai galima susirasti antrą pusę. „Su Davidu Lace pradėjome susirašinėti viename socialiniame tinkle. Jo žinutės, skirtos man, buvo labai romantiškos. Jis apsuko man galvą komplimentais ir gražiais žodžiais. Davidas atrodė mielas ir žavus, jis vadino mane savo princese“, – atvirai pasakojo moteris.

Jiedu nusprendė, kad internetiniai pokalbiai turėtų virsti tikrais ir sutarė susitikti. Jų pasimatymai paprastai vykdavo Davido gimtajame mieste, į kurį Becky važiuodavo palikdavusi savo du vaikus mamai. „Visą laiką susitikinėdavome jo bute, nekilo jokių įtarimų, kad mūsų meilės istorija gali baigtis liūdnai. Tačiau kartą Davidą ištiko neapsakomas pavydo priepolis. Jis atėmė iš manęs mobilųjį telefoną, trenkė man ir išėjo“, – susijaudinusi prisiminė Becky.

Ji sakė, kad jo bute liko įkalinta su Davido šunimi. „Jis buvo labai piktas, vos tik pajudėdavau, jis imdavo ant manęs loti. Mano buvęs mylimasis kartkartėmis ateidavo, atnešdavo man maisto, o jei klausdavau, kodėl jis mane laiko uždaręs, imdavo mušti. Kaskart išeidamas prigrasindavo šunį mane pulti, jeigu aš bandysiu sprukti“, – jaudinosi moteris.

Ji tikino ištvėrusi patį tikriausią pragarą fizine ir psichologine prasme. „Bute nebuvo elektros, neturėjau ko valgyti, o vos tik pajudėdavau, matydavau, kaip didžiulis šuo nori mane pulti. Svajojau apie susitikimą su savo vaikais, tačiau beveik susitaikiau, kad jų niekada nepamatysiu“, – sakė ji.

Šoko pro langą

Tačiau daugiau nei po devynių mėnesių moteriai pavyko pasprukti. Vyras per neapdairumą paliko atidarytą virtuvės langą. „Kartą mano kalintojas išėjo palikęs pravirą virtuvės langą. Neturėjau kito pasirinkimo, todėl nedelsdama šokau. Iš pradžių nuleidau kojas, atsisėdau ant palangės ir nieko negalvodama puoliau žemyn. Susilaužiau koją, tačiau man pavyko pasprukti. Su didžiuliais skausmais neatsigręždama bėgau pas savo šeimą“, – jaudinosi Becky.

Moteris prisipažino labai bijojusi. „Nepasitikėjau nė vienu sutiktu žmogumi. Aš turėjau vienintelį tikslą – bėgti į mamos namus, todėl taip ir dariau. Nors akivaizdžiai temo, tačiau tikslą pasiekiau. Kai pamačiau mamą, įsikniaubiau į ją ir be paliovos verkiau“, – prisiminė moteris.

Ji pasakojo dar tą pačią dieną pasakiusi policijai, kad buvo pagrobta, patyrė smurtą, todėl kalintojas buvo greitai sulaikytas. „Dabar mano psichologinė būklė gerėja, atsigaunu būdama su vaikais ir mama. Nebegalvoju apie pažintis – vis dar bijau svetimų vyrų, todėl kol kas į pasimatymus vaikščioti neketinu. Davidas atėmė iš manęs beveik metus normalaus gyvenimo – aš jam niekada už tai nesugebėsiu atleisti“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.