Moteris apsimetė vyru ir pasiguldė į lovą vienišą mamą

25-erių Fiona Manson apsimetė vienišu tėvu ir suvedžiojo „Facebook“ sutiktą moterį. Ji pasivadino Joey'u Crislowu. Viskas prasidėjo žinutėmis bei skambučiais, o baigėsi – lovoje. F.Manson dėvėjo specialų kostiumą, ir prieš naudodama sekso žaislą išjungė šviesą kambaryje.

yranas Lee aukai nusiuntė nuotraukų, iš kurių leido suprasti, kad yra aukštas, įdegęs, raumeningas vyras.<br>123rf nuotr.
yranas Lee aukai nusiuntė nuotraukų, iš kurių leido suprasti, kad yra aukštas, įdegęs, raumeningas vyras.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Oct 6, 2017, 10:27 PM

F.Manson pirmą kartą teista 2012-aisiais, tačiau ji ir vėl grįžo į teismo salę, rašo „Daily Mail“.

Apsimetėlė panašiai panašiai pasielgė su antra moterimi.

Ji šiuo metu žinoma Kyrano Lee vardu. K.Lee teisėjams sakė, jog gimė moterimi, bet nuo 15-os ar 16-os jautėsi esanti vyru.

„Kyranas Lee aukai nusiuntė nuotraukų, iš kurių leido suprasti, kad yra aukštas, įdegęs, raumeningas vyras, – sakė kaltintojas Jonathanas Strawas. – Jis teigė, jog turi dukrą. Auka buvo vieniša mama.

K.Lee jai siuntė dovanų. Tarp jų buvo ir sužadėtuvių žiedas. Auka visą laiką norėjo su juo susitikti, bet apsimetėlis to vengė.

Kai jie pagaliau susitiko, K.Lee dėvėjo storą švarką ir kepurę, kad atrodytų vyriškesnis.“

Jis stengėsi slėpti veidą, bet moteris suprato, kad jis nepanašus į nuotraukas.

„Jie kartu leido laiką ir galiausiai kartu atsigulė lovon, – tęsė J.Strawas. – Kaltinamasis dėvėjo specialų kostiumą, o šviesos buvo išjungtos.

K.Lee sekso žaislo pagalba atliko lytinį aktą su moterimi.“

Auka tik iš draugės sužinojo, kad jos vaikinas iš tikrųjų yra moteris: draugė pasakė, kad K.Lee dirba vietiniame „McDonald's“ greitojo maisto restorane, o jo tikrasis vardas – Fiona Manson.

Merginai siūlė susituokti

Teisėjai taip pat išgirdo ir apie kitus santykius, vykusius 2008-aisiais. Tuomet K.Lee buvo išteisintas per mažiau nei 3 valandas.

Jis tą kartą prieš buvusią mokyklos draugę apsimetinėjo šviesiaplaukiu, mėlynakiu tėvu, ir pasivadino Danielo Bladeso vardu.

Jie 6 mėnesius bendravo pokalbiais telefonu bei žinutėmis. Mergina netgi sutiko su juo susituokti.

Ji pasakojo, kad kai jie pirmą kartą susitiko realybėje, viskas baigėsi lovoje, tačiau D.Bladesas buvo drovus, todėl liko su kepure ir drabužiais.

Pasak merginos, tarp jų buvo lytinis aktas, ir jie lietė vienas kitą.

„Jis mane apgavo, – sakė ji. – Maniau, kad esame pora. Jis tikino, jog vieną dieną susilauksime kūdikio ir susituoksime.“

Apgavystė išaiškėjo kitą rytą.

„Jis užmigo, kai baigė mane liesti, – teigė mergina. – Kai pabudau, pamačiau, kad iš po jo kepurės kyšo juodos garbanos. Supratau, kad tai – ne tas žmogus, su kuriuo maniau bendraujanti. Ir tada prisiminiau F.Manson, su kuria ėjau į mokyklą.“

K.Lee prisipažino, kad apsimetė D.Bladesu, kai susirašinėjo ir kalbėjosi telefonu, tačiau teigė, jog nė karto nebuvo merginos namuose, ir aiškino, jog tarp jų nebuvo jokio lytinio akto. Kaltinimai buvo pripažinti neteisingais, tačiau jis bus nubaustas už 2012-aisiais įvykdytą nusikaltimą.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.