Figūringa transseksualė atskleidė, ką teko patirti vyrų kalėjime

26 m. britė transseksualė Tara Hudson už dalyvavimą muštynėse turėjo sėsti į kalėjimą. Kadangi pase ji buvo vyras, nepaisant įspūdingų moteriškų formų buvo pasodinta į Bristolio vyrų kalėjimą.

Tara vartoja hormonus, kurie smarkiai sumažino jos penio liekanas, ir planuoja atlikti pilną lyties keitimo operaciją.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Tara vartoja hormonus, kurie smarkiai sumažino jos penio liekanas, ir planuoja atlikti pilną lyties keitimo operaciją.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 12:14 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 1:07 PM

Praleidusi savaitę tarp daugiau kaip 600 nuteistų vyrų, transseksualė atvirai papasakojo, ką ten teko iškęsti.

Kaliniai nuolat tyčiojosi, vadino „paukštyte su p***palu“, „transe“, „shim“ (iš angliškų įvardžių she ir him) ar hibridu ir kėsinosi išprievartauti.

Ne ką geriau elgėsi ir prižiūrėtojai – apieškodavo išrengdami, tyčiojosi dainuodami dainą „Ladyboys of Bangkok had come to town“.

Tik po to, kai buvo surinkta daugiau kaip 150 tūkst. parašų, įsikišus vietos politikams ir lytinių mažumų teisių gynėjams, Tara buvo perkelta tęsti bausmės į moterų kalėjimą.

„Kai įėjau į kalėjimą, atrodė, lyg į pastatą būtų įėjęs katinas su penkiomis kojomis, – pasakojo transseksualė. – Jie elgėsi lyg gyvuliai zoologijos sode – šaukė ir trankė duris. Dauguma buvo išties susijaudinę.

Visi galvojo, kad aš – normali moteris, o moterų jie buvo ilgą laiką nematę. Visa tai buvo labai seksualu – jie buvo lytiškai susijaudinę“.

Vietoj drabužių, su kuriais atvyko į kalėjimą, jai buvo duoti vyriški drabužiai, taip pat ir glaudės.

Tara vartoja hormonus, kurie smarkiai sumažino jos penio liekanas, ir planuoja atlikti pilną lyties keitimo operaciją. Tačiau vis vien buvo nusiųsta į vyrų kalėjimą, nes pase ji tebėra vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.