Lytį pakeitusi plaukiko meilužė įsiuto, kad jis turės kūdikį

„Mes tapsime tėvais“, – neseniai pasauliui džiaugsmingai paskelbė bene garsiausias šių dienų plaukikas, daugkartinis olimpinis čempionas amerikietis Michaelas Phelpsas (30 m.) ir jo sužadėtinė, buvusi Mis Kalifornija Nicole Johnson (30 m.). Ar kūdikis sutvirtins vis tai byrančius, tai vėl susiklijuojančius poros santykius ir ar padės plaukimo legendai galutinai išbristi iš nuopuolių liūno? Yra mąstančių visaip.

„Tikiuosi, Michaelo kūdikis gims neužsikrėtęs jokiomis lytiniu būdu plintančiomis ligomis“, – drėbė transseksualė.
„Tikiuosi, Michaelo kūdikis gims neužsikrėtęs jokiomis lytiniu būdu plintančiomis ligomis“, – drėbė transseksualė.
Kai transseksualė T.Chandler sužinojo, kad M.Phelpsas ir N.Johnson (nuotr.) turės kūdikį, pasiuto iš pavydo.<br>„Scanpix” nuotr.
Kai transseksualė T.Chandler sužinojo, kad M.Phelpsas ir N.Johnson (nuotr.) turės kūdikį, pasiuto iš pavydo.<br>„Scanpix” nuotr.
Transseksualė T.Chandler
Transseksualė T.Chandler
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 9:36 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 2:56 PM

Michaelo ir Nicole pirmagimis pasaulį turėtų išvysti pavasarį, gegužės mėnesį. Būsimieji tėvai svajoja apie berniuką, bet kol kas naujagimio vardą nutyli.

Jauni, gražūs ir sėkmės lydimi Michaelas ir Nicole pora tapo 2007-ųjų pabaigoje. Po penkerių metų juodu pasuko skirtingais keliais, bet vėliau vis tai taikėsi, tai skyrėsi.

Kalbama, kad pastarojo išsiskyrimo priežastimi galėjo būti plaukiko lytiniai santykiai su dvylika metų vyresne blondine transseksuale Taylor Lianne Chandler.

Taylor viešai pasakojo, kaip juodu mylėjosi jau per pirmąjį pasimatymą ir kaip Michaelas leido jai pirmą kartą pasijusti tikra moterimi.

Garsusis olimpietis niekuomet nepatvirtino šių santykių. O daug apie seksą su plaukiku kalbėjusi Taylor nenutylėjo ir išgirdusi naujieną apie jo sužadėtinės Nicole nėštumą.

„Vienas sunkiausių dalykų, su kuriuo susiduria kiekvienas, pakeitęs lytį, – susitaikyti su tuo, kad tavo buvęs mylimasis turės kūdikį su kita moterimi“, – savo socialinio tinklo paskyroje parašė T.Chandler.

Pyktį ir pagiežą dėl neva nutrūkusių santykių jaučianti Taylor M.Phelpsą net palygino su skandalinguoju Holivudo aktoriumi Charlie Sheenu, pagarsėjusiu nesaugiais meilės nuotykiais ir neseniai prisipažinusiu, kad yra ŽIV nešiotojas.

„Jūs nė negalite numanyti, koks žmogus yra M.Phelpsas ir kokių įvykių buvo kupini praėję metai. Palyginti su juo, C.Sheenas yra tikras geruolis!

Tikiuosi, Michaelo kūdikis gims neužsikrėtęs jokiomis lytiniu būdu plintančiomis ligomis“, – drėbė transseksualė.

Niekam ne paslaptis, kad M.Phelpsas – tik baseine auksinis berniukas. Jis buvo ne kartą pagautas vairuojantis neblaivus, vartojantis narkotikus. Be to, jis niekaip negali atsispirti ir moterų vilionėms.

Net susitikinėdamas su Nicole jis intymiai bendraudavo su stiuardesėmis, kaimynėmis, barmenėmis, prostitutėmis. Kalbama, kad plaukiko silpnybė – didelės krūtys.

Bet atrodo, kad Michaelas ir Nicole vis tiek negali gyventi vienas be kito.

Ant „Mis Kalifornija 2010“ piršto šių metų pavasarį sužibęs didžiulis deimantinis sužadėtuvių žiedas patvirtino, kad M.Phelpsas rimtai galvoja apie jųdviejų bendrą ateitį, o Nicole sutinka priimti jį tokį, koks yra.

„Ji – ta, kurią aš labiausiai mylėjau. Nėra nieko kito, su kuo labiau norėčiau būti“, – apie Nicole po sužadėtuvių kalbėjo sporto legenda.

Iš Los Andželo kilusi grožio konkursų dalyvė N.Johnson netrukus po sužadėtuvių jau matavosi baltas nuotakos sukneles.

Visi, pažįstantys būsimąją ponią Phelps, tikina, kad ji ne tik gražaus veido ir dailaus kūno. Nicole yra komunikacijos mokslų bakalaurė ir dirba rinkodaros bei verslo srityje.

Dėl gero humoro jausmo draugų giriama brunetė – dar ir akredituota juvelyrikos profesionalė. Tad rinkdamas deimantą mylimajai M.Phelpsas turėjo gerai pasistengti.

Ar būsimasis tėvas surimtėjo ir pamiršo praeities kvailystes bei demonus? Šiemet, pasibaigus pusmetį trukusiai diskvalifikacijai už nebe pirmą sulaikymą vairuojant išgėrus, M.Phelpsas baseine vėl demonstruoja puikius rezultatus.

Plaukikas intensyviai rengiasi ateinančią vasarą Brazilijoje, Rio de Žaneire, vyksiančioms olimpinėms žaidynėms. Jam tai bus jau ketvirtosios olimpinės žaidynės.

Nuo alkoholizmo kelis mėnesius gydęsis, o dabar anoniminių alkoholikų susitikimus lankantis būsimasis tėvas tvirtina jau kurį laiką negėręs nė lašo alkoholio ir neketinantis to daryti ateityje.

Stipriai sulysęs, ilgą barzdą užsiželdinęs vyras jaučiasi kaip niekada savimi patenkintas.

Kitaip tariant, visiškai pasirengęs papildyti savo 22 olimpinių medalių (iš jų – 18 aukso) kolekciją ir išlaikyti daugiausia olimpinių medalių iškovojusio atleto titulą.

Bet kuriuo atveju M.Phelpsas po olimpinių žaidynių Brazilijoje ketina švęsti. Olimpinė legenda ir grožio karalienė išsidavė – po olimpiados juodu atšoks vestuves.

„Kartu su pertraukomis esame jau ilgą laiką. Visko būta. Bet aš ją myliu.

Nors buvo visko, mes per tą laiką vis tiek augome kaip pora“, – kalbėjo M.Phelpsas. Jųdviejų gražia ateitimi tiki ir plaukiko motina bei dvi jo seserys.

Baltimorės futbolo žvaigždės ir policininko Fredo bei vidurinės mokyklos direktorės Debbie šeimoje gimęs Michaelas – jauniausias iš trijų vaikų.

Berniukui buvo devyneri, kai jo tėvai pasuko skirtingais keliais. Kaip tik tais metais Michaelui buvo diagnozuotas ir hiperaktyvumas.

Po tėvų skyrybų aktyvus, sunkiai dėmesį sutelkiantis Michaelas augo su motina, su kuria jis iki šiol labai artimai bendrauja.

Būsimoji sporto žvaigždė plaukti pradėjo kartu su seserimis – penkeriais metais vyresne Hilary ir septyneriais metais vyresne Whitney.

Beje, pastaroji, būdama penkiolikos, taip pat bandė patekti į olimpinę Jungtinių Valstijų plaukimo rinktinę. Jos svajonei nebuvo lemta išsipildyti dėl traumų.

M.Phelpsas visuomet pabrėžia, kad už savo stulbinamus sporto laimėjimus yra dėkingas visuomet jį rėmusioms motinai ir seserims.

Michaelas niekada nemini savo tėvo, o tas keliauja į svarbiausias sūnaus varžybas, bet pasišildyti jo laimėjimų spinduliuose vengia.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.