Tarp Kalėdų dovanų garsenybėms – striptizo stulpas ir naujagimis

Garsūs, gražūs ir turtingi. Rodos, Kalėdoms dovanų jie galėtų gauti ko tik panorėję – brangiausių automobilių, gražiausių juvelyrikos dirbinių, garsių dizainerių kūrinių ar kelionių į egzotiškas šalis bilietus. Bet, regis, garsenybes labiau traukia staigmenos, ypač su seksualumo prieskoniu.

Kanadiečių reperis Drake’as savo gerbėjus net privertė aikčioti Kalėdų proga pasidovanojęs striptizo stulpą.
Kanadiečių reperis Drake’as savo gerbėjus net privertė aikčioti Kalėdų proga pasidovanojęs striptizo stulpą.
Atlikėja D.Parton prie savo namų vartų prieš vienas Kalėdas dovanų dėžėje rado naujagimę mergaitę.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Atlikėja D.Parton prie savo namų vartų prieš vienas Kalėdas dovanų dėžėje rado naujagimę mergaitę.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Stebinti mėgstančią M.Cyrus pačią prajuokino iš mylimojo P.Schwarzeneggerio gautas laisvalaikio kombinezonas, išmargintas picomis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Stebinti mėgstančią M.Cyrus pačią prajuokino iš mylimojo P.Schwarzeneggerio gautas laisvalaikio kombinezonas, išmargintas picomis.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkė Rihanna pernai iš draugės gavo pripučiamąją delfino skulptūrą, kurią pavadino seksualia.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkė Rihanna pernai iš draugės gavo pripučiamąją delfino skulptūrą, kurią pavadino seksualia.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kanadiečių reperis Drake’as savo gerbėjus net privertė aikčioti Kalėdų proga pasidovanojęs striptizo stulpą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kanadiečių reperis Drake’as savo gerbėjus net privertė aikčioti Kalėdų proga pasidovanojęs striptizo stulpą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

„Lietuvos rytas“

Dec 25, 2015, 5:30 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 11:20 AM

Kalėdų rytą netgi garsiausi pasaulio žmonės skuba po eglute ieškoti dovanų.

Turbūt smalsu, kokių keistų dovanų yra gavusios tokios pasaulinės žvaigždės kaip amerikiečių dainininkė Rihanna ar garsiojo Anglijos futbolininko Davido Beckhamo žmona, buvusi dainininkė, o dabar dizainerė Victoria?

Jeigu vis dar ieškote išskirtinių Kalėdų dovanų, tikrai iš jų galėsite pasisemti įdomių idėjų.

Tiesa, neretai turtuoliai turbūt labiau siekia nustebini kitus, todėl patys sau pasidovanoja keistą dovaną.

Štai kanadiečių reperis Drake’as (29 m.) savo gerbėjus net privertė aikčioti Kalėdų proga pasidovanojęs žėrintį striptizo stulpą. Kas aplink jį šoks – pats reperis ar jo antroji pusė, spėliojo ne vienas reperio gerbėjas.

Viena turtingiausių pramogų pasaulio porų – amerikiečių atlikėjas Kanye Westas (38 m.) ir realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (35 m.) vienas kitam Kalėdų proga dovanoja ne tik brangias, bet ir originalias dovanas su intymumo prieskoniais.

Reperis K.Westas mylimąją pradžiugino „Hermes Birkin“ odine rankine, papuošta dideliu originaliu menininko George’o Condo nutapytu moterų aktu.

Atrodo, kad realybės šou žvaigždei tokia sutuoktinio dovana labai patiko. Kim ne kartą fotografų buvo užfiksuota su šia didele įspūdinga rankine.

O karjerą jau baigęs garsusis britų futbolininkas D.Beckhamas (40 m.) savo išrankiajai žmonai Victoriai (41 m.) padovanojo Olivios von Halle sukurtą šilkinę „Coco Chanel“ audinių ir kirpimo stiliaus pižamą.

Ne taip seksualu kaip striptizo stulpas.

Ne taip originalu ir brangu kaip vyninė Kalifornijoje, kurią futbolo žvaigždė padovanojo žmonai 34-ojo jos gimtadienio proga.

Tačiau labai jauki, stilinga ir patogi pižama turėjo patikti keturių vaikų motinai.

Stebinti mėgstančią Miley Cyrus (23 m.) prajuokino iš mylimojo Patricko Schwarzeneggerio (22 m.), aktoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio sūnaus, gautas laisvalaikio kombinezonas, išmargintas picomis.

Dainininkė ir aktorė savo socialiniame tinkle jau pasidalijo smagia nuotrauka, kurioje ji pasipuošusi Kalėdų dovana, ir užrašu „Turiu geriausią vaikiną“.

Kita ne ką mažiau populiari dainininkė Rihanna (27 m.) praėjusiais metais gerokai nustebo iš vienos savo draugių gavusi pripučiamąją delfino skulptūrą.

Ką tokia dovana reiškia, turbūt žino tik jos pačios, bet Rihanna labai džiaugėsi ir skulptūrą pavadino seksualia.

Keista dovana – 1995 metų „Ms.“ žurnalu, kurio viršelyje pavaizduota pusnuogė moteris ir anonsuotas reportažas apie abortus, per praėjusias Kalėdas džiaugėsi ir aktorė, rašytoja bei prodiuserė Lena Dunham (29 m.).

Serialo „Merginos“ („Girls“) žvaigždei ir režisierei liberalių pažiūrų feminisčių leidinį irgi padovanojo draugė.

Tačiau kartais kalėdiniai žaidimai priverčia krūptelėti. Ypač kai garsenybių gerbėjai, norėdami nustebinti savo dievaičius, perlenkia lazdą.

Amerikiečių aktorius ir dainininkas Jaredas Leto (43 m.) kartą iš savo gerbėjo gavo žmogaus ausį su rašteliu: „Ar klausai?“

Padūkėlis „Oskaro“ statulėlės savininkas nebūtų buvęs jis, jei nebūtų pasilikęs tokios keistos, daugeliui pasišlykštėjimą keliančios dovanos. Ausį Jaredas pasiliko, pervėrė ją ir pasidarė kaklo papuošalą.

Žmogaus kūno dalį – gabalėlį odos – gavo ir kitas Holivudo gražuoliukas, jaunų merginų numylėtinis aktorius Zacas Efronas (28 m.).

O štai JAV reperė Kesha (28 m.) pati ne kartą prašė gerbėjų siųsti jai keistų dovanų. Prieš porą metų gulėdama reabilitacijos klinikoje Kesha gerbėjų užsiprašė dantų tam, kad galėtų kurti meną. Koks meno kūrinys išėjo, niekas nežino.

Populiaraus televizijos serialo „Vaikščiojantys negyvėliai“ („The Walking Dead“) žvaigždė Normanas Reedusas (46 m.) kartą sulaukė jį pralinksminti turinčios dovanos – krūties implanto.

Populiarios popgrupės „One Direction“ dainininkas ir dainų kūrėjas Harry Stylesas (21 m.) gauna daug dovanų iš jaunų gerbėjų.

Keisčiausia – įklotas su ant juo įrašytu merginos vardu.

Viso pasaulio paauglių numylėtinis šią „dovaną“ tą pačią akimirką pasiuntė į šiukšlių dėžę.

Kitos populiarios jaunų vaikinų grupės „The Jonas Brothers“ dainininkai iš pamišusios gerbėjos dovanų yra gavę mažą rykliuką, užkonservuotą tūbelėje. Vyrukai niekaip nesuprato, kur mergina gavo tokią dovaną ir kodėl ją jiems įteikė.

Kanados roko atlikėją Avril Lavigne (31 m.) labiausiai pribloškė Japonijoje iš vietos gerbėjo gauta dovana – negyvas triušis. Kai kuriose šalyse iki šiol tikima, kad amuletas su negyvo triušio pėda lemia sėkmę ir laimę.

Matyt, dainininkės gerbėjas tikėjo, kad negyvas triušis suteiks populiariajai Avril dar daugiau laimės, tačiau ji tokią dovaną įvertino kaip vieną baisiausių.

Vis dėlto šios dovanos yra niekis, palyginti su ta, kurią praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje gavo amerikiečių dainininkė Dolly Parton (69 m.). Prie namų vartų dovanų dėžėje ji rado moteriškos lyties kūdikį.

Šalia buvo padėtas naujagimės motinos raštelis. Jame nežinoma moteris pareiškė norą, kad jos kūdikis, pavadintas pagal labai populiarią D.Parton dainą Jolene, augtų su jos muzikos dievaite.

Be abejo, D.Porton apie tokią „dovaną“ pranešė atsakingoms tarnyboms.

Dainininkė vėliau mergaitės likimu nesidomėjo.

Tad tokia dovana kaip dešimt pūkelius surenkančių volelių, kuriuos amerikiečių dainininkė Taylor Swift (26 m.) per Kalėdas gavo iš savo tėčio, nieko nebenustebinsi. Tėvas susirūpino savo dukra ne todėl, kad jos auginamos dvi katės šeriasi, bet dėl to, kad ji „visada ant savęs turi daug blizgučių“.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.