Studentė pamaitino benamį – jis atsidėkojo sukrečiančiu rašteliu

Casey Fisher – studentė ir jauna mama. Tai diena jai buvo visiškai eilinė. Moteris užsuko į nedidelį restoranėlį papietauti. Prie jo durų sėdėjo benamis vyras.

Moteris neįtarė, koks svarbus benamiui buvo tas pokalbis.<br>Facebook nuotr.
Moteris neįtarė, koks svarbus benamiui buvo tas pokalbis.<br>Facebook nuotr.
Moteris neįtarė, koks svarbus benamiui buvo tas pokalbis.<br>Facebook nuotr.
Moteris neįtarė, koks svarbus benamiui buvo tas pokalbis.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 21, 2016, 9:30 AM, atnaujinta Jun 10, 2017, 2:03 PM

Po kurio laiko vyras taip pat išdrįso užeiti į restoranėlį tikėdamasis, kad kas nors duos jam pavalgyti. Pinigų jis visiškai neturėjo. Jeigu ne Casey, jis būtų išėjęs iš restorano visiškai alkanas.

Tačiau moteris nelaimingam nepažįstamajam užsakė pietus, arbatos ir netgi nusprendė su juo pasikalbėti. Jauna mama net neįtarė, koks svarbus buvo jos poelgis to vyro gyvenime.

C.Fisher pasakojo, kad norėjo užmegzti nuoširdų pokalbį, kad vyras galėtų išsipasakoti. Galbūt ji kiek per daug įkyriai klausinėjo, bet vyras nesipriešino ir jai papasakojo apie save praktiškai viską.

Jis vardu Chrisas. Tėvo nepažinojo, o motina mirė nuo vėžio. Po patirto sukrėtimo vaikinas pradėjo vartoti narkotikus ir nusirito į visišką dugną. Dabar į jį visi žiūri kaip į visuomenės atmatą...

Pokalbis pralėkė labai greitai. Moteris atsisveikino su benamiu, ruošdamasi eiti savais keliais. Bet jis jos paprašė palaukti porą sekundžių ir kažką parašė ant čekio. Tada vyras atsiprašė už negražią rašyseną, atidavė jai raštelį ir skubiai dingo iš restorano.

Kai Casey perskaitė raštelį, tik tada suvokė, kokį didelį darbą padarė. Jos susitikimas su benamiu nulėmė jo likimą. Štai kas buvo parašyta ant čekio: „Šiandien aš norėjau nusižudyti. Bet tu privertei mane persigalvoti. Ačiū tau, puikus žmogau“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.