Studentė vairavo ir naudojosi telefonu: štai kuo viskas baigėsi

Liza Marks iš savo draugių išsiskyrė dailumu. Dėl jos grožio iš proto ėjo daugybė vaikinų. Tačiau viena trumpoji žinutė, kurią ji ėmė skaityti vairuodama automobilį, apvertė jos gyvenimą aukštyn kojomis.

Medikams pavyko pastatyti ją ant kojų, tačiau jos veidas negrįžtamai pasikeitė.<br>„YouTube.com nuotr.
Medikams pavyko pastatyti ją ant kojų, tačiau jos veidas negrįžtamai pasikeitė.<br>„YouTube.com nuotr.
Taip mergina atrodė iki avarijos.<br>„YouTube.com nuotr.
Taip mergina atrodė iki avarijos.<br>„YouTube.com nuotr.
Taip Liza atrodo po avarijos.<br>„YouTube.com nuotr.
Taip Liza atrodo po avarijos.<br>„YouTube.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2016-02-02 13:44, atnaujinta 2017-06-09 12:15

Randai paženklino kūną ir sielą

Kai Lizai suėjo 18 metų, ji pradėjo vairuoti automobilį. Tačiau viena kelionė baigėsi tragiškai – mergina pasmalsavo žvilgtelėti į telefoną ir pažiūrėti, kas jai parašė trumpąją žinutę. Vos po akimirkos jos vairuojamas automobilis rėžėsi į vilkiką.

Liza po avarijos liko gyva, tačiau niekada nebus tokia, kokia buvo iki jos. Visą mėnesį po avarijos ji praleido intensyviosios terapijos skyriuje. Medikams pavyko pastatyti ją ant kojų, tačiau jos veidas negrįžtamai pasikeitė.

Ji ne tik sužeista emociškai bei psichologiškai, bet ir paženklinta randais. Po avarijos ji viena akimi visiškai apako, pro vieną šnervę negali kvėpuoti, viena ausimi visai negirdi. Be raminamųjų vaistų ji neužmiega.

Neteko draugų

Po tragiško įvykio ji prarado beveik visus savo draugus. Lizai labai sunku susitaikyti su vienatve. Juk iki avarijos mergina buvo apsupta žavių vaikinų ir draugių, nuolat lankydavosi vakarėliuose, laisvalaikiu žaisdavo futbolą.

Po avarijos mergina prisipažino, kad buvo priklausoma nuo telefono. „Jis prie manęs būdavo kiekvieną akimirką. Nuolat naršydavau, susirašinėdavau su bičiuliais, todėl ir vairuodama automobilį nepaleisdavau jo iš rankų.

Tačiau dabar žinau, kad tai negrįžtamai pakeitė mano gyvenimą. Niekada nebūsiu tokia, kokia buvau. Buvau tikrai kvaila, kad naudojausi telefonu vairuodama. Kaip galėjau nepagalvoti, kad per akimirką viskas gali pasikeisti? Labai norėčiau, kad mano istorija pasiektų kuo daugiau žmonių, kurie neatsakingai elgiasi prie vairo. Tai pamoka visam gyvenimui“, – ašarų neslėpė L.Marks.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.