Philą Collinsą su buvusia žmona vėl suartino vaikai ir ligos

Tikrai meilei nepakenkia nei skyrybos, nei pinigai, nei laikas. Britų atlikėjas Philas Collinsas (65 m.) grįžo pas trečiąją žmoną šveicarę Orianne Cevey (42 m.). Su ja dainininkas išsiskyrė prieš aštuonerius metus ir sumokėjo jai daugiau nei 33 milijonus eurų.

O.Cevey ir Ph.Collinso vestuvių puota kainavo beveik 400 tūkstančių eurų, o skyrybų išmoka – brangiausia Jungtinės Karalystės pramogų pasaulio istorijoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
O.Cevey ir Ph.Collinso vestuvių puota kainavo beveik 400 tūkstančių eurų, o skyrybų išmoka – brangiausia Jungtinės Karalystės pramogų pasaulio istorijoje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 16, 2016, 1:52 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 10:28 PM

Buvusios britų grupės „Genesis“ būgnininkas ir dainininkas Ph.Collinsas su papuošalų dizainere ir vertėja O.Cevey kartu buvo praleidę 12 metų, iš jų septynerius – santuokoje.

Jų vestuvių puota kainavo beveik 400 tūkstančių eurų ir truko tris dienas. Šveicarijoje apsigyvenusi pora susilaukė dviejų sūnų – Matthew (14 m.) ir Nicholas (10 m.), tačiau nesugebėjo išsaugoti šeimos.

Atsigręžęs į praeitį šiandien Ph.Collinsas prisipažįsta, kad tada tikrai be jokio reikalo pasuko skirtingais keliais.

„Mūsų išsiskyrimas nebuvo panašus į vieną tų siaubo istorijų, kokiomis kartais virsta skyrybos. Mes likome artimi. O galiausiai paaiškėjo, kad pasiilgome vienas kito.

Abu pamatėme, kad išsiskirti buvo klaida, ir šią klaidą ištaisėme“, – paaiškino dainininkas. Jis jaučiasi labai laimingas jau kurį laiką gyvendamas su buvusia žmona ir jųdviejų vaikais.

„Aš dabar vėl galiu būti tėvas savo sūnums, paimti juos iš mokyklos, daryti su jais namų darbus ir tiesiog leisti laiką. Tai nuostabi dovana“, – sakė Ph.Collinsas. Būtent vaikai buvo tai, dėl ko buvę sutuoktiniai palaikė ryšį. Taip pat jie abu dirbo labdaros organizacijose.

Brangiausios skyrybos

Tačiau per tą laiką, kol pora gyveno atskirai, jų abiejų gyvenime netrūko išbandymų.

2008 metais įvykusios Ph.Collinso ir daugiau nei 20 metų jaunesnės O.Cevey skyrybos muzikantui kainavo per 33 milijonus eurų.

Tai buvo brangiausia skyrybų išmoka Jungtinės Karalystės pramogų pasaulio istorijoje. Ji pranoko sumą, kurią tais pat metais buvęs legendinės grupės „The Beatles“ narys Paulas McCartney, Ph.Collinso vienmetis, po skyrybų sumokėjo buvusiai žmonai Heather Mills (48 m.).

Pastaroji pora iki šiol dar išliko priešiškai nusiteikusi, o Ph.Collinsas praėjus keleriems metams po išsiskyrimo atvirai pareiškė, kad vis dar myli buvusią žmoną.

O.Cevey tada jau buvo ištekėjusi už kito vyro – iš Maroko kilusio bankininko Charles’io Fouado Mejjati.

Po skyrybų Ph.Collinsas nusipirko namą Ženevoje netoli to, kurį paliko O.Cevey ir vaikams. Tačiau netrukus ji su naująja šeima nutarė išsikraustyti į Jungtines Amerikos Valstijas. 2011 metais Orianne savo antrajam sutuoktiniui pagimdė sūnų Andreą Ryaną Kylianą.

„Ji ištekėjo, ir tai buvo gerai. Sutarėme su jos vyru, bet jam nepatiko gyventi Šveicarijoje, tad jie išvyko“, – paaiškino Ph.Collinsas. Negalėdamas dažnai matyti vaikų Ph.Collinsas palūžo – ėmė be saiko gerti. Tai nustebino dainininko bičiulius.

„Žmonės, kurie mane pažinojo, negalėjo tuo patikėti. Juk aš visada buvau jautrus ir atsakingas, niekuomet per koncertinius turus nieko nenuvildavau“, – kalbėjo Ph.Collinsas.

Įniko į alkoholį

Keturis dešimtmečius su legendine roko grupe „Genesis“ visą pasaulį maišęs ir sugebėjęs nepaskęsti rokerius lydinčiose pagundose, po šeimos dramos įniko į alkoholį.

„Atsikeldavau ryte, įsijungdavau televizorių ir iškart įsipildavau taurę vyno. Iki dienos pabaigos išgerdavau kelis butelius, bet vis tiek jausdavausi blaivus.

Niekur nesišlaistydavau – visą laiką gulėdavau. Tai tapo nepakeliama mano kūnui. Kai kurie organai pradėjo streikuoti“, – atvirai pasakojo Ph.Collinsas.

Dainininkui pašlijo sveikata – pasislinko stuburo slankstelis, iškilo problemų dėl kojos kaulo ir dėl rankos sausgyslės.

Kurį laiką jis nebegalėjo groti būgnais, tad vis dažniau kalbėdavo apie karjeros pabaigą.

Dėl besaikio alkoholio vartojimo Ph.Collinsui buvo diagnozuotas stiprus kasos uždegimas.

„Vos nemiriau. Ėmiau lankytis anoniminių alkoholikų susitikimuose, mėginau išlikti blaivus bent savaitę. Tačiau tai man sunkiai sekėsi. Griežtai pasakiau sau: nesu alkoholikas! Vaikai ėmė dėl manęs nerimauti – tai mane labiausiai sujaudino“, – apie sunkų savo gyvenimo etapą kalbėjo keturių vaikų tėvas.

Viena problema vyrą vedė prie kitos ir galiausiai jis pateko, kaip pats sako, pas labai gerus JAV gydytojus. Tuomet jo gyvenimas pakrypo kita vaga.

Pernai jis apsigyveno Majamyje ir neseniai pareiškė, kad vėl ketina imtis muzikinės veiklos.

Ketverius metus dainininkas susitikinėjo su amerikiete žurnaliste Dana Tyler (58 m.), bet praėjusiais metais išsiskyrė.

Buvo paralyžiuota

Kalbama, kad Ph.Collinsas su buvusia trečiąja žmona kartu gyvena jau apie pusmetį. Pora atgimusių jausmų nebeslepia, tačiau O.Cevey santuoka su bankininku dar nenutraukta. Jų skyrybų dokumentai jau pasiekė teismą.

„Mes jau kurį laiką esame kartu, ir niekas nepastebėjo“, – šypsojosi rokeris.

Orianne taip pat turi rimtų sveikatos problemų.

Prieš dvejus metus jai atlikta kaklo slankstelio operacija, bet nesėkmingai – moteris buvo laikinai paralyžiuota ir tik neseniai po ilgos reabilitacijos pradėjo vaikščioti.

Su Orianne Ph.Collinsas susipažino, kai jai buvo 22 metai. Tuo metu rokeris jau gyveno antroje santuokoje su Jill Tavelman, kurią vedė 1984 metais.

1989-aisiais jie susilaukė dukters Lily, o 1996 metais išsiskyrė. Kalbama, jog apie tai, kad norėtų skirtis, dainininkas pranešė sutuoktinei faksograma.

Vėliau iš Ph.Collinso ji gavo daugiau nei 23 milijonų eurų skyrybų išmoką.

Jų dukra Lily Collins (26 m.) vadinama viena perspektyviausių jaunųjų Holivudo aktorių. Ji yra suvaidinusi filmuose „Veidrodėli, veidrodėli“ (2012 m.), „Su meile, Rouze“ (2014 m.) ir kituose.

Pirmąkart Ph.Collinsas vedė 1975 metais kanadietę Andreą Bertorelli ir susilaukė sūnaus Simono, kuris taip pat tapo muzikantu.

Parengė Vykintė Budrytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.