Geraširdė gražuolė iš Pasvalio nesupranta, kodėl žmonės pavydi

Vilniaus gatvėse, kuriomis žengia 22-ejų Greta Zarembienė, stoja eismas. Vyrai jai žarsto komplimentus, moterys nužiūri kiekvieną smulkmeną – nuo vardinės rankinės iki tobulai atlikto makiažo.

Greta Zarembienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Greta Zarembienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Vyrai jai žarsto komplimentus, moterys nužiūri kiekvieną smulkmeną.<br>D.Umbraso nuotr.
Vyrai jai žarsto komplimentus, moterys nužiūri kiekvieną smulkmeną.<br>D.Umbraso nuotr.
Gretą visada lydėjo apkalbos, todėl tai, kad ėmė draugauti su gerokai vyresniu vyru, nebuvo išimtis.<br>D.Umbraso nuotr.
Gretą visada lydėjo apkalbos, todėl tai, kad ėmė draugauti su gerokai vyresniu vyru, nebuvo išimtis.<br>D.Umbraso nuotr.
G.Zarembienę feisbuke seka beveik 24000 gerbėjų armija.<br>D.Umbraso nuotr.
G.Zarembienę feisbuke seka beveik 24000 gerbėjų armija.<br>D.Umbraso nuotr.
Nors moteriai vos 22-eji, jos namuose šėlsta jau beveik dvejų sūnus Herkus.<br>D.Umbraso nuotr.
Nors moteriai vos 22-eji, jos namuose šėlsta jau beveik dvejų sūnus Herkus.<br>D.Umbraso nuotr.
Moteris tikina pavargusi nuo klausimų apie natūralumą ir plastines operacijas.<br>D.Umbraso nuotr.
Moteris tikina pavargusi nuo klausimų apie natūralumą ir plastines operacijas.<br>D.Umbraso nuotr.
Žvelgiant į žavią merginą sunku įsivaizduoti ją susisukusią į chalatą ir žaidžiančią su atžala.<br>D.Umbraso nuotr.
Žvelgiant į žavią merginą sunku įsivaizduoti ją susisukusią į chalatą ir žaidžiančią su atžala.<br>D.Umbraso nuotr.
Gretą ir Mindaugą skiria 13 metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Gretą ir Mindaugą skiria 13 metų.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nors moteriai vos 22-eji, jos namuose šėlsta jau beveik dvejų sūnus Herkus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Nors moteriai vos 22-eji, jos namuose šėlsta jau beveik dvejų sūnus Herkus.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Feb 24, 2016, 1:38 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 6:19 PM

Iš Pasvalio kilusi jauna motina ir nekilnojamo turto bendrovės vadovo Mindaugo Zarembos žmona atvira – žmonės jai nuolat ko nors pavydi, ir ji jau su tuo susitaikė.

Remia vargingai gyvenančią šeimą

Nors prieš susitikdama su Greta galvojau, kad didžiausią pokalbio dalį užims kalbos apie jos mėgstamas grožio procedūras, lankytinus vakarėlius Vilniaus centre ir spindintį elito gyvenimą, vis dėlto viskas prasidėjo kiek kitaip.

Pasirodo, moteriai būdingas ne tik žibantis gyvenimo stilius, bet ir noras padėti tiems, kam pagalba yra būtina. „Su vyru remiame Širvintų rajone gyvenančią daugiavaikę šeimą. Ten auga net aštuoni mažamečiai vaikai.

Tėvams trūksta socialinių įgūdžių, todėl jiems būtina pagalba. Norime, kad jie atvažiuotų į Vilnių, vaikai nueitų į tas vietas, kuriose dar nėra buvę.

Kadangi turime galimybę paskirstyti lėšas, tai kodėl viską turėtume skirti sau? Labai svarbu padėti ir kitiems.

Nevengiame kalbų ir apie kūdikio įsivaikinimą. Nors šiuo metu auginame metų ir septynių mėnesių sūnų Herkų, tačiau su vyru esame rimtai šnekėję apie galimybę įsivaikinti“, – atviravo ji. Gerbėjų minia šlovina ir dergia

Gretą ir Mindaugą skiria 13 metų. Moteris tikino neatsitiktinai pasirinkusi vyresnį vyrą. Ją nuo pat mažens supo vyresni draugai, o ir tarp jos tėvų – dešimtmečio skirtumas. „Kai susipažinau su Mindaugu, mokiausi vidurinėje, man buvo 17-ka. Mane visada lydėjo apkalbos, todėl tai, kad draugauju su gerokai vyresniu vyru, nebuvo išimtis.

Tačiau prie dėmesio esu pripratusi. Kiek pamenu, Pasvalyje visada buvau tas žmogus, su kuriuo kiti norėdavo pabendrauti, į kurį daugiau žiūrėdavo, užkalbindavo ar net pavyduliaudavo“, – sakė Greta.

Spėju, kad merginos Gretai pavydi išvaizdos, grakščios figūros, turtingo vyro šalia? „Pavydas mane lydi visą gyvenimą, bet aš tikrai nežinau, ko žmonės man pavydi.

Manau, kad žmonės per daug susikoncentravę į kitų problemas ir kitų asmeninius gyvenimus. Daug svarbiau žvelgti į save, stengtis tobulėti ir eiti pirmyn.

Nuo pat mokyklos laikų esu kovotoja už teisybę. Visada visiems bandau ką nors įrodyti, todėl kai išgirstu savo atžvilgiu tam tikras replikas ar komentarus, imu kovoti tarsi su vėjo malūnais, jaudinuosi, tačiau viską gerai apgalvojus nurimstu“, – atviravo gražuolė.

G.Zarembienę feisbuke seka beveik 24000 gerbėjų armija. Iš kur jų tiek daug? Moteris tikino dažnai užduodanti sau šį klausimą, tačiau atsakymo taip ir neturi. „Vieni mane laiko sektinu pavyzdžiu, o kiti stebi, apžiūrinėja, apkalba ir net stengiasi įkąsti, užgauti.

Gyvename laisvoje šalyje, todėl kiekvienas turi teisę išreikšti nuomonę. Jei kritika konstruktyvi, visada verta atkreipti į ją dėmesį, pažvelgti į save iš šalies. Tačiau aš pati esu ta, kuri savo nuomonę pasilaiko sau.

Feisbuke gaunu labai daug žinučių. Būna užgaulių, tačiau labai smagu skaityti solidžių ir gan brandžių moterų pagyrimus. Daugelis mane mato kaip pavyzdį, o tai labai malonu“, – tvirtino Greta.

Save vadina netipiška mama

Nors moteriai vos 22-eji, jos namuose šėlsta jau beveik dvejų sūnus Herkus. Jam gimus moteris suvokė, kad tapo atsakinga už mažą žmogutį. Susilaukusi vaikelio Greta išmoko planuoti savo laiką. O tai daryti būtina, nes gražuolė itin veikli.

Iš pat ryto, kai į namus atvažiuoja berniuko auklė, ji pati išskuba į studijas, susitikimus. ISM Vadybos ir ekonomikos universitete Greta studijuoja tarptautinį verslą ir komunikacijas anglų kalba. Puikiais pažymiais baigusi vidurinę mokyklą, universitete ji taip pat pirmūnė. Viena specialybe gražuolė apsiriboti neketina ir labai norėtų save išbandyti marketingo srityje.

Greta pasakojo, kad grįžus po studijų, o vyrui po darbo, vakarai tampa jaukiu šeimos lizdeliu. „Šeimoje stengiamės kurti tam tikras tradicijas. Vakare su Herkumi laukiame grįžtančio tėčio, ruošiame vakarienę. Mūsų laisvalaikis orientuotas į sūnų – savaitgalius stengiamės leisti visi kartu, mėgstame eiti į žaidimų kambarius, vedamės Herkų į baseiną, planuojame keliones.

Tačiau gana dažnai randame laiko pabūti ir dviese su Mindaugu. Gyvename pagal tam tikras taisykles, randame laiko vienas kitam. Aplink daug pagundų – norisi ir į miestą išlėkti, su draugais pabūti. Tai normalu, mes juk jauni! Puikiai suprantame, kad tai labai svarbu mūsų santykiams“, – šeimos paslaptis atskleidė Greta.

Žvelgiant į žavią merginą sunku įsivaizduoti ją susisupusią į chalatą ir žaidžiančią su atžala. „Taip, nesu tipiška mama. Man labai svarbu neužsisėdėti namuose, nes tai – ne mano charakteriui.

Gal, kai auginsiu antrą vaiką, aš mielai sėdėsiu su juo ant rankų, tačiau su Herkumi kitaip. Kai jam suėjo pusė metukų, aš jau išėjau studijuoti. Tada labai gerai pasijaučiau, nes man namuose trūko savirealizacijos.

Netikiu moterimis, kurios sako, kad joms gera būti tik su vaiku namuose ir vilkėti chalatą. Kiekviena moteris privalo išlikti moteriška, patikti sau ir vyrui.

Jokiu būdu negalima pamiršti savęs. Mano nuomone, kartais nebūtina laukti vyro su vakariene, o geriau pagalvoti, kaip paskatinti vyrą ją paruošti“ – šyptelėjo pašnekovė.

Purtosi klausimų apie natūralumą

Gretos vyras – nekilnojamojo turto bendrovės vadovas. Savo verslui vadovaujantis vyras pamilo 17-metę moksleivę. Ar būta užgaulių replikų, kad ji suviliojo vyresnį vyrą su puikia materialine padėtimi? „Aš visą gyvenimą viską turėjau. Man reikėjo ne turtingo vyro, bet sėkmingo.

Džiaugiuosi, kad šalia manęs – labai įdomi asmenybė. Juk pinigų vieną dieną gali tiesiog nelikti, tad būtina investuoti į savo vidinį pasaulį.

Abu esame lyderiai, stiprios asmenybės. Kai pradėjome kartu gyventi, neslėpsiu, turėjome apsišlifuoti kampus. Jei dėl ko nors susiginčijame, šnekamės tol, kol nelieka nesusipratimų. Nors atrodo banalu, tačiau iki šiol neiname miegoti nepasibučiavę.

Sėkmingos santuokos paslaptis – pasitikėjimas vienas kitu ir erdvės davimas vienas kitam. Vyro nepavyduliauju. Ar tikrinu jo telefoną bei asmenines žinutes? Tikrai ne. Tai tiesiog žemina moters savivertę. O vyras manęs irgi nepavyduliauja. Jis žino, kad net jei ir sulaukiu komplimentų, padėkoju ir nueinu“, – sakė ji.

Vienas dažniausių klausimų, kurių sulaukia 22-ejų Greta – ar jos grožis natūralus ir kiek plastinių operacijų ji yra pasidariusi. Prakalbus apie tai, gražuolė susiėmė už galvos, atsiduso ir pareiškė, kad šie klausimai jai labai įkyrėjo.

„Kiek aš galiu kovoti su vėjo malūnais ir aiškinti, kad esu natūrali? Nebegalvoju, kad verta kažkam kažką įrodinėti. Nors, neslėpsiu, nesu nusiteikusi prieš plastines operacijas, ir jeigu ateityje man jų prireiks, aš tikrai apie tai pagalvosiu“, – paslaptingai šyptelėjo mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.