Pagrobto kūdikio mama atskleidė, kodėl neverkė prieš kameras

Vasario 24-ąją Lietuvą sukrėtė įvykis, kai viešoje vietoje Indijos pilietis Kaushikas Lodh iš mamos pagrobė jųdviejų sūnelį Torą.

Indijos pilietis Kaushikas Lodh iš mamos pagrobė aštuonių mėnesių kūdikį Torą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Indijos pilietis Kaushikas Lodh iš mamos pagrobė aštuonių mėnesių kūdikį Torą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 3, 2016, 4:13 PM, atnaujinta Jun 5, 2017, 4:22 PM

Tėvas su aštuonių mėnesių kūdikiu ant rankų spruko poliklinikos šoniniais laiptais ir išskubėjo į apačioje laukiantį automobilį.

Praėjus kelioms dienoms po kūdikio pagrobimo vilnietė Renata Katinaitė-Lodh tvirtino, kad vyras pasiekė Jungtinius Arabų Emyratus.

Dabar, kai nuo pagrobimo praėjo daugiau nei savaitė, Renata neturi jokių žinių apie vyro ir kūdikio buvimo vietą. Su ja nebendrauja ir Kaushiko motina, gyvenanti Indijoje.

„Šiuo metu vyksta ikiteisminis tyrimas, todėl policija nepateikia jokių duomenų. Iš pradžių prokuroras tikino, kad tyrimas neužtruks, tačiau dabar, atrodo, situacija pasikeitusi.

Gyvenu laukimu. Per socialinius tinklus žmonės taip pat nebesikreipia. Pirmosiomis dienomis gaudavau informacijos apie galimą kūdikio buvimo vietą, tačiau dabar nieko nebežinau“, – guodėsi moteris.

Kaip Renata reaguoja į jai viešai mestus vyro kaltinimus, kad ji psichiškai nestabili ar neadekvati? „Aš nesutinku su tokia jo (vyro Kaushiko Lodh – aut. past.) pozicija, bet daugiau komentuoti negaliu. Man tik tenka apgailestauti, kad kūdikis tapo įrankiu mane šantažuoti“, – sakė pašnekovė.

Po pirmųjų Renatos interviu ėmė mirgėti tautiečių pasisakymai, neva ji nejautriai reaguoja į tragediją, nedemonstruoja ašarų. „Verkimu ir ašaromis prieš kameras nieko nepasieksiu. Kiek galima, tiek stengiuosi valdytis, tačiau širdyje man tikrai nelengva.

Nuoširdžiai tikiu, kad vieną dieną apkabinsiu savo kūdikį. Lieka klausimas, kada ta diena išauš“, – šnekėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.