Širdžių daužytojui Leonardo DiCaprio deimantų verta tik motina

Holivudo aktoriaus Leonardo DiCaprio (41 m.) pagaliau pelnyta „Oskaro“ statulėlė aktoriaus gerbėjus nustebino kur kas labiau nei jo palydovė prestižiniuose Amerikos kino apdovanojimuose. Jau niekas nebesistebi, kad pagarsėjusį širdžių daužytoją į svarbius renginius lydi ne kokia nors ilgakojė gražuolė, o motina vokietė Irmelin Indenbirken (73 m.).

Pagarsėjusį širdžių daužytoją į svarbius renginius lydi ne kokia nors ilgakojė gražuolė, o motina.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pagarsėjusį širdžių daužytoją į svarbius renginius lydi ne kokia nors ilgakojė gražuolė, o motina.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktoriaus motina neliko vieniša – prieš porą metų Irmelin su dabartiniu gyvenimo draugu D.Wardy suvedė jų vaikai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktoriaus motina neliko vieniša – prieš porą metų Irmelin su dabartiniu gyvenimo draugu D.Wardy suvedė jų vaikai.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Vokietė I.Indenbirken vienturtį sūnų Leonardo viena augino nuo vienų metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Vokietė I.Indenbirken vienturtį sūnų Leonardo viena augino nuo vienų metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Mar 7, 2016, 5:29 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 12:54 PM

Penktą kartą geriausio aktoriaus titului nominuotas L.DiCaprio praėjusį sekmadienį juo buvo paskelbtas pirmą kartą. Visais svarbiausiais Leo gyvenimo momentais šalia būna ir jam svarbiausia gyvenimo moteris – motina.

Didžioji gyvenimo meilė

Holivudo žvaigždė nesigėdydamas dažnai sako, kad Irmelin – jo didžioji gyvenimo meilė. Ir, atrodo, jam nė motais, kad dėl to kartais pašiepiamai yra pavadinamas mamytės sūneliu ar geriausiu sūnumi pasaulyje.

Ir už kailių medžiotojo Hju Glaso vaidmenį režisieriaus Alejandro Gonzálezo Irritu filme „Hju Glaso legenda“ („The Revenant“) pagaliau auksine „Oskaro“ statulėle apdovanotas L.DiCaprio už savo pasiekimus labiausiai dėkojo motinai.

Jeigu ne ji, Leo niekada nebūtų ten, kur yra dabar, – pasaulinio garso aktorių olimpe.

Išties auksinis berniukas Leo neaugo prabanga žėrinčiame pasaulyje. Tuo metu sekretore referente dirbusi Irmelin kasdien po tris valandas vežiojo sūnų į prestižinę Los Andželo mokyklą – tam, kad jis turėtų gyvenime kuo daugiau galimybių ir susikurtų kur kas patogesnį gyvenimą nei ji.

Nuo dvylikos metų Leo tikėjo, kad jam lemta tapti didžiojo ekrano žvaigžde.

Tėvai neslopino gal net perdėtai ambicingo ir savimi pasitikinčio vienturčio sūnaus svajonės ir kasdien kantriai po pamokų vežiodavo būsimąją žvaigždę į aktorių atrankas.

Aktoriaus santykiai su tėvu komiksų rašytoju George’u DiCaprio iki pat šių dienų išliko šilti lyg vaikystėje.

George’as ne tik iš karto po „Oskarų“ apdovanojimų kartu su sūnumi kokteiliais laistė pagaliau išsipildžiusią Leo svajonę. Jis visada stengėsi būti šalia.

Nors su Leo motina Irmelin George’as išsiskyrė, kai berniukui buvo vos vieni metai, komiksų rašytojas niekada neapleido sūnaus ir juo rūpinosi. O kad Leo gautų kuo geresnį auklėjimą, net ir pasukę skirtingais keliais Irmelin ir George’as gyveno gretimuose namuose su bendru sodu. Ir nors šeima gyveno viename siaubingiausių Rytų Los Andželo rajonų su būriais prostitučių ir nesuskaičiuojama galybe sekso reikmenų parduotuvių, tėvai buvo pasiryžę bet kam dėl šviesios sūnaus ateities.

„Sunkumai užgrūdina. Labai gerai, kai vaikas gali pamatyti tai, ką mačiau aš“, – ne kartą yra sakęs L.DiCaprio apie sunkiai finansiškai gyvenusius savo gimdytojus.

Aktoriaus motina per gyvenimą matė ir šilta, ir šalta. Irmelin gimė Antrojo pasaulinio karo metu Vokietijos Šiaurės Reino-Vestfalijos žemėje, Oerio-Erkenšviko miestelio slėptuvėje nuo oro atakų.

1955-aisiais Helene ir Wilhelmui Indenbirkenams su dukra pavyko emigruoti į JAV. Šeima apsistojo Niujorke, vokiečių emigrantų rajone.

Pradėjusi lankyti koledžą Irmelin sutiko išvaizdų tamsiaplaukį George’ą. Jis, beje, irgi turi vokiško kraujo. Jo motina buvo emigrantė iš Vokietijos, o tėvas – JAV gimusi italų atžala.

Irmelin ir George’as ilgai nelaukę susituokė ir persikėlė gyventi į Vakarų pakrantę, Los Andželą. Tačiau hipiškai gyvenusių sutuoktinių meilė neatlaikė finansinių sunkumų naštos, ir pora išsiskyrė, kai Leo buvo vieni metai.

Net ir sunkiausiais metais Irmelin nors kartą per porą metų veždavo sūnų į Vokietiją, kur po kelių dešimčių metų gyvenimo Amerikoje sugrįžo jo rusų kilmės močiutė Helene.

Kalbėdamas apie prieš aštuonerius metus mirusią močiutę, kurios mergautinė pavardė Smirnoff, L.DiCaprio visuomet stebėdavosi jos gebėjimu bet kam ir bet kada rėžti tiesą į akis.

Atrodo, niekas nepasikeitė nuo tų dienų, kai Irmelin su sūnumi iš Amerikos skraidydavo į Europą. Abu šviesiaplaukiai mėlynakiai, motina ir sūnus, iki šiol kartu ne tik vaikšto į renginius, bet ir dažnai atostogauja įvairiuose pasaulio kampeliuose.

Prabangios dovanos, vakarienės geriausiuose restoranuose, prabangi vila Malibu. Aktorius stengiasi motiną lepinti kiek įmanydamas. Kartą jis prisipažino, kad tik jai pirktų deimantus.

Motinai L.DiCaprio netgi buvo skyręs keletą epizodinių vaidmenų savo filmuose. O dabar Leo netgi galima vadinti motinos piršliu.

Prieš porą metų Irmelin su dabartiniu jos gyvenimo draugu Davidu Wardy suvedė Leo ir Davido dukra Emily, kuri yra geriausia filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ žvaigždės Dakotos Johnson draugė.

Sutaria ir su tėvo žmona

Leo gražiai sutaria ir su tėvo žmona Peggy, kuri prieš kelis dešimtmečius atsivertė į daugiausia indų išpažįstamą sikhizmo religiją ir jau kelerius metus niekur viešai nesirodo be turbano. Leo buvo dar visai mažas, kai George’as užmezgė santykius su taip pat vieną sūnų Adamą auginusia Peggy. Iki Leo išgarsinusio legendinio filmo „Titanikas“ pasirodymo Leo Ir Adamas puikiai sutarė. Juodu kartu buvo galima matyti krepšinio rungtynėse, Holivudo vakarėliuose.

Tačiau Leo užgriuvus neįtikėtinai šlovei tarp jų tarsi perbėgo juoda katė. Adamas, taip pat siekęs aktoriaus karjeros, matyt, negalėjo susitaikyti su mintimi, kad pasisekė ne jam.

Ir iki šiol jie nepalaiko jokių ryšių. Matyt, dėl to kaltinti galima metais už Leo vyresnio Adamo priklausomybę nuo narkotikų ir pasikartojančius areštus. Būtent dėl jų aštuonmete Adamo dukterimi Normandie rūpinasi Leo tėvas George’as su žmona Peggy.

Beje, iki 1998-aisiais tikra sensacija tapusio „Titaniko“ gražuolis blondinas gyveno motinos namuose Los Andžele.

Vėliau buvo daug puikių vaidmenų. Bet ne mažiau nei jais Leo garsėja ir savo buvusiomis merginomis.

Jame seksualiausių ir gražiausių pasaulio moterų vardai – modeliai Gisele Bundchen (35 m.), Naomi Campbell (45 m.), manekenės ir aktorės Bar Refaeli (30 m.), Erin Heatherton (26 m.), Holivudo superžvaigždė Blake Lively (28 m.).

Kalbama, jog su pastarąja Leo išsiskyrė būtent todėl, kad tuo metu 23-ejų gražuolė blondinė visiškai nepatiko jo motinai. Sūnų perdėtai idealizuojančios Irmelin nuomone, serialo „Liežuvautoja“ žvaigždė buvo nepakankamai gera jos vienturčiam vaikui.

Visai neseniai vienas garsiausių Holivudo aktorių buvo poruojamas su kita ne mažiau žinoma pramogų pasaulio atstove – iš Barbadoso kilusia dainininke Rihanna (28 m.). Beje, ji labiausiai erzino Irmelin. Motina apgailestavo, kad sūnus švaisto laiką su kvailele, kuriai rūpi tik vaikinai ir drabužiai.

Pastaruoju metu pasklido kalbos apie Leo santykius su britų modeliu Roxy Horner, su kuria jis pastebėtas ir per Šv.Valentino dieną vasario 14-ąją.

Galbūt ji taps ta išrinktąja, kuriai Irmelin suteiks malonę tapti jos seniai laukiamos anūkės motina.

Bet kol kas nė vienai stulbinančiai gražuolei nepavyko išlaikyti griežtojo Irmelin testo. O norint nusivesti mamytės sūnelį prie altoriaus, reikia pavergti ne tik jo, bet ir jo motinos širdį.

Daug kas abejoja, ar apskritai išauš tokia diena, kai L.DiCaprio ryšis santuokai. Juk didžioji jo gyvenimo meilė – motina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.