Verslo iniciatyva „Geridarbai.lt“ įgyvendino jau 50 svajonių

Paramos projektas „Geridarbai.lt“ jau šešerius metus iniciatyvioms šalies bendruomenėms suteikia galimybę lengviau įgyvendinti savo idėjas ir skatina drąsiau siekti svajonių. „SMScredit.lt“ vykdoma programa sėkmingai įgyvendino jau 54 socialinius projektus visoje Lietuvoje.

„SMScredit.lt“ vykdoma programa sėkmingai įgyvendino jau 54 socialinius projektus visoje Lietuvoje.<br>Geridarbai.lt nuotr.
„SMScredit.lt“ vykdoma programa sėkmingai įgyvendino jau 54 socialinius projektus visoje Lietuvoje.<br>Geridarbai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2016, 11:14 AM, atnaujinta May 23, 2017, 10:57 AM

„SMScredit.lt“ marketingo vadovės Justinos Kindurytės teigimu, mintis kurti virtualią platformą, kurioje įvairios bendruomenės iš visos Lietuvos dalintųsi savo projektų svajonėmis ir iniciatyvomis bei kovotų dėl įdomiausios vardo, kilo pastebėjus, kad pastarosios turi labai daug gražių idėjų, kurių įgyvendinimui trūksta tik finansinės paramos.

„Verslas gali smarkiai prisidėti prie žmonių svajonių išsipildymo, suteikti jiems galimybę tobulėti ir padėti įgyvendinti jų idėjas. „Geridarbai.lt“ vyksta jau šešerius metus, o entuziastingų lietuvių, norinčių įgyvendinti savo idėjas, kasmet daugėja. Tai svarbus ženklas mums, kad tokios iniciatyvos yra be galo reikalingos. Neabejojame, kad vis daugiau Lietuvos verslo atstovų ateityje organizuos panašius paramos projektus“, – tikina J.Kindurytė.

Projekto „Geridarbai.lt“ iniciatoriai siekia, kad finansinė parama, skirta geriausioms konkurso dalyvių idėjoms, paskatintų naujas sporto, kultūros, mokslo ir švietimo bei aplinkosaugos iniciatyvas.

„Padedame įgyvendinti dešimtis projektų, gerinančių ugdymo sąlygas, sudarome galimybes organizuoti sporto varžybas, skatiname suaugusiųjų mokymąsi. Projekte laukiamos įvairiausios idėjos – svarbiausia, kad jos prisidėtų prie žmonių gyvenimo kokybės gerinimo bei jų asmeninio tobulėjimo“, – teigia „SMScredit.lt“ marketingo vadovė.

Jau šešerius metus kiekvieną mėnesį konkurso „Geridarbai.lt“ organizatoriai iš gautų paraiškų atrenka vidutiniškai 8 idėjas, kurios patenka į antrąjį etapą. Vėliau siūlomų projektų pergalę lemia viešasis balsavimas, į kurį įtraukiama ir visuomenė – žmonės, balsuodami projekto interneto svetainėje, gali nuspręsti, kas, jų nuomone, yra labiausiai vertas nugalėti ir įgyvendinti savo projektą.

Daugiausia balų surinkusioms idėjoms skiriama finansinė parama. „SMScredit.lt“ kiekvieną mėnesį projektų įgyvendinimui skiria iki 3000 eurų. Maksimali suma, kurią konkurso metu gali gauti vienas projektas, yra 1500 eurų. Per šešerius metus nugalėtojams jau skirta daugiau nei 135 100 eurų.

Paramos programa „Geridarbai.lt“ – tai „SMScredit.lt“ iniciatyva rengiamas ilgalaikis projektas, kurio pagrindinis tikslas – padėti įgyvendinti geras ir gražias idėjas. Pelno nesiekiančios organizacijos savo projekto idėją kviečiamos pateikti internetiniame puslapyje www.geridarbai.lt. Projekto naujienas kviečiama sekti ir socialiniame tinkle „Facebook“: www.facebook.com/projektasgeridarbai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.