Raseiniškis po 18 metų nori surasti mokyklos laikų meilę

Andrius prieš daugybę metų kartu su Solveiga mokėsi vienoje Raseinių mokykloje. Andriui Solveiga patiko, tik apie tai pasakyti kadaise jis taip ir neišdrįso. Jam jau 36-eri, bet jis vis dar saugo šiltus jausmus Solveigai jau daugiau nei 18 metų ir šį rytą paskambino į „Radiocentro“ ryto laidą „Geras rytas“ su prašymu laidos vedėjams Gediminui Jauniui bei Aušrai Štukytei padėti surasti mokyklos laikų meilę.

„Radiocentro“ laidų vedėjai Gediminas ir Aušra ragina dalintis šia istorija ir padėti Andriui surasti Solveigą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
„Radiocentro“ laidų vedėjai Gediminas ir Aušra ragina dalintis šia istorija ir padėti Andriui surasti Solveigą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-06-09 13:58, atnaujinta 2017-05-22 07:59

Andrius ir Solveiga kartu mokėsi Raseinių antrojoje vidurinėje mokykloje nuo pirmos iki devintos klasės. „Nuo devintos klasės mūsų keliai išsiskyrė, bet aš po šiai dienai ją prisimenu, sapnuoju. Tikrai galėčiau pasakyti, kad vis dar ją myliu.“ – prisipažino Andrius.

Nuoširdi ir jautri Andriaus istorija kaip reikiant sujaudino laidos „Geras rytas“ vedėjus Gediminą Jaunių ir Aušrą Štukytę, kurie visą rytą skyrė pokalbiams su klausytojais apie mokyklą: „Atrodo tokia paprasta tema, mokykla, tačiau mokykla neatsiejama ir nuo pirmosios meilės.

Jaučiau, kad Andrius tikrai labai nuoširdžiai kalba, džiaugiuosi, kad galiu prisidėti prie šios istorijos. Tai ir yra radijo magija, kai žmonės išdrįsta padaryti tokius dalykus, kurių realiai gyvenime nepadaro daugybę metų.“

Aušra Štukytė teigė, kad toks romantiškas Andriaus poelgis ją sujaudino iki ašarų. „Kaip aktorė galiu pasakyti, tokių dalykų nesuvaidinsi. Ir kaip gera, kad nutinka tokie dalykai, kurie nupučia kasdienio gyvenimo dulkes ir leidžia vėl pajusti tą virpesį. Juk stipriausia meilė būna tik mokykloj“.

„Radiocentro“ laidų vedėjai Gediminas ir Aušra ragina dalintis šia istorija ir padėti Andriui surasti Solveigą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.