Nenusivylusi namų šeimininkė šeimos laimę bando trečiąkart

Trečias kartas nemeluos – matyt, taip viliasi Holivudo aktorė Eva Longoria (41 m.). Serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė neseniai gimtojoje Meksikoje ištarė „taip“ televizijos magnatui Jose Antonio Bastonui (48 m.). Tai jau trečias gražuolės bandymas sukurti laimingą šeimą.

Po Žuvų ženklu gimusi E.Longoria ir Avinas J.A.Bastonas turėtų būti ideali pora.<br>ViDA Press nuotr.
Po Žuvų ženklu gimusi E.Longoria ir Avinas J.A.Bastonas turėtų būti ideali pora.<br>ViDA Press nuotr.
E.Longorios ir T.Parkerio santuoka nutrūko dėl vyro neištikimybės.
E.Longorios ir T.Parkerio santuoka nutrūko dėl vyro neištikimybės.
Pora susituokė J.A.Bastono namuose netoli Meksiko. Vestuvių dieną Eva iš karto pakeitė savo pavardę – tapo Longoria-Baston.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Pora susituokė J.A.Bastono namuose netoli Meksiko. Vestuvių dieną Eva iš karto pakeitė savo pavardę – tapo Longoria-Baston.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jun 10, 2016, 3:54 PM, atnaujinta May 22, 2017, 4:28 AM

Tikintys astrologija netgi suskubo patikrinti jaunavedžių suderinamumą ir lengviau atsikvėpė.

Po Žuvų ženklu gimusi E.Longoria ir Avinas J.A.Bastonas turėtų būti ideali pora. Nuo 2013 metų pabaigos susitikinėjantys Eva ir Jose Antonio per bendrą gyvenimą turėtų iš vienas kito daug ko išmokti.

Tad kas tas vyras, kuriam aktorė sugebėjo atverti širdį po dviejų nelaimingų santuokų ir ypač po buvusio sutuoktinio, prancūzų krepšinio žvaigždės Tony Parkerio (34 m.) neištikimybės skandalo?

Priešingai nei širdį sudaužęs krepšininkas T.Parkeris, naujasis Evos sutuoktinis nėra žvaigždė ir populiarių žurnalų puslapiuose jo nuotraukų neišvysite. Tačiau tai nereiškia, kad šį išvaizdų tamsiaplaukį vyrą profesinė sėkmė aplenkė. Anaiptol.

Iš Meksikos sostinės Meksiko kilęs J.A.Bastonas jau penkiolika metų yra didžiausios Lotynų Amerikos televizijos kompanijos „Televisa“, kuriančios meksikietiškas muilo operas, prezidentas. Be to, jis – ir trijų vaikų tėvas.

Iš ankstesnės santuokos su meksikiete aktore Natalia Esperon (41 m.) jis turi 21-erių Nataliją ir trylikamečius (du iš trynių) Marianą bei Jose Antonio. Vienas trynių, Sebastianas, mirė praėjus vos kelioms dienoms po gimimo.

Dešimt metų trukusi pirmoji J.A.Bastono santuoka nutrūko jo žmonai prašant.

Su E.Longoria vyras susipažino praėjus aštuoneriems metams po santuokos griūties.

Susipažinę per bendrus draugus juodu vienas kitam į akį krito ne iš karto. Labai keista, kad televizijos kompanijos prezidentas iš pradžių nė nežinojo, kas ta E.Longoria ir koks tas „Nusivylusių namų šeimininkių“ serialas.

Garsioji aktorė dėl to nė kiek neįsižeidė. Atvirkščiai. Jai patiko, kad išvaizdus vyras su ja bendrauja tiesiog kaip su įdomia moterimi. Jose Antonio aktorę pakerėjo ir džentelmeniškumu.

Visi draugai ir artimieji Jose Antonio vadina Pepe, bet jo naujoji žmona Eva šiek tiek ironiškai vyrą praminė Ponu Prašmatniuoju, nes šis visuomet švarko kišenėje nešioja fantaziją.

J.A.Bastonas – gana paslaptingas vyrukas. Priešingai nei jo gražuolė žmona, jis nesinaudoja jokiais socialiniais tinklais.

Kai praėjusį gruodį E.Langoria savo socialinio tinklo paskyroje pasidžiaugė, jog romantiškos kelionės metu Dubajaus dykumoje jos mylimasis priklaupė ant kelio prašydamas rankos, šis paprašė naudoti nuotrauką, kurioje nematyto jo veido.

Šiek tiek atviriau J.A.Bastonas pozavo per savo ir E.Longorios vestuves.

Pora susituokė leidžiantis saulei J.A.Bastono namuose Valje de Bravo mieste, esančiame maždaug 150 kilometrų nuo gimtojo vyro miesto Meksiko.

Vestuvių dieną pavadinusi laimingiausia savo gyvenime aktorė iš karto pakeitė savo pavardę – tapo Longoria-Baston.

Amžinos meilės priesaiką, kurią jaunavedžiai išsakė ispanų ir anglų kalbomis, stebėjo apie 80 artimiausių poros draugų ir artimųjų. Vestuvių puotoje dalyvavo ir tokios garsenybės kaip dainininkai Ricky Martinas (44 m.) ir Katy Perry (31 m.), aktorės Melanie Griffith (58 m.) ir Penelope Cruz (42 m.), televizijos laidų vedėjas Mario Lopezas (42 m.), buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas (41 m.) su žmona Victoria Beckham (42 m.).

Pastaroji – viena geriausių E.Longorios draugių. Tad nenuostabu, kad būtent jai buvo patikėta sukurti aktorės seksualią figūrą išryškinančią elegantišką baltą nuotakos suknelę.

Džentelmeniškas, išvaizdus J.A.Bastonas savo vestuvėms pasipuošė pilku trijų dalių italų prekės ženklo „Brunello Cucinelli“ kostiumu.

Jaudinančią vestuvių ceremoniją ir linksmą vakarėlį suplanavo jaunikio sesuo Rosalia.

Šventėje nestigo geros nuotaikos, kokteilių ir net įspūdingų fejerverkų.

Svečiams tarp kelių muzikos grupių grojo ir „Pro Down“ – grupė, kurią sudaro specialiųjų poreikių turintys muzikantai. Toks buvo nuotakos noras.

E.Longoria garsėja parama neįgaliesiems. Atsisukti į tokius žmones aktorę privertė asmeninė patirtis. Jos septyneriais metais vyresnė sesuo Elizabeth turi Downo sindromą.

Aktorė yra ne kartą minėjusi, kad neįgali sesuo jai suteikia daug įkvėpimo ir jėgų. Būtent neįgali sesuo jai labiausiai padėjo atsitiesti po 2011-aisiais įvykusių skaudžių skyrybų su krepšinio žvaigžde T.Parkeriu.

Mažiau nei ketverius metus trukusi E.Longorios ir T.Parkerio santuoka nutrūko po to, kai žiniasklaidoje pasklido įtarimai, jog prancūzas krepšininkas užmezgė slaptą romaną su „Spurs“ komandos draugo Brento Barry žmona Erin.

Pirmoji E.Longorios santuoka su aktoriumi Tyleriu Christopheriu (43 m.) taip pat truko neilgai – vos dvejus metus.

Abu sutuoktiniai skyrybų priežastimi įvardijo tai, kad santuokai tiesiog buvo per jauni. Pirmą kartą aukso žiedus sumainiusiai Evai buvo 27-eri.

Dabar pasiteisinti jaunyste nei E.Longoria, nei J.A.Bastonas nebegali.

Subrendę, per gyvenimą ir šilta, ir šalta matę jaunavedžiai turėtų vertinti vienas kitą ir juos siejantį ryšį. Juolab kad E.Longoria neslepia jau svajojanti apie šeimos pagausėjimą.

Tiesa, kalbama, kad jaunavedžiai neplanuoja atžalos susilaukti patys.

Porai artimi šaltiniai atskleidžia, kad Eva ir Jose Antonio planuoja įsivaikinti mažą mergaitę iš Meksikos arba pasinaudoti pakaitinės motinos paslaugomis.

Motinystei pagaliau pribrendusi E.Langoria tikisi, kad jos sutuoktinis bus geras tėvas. Ji mato, kaip jis rūpinasi savo pirmosiomis trimis atžalomis.

„Pepe kitų poreikiai yra svarbiau nei jo ir jis yra nuostabus tėtis. Jo vaikai jam yra svarbiausi gyvenime ir man taip gražu tai matyti“, – sakė apie vaikus svajojanti Eva.

O kol kas jaunavedžiai kopinėja medų.

Kartkartėmis Eva į savo „Instagram“ paskyrą deda nuotraukas, kurios išduoda, kad jie išties mėgaujasi vienas kitu ir kiekviena kartu praleista akimirka.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.