Moteris patarė, kaip išpešti iš vyro dideles sumas pirkiniams

Priklausoma nuo apsipirkinėjimo moteris atskleidė, kaip priverčia sužadėtinį nusileisti jos užgaidoms – ji grasina nesimylėti. 30-ies Janey iš Didžiosios Britanijos teigia, kad taip priverčia savo partnerį Rossą jai nupirkti bet ką.

Janey pati neturi stabilaus pajamų šaltinio, todėl dizainerių kurtiems rūbams, brangiai kosmetikai ir plastinėms operacijoms švaisto Rosso pinigus.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Janey pati neturi stabilaus pajamų šaltinio, todėl dizainerių kurtiems rūbams, brangiai kosmetikai ir plastinėms operacijoms švaisto Rosso pinigus.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2016, 2:13 PM, atnaujinta May 21, 2017, 12:00 AM

„Jis žino, kad negali atsisakyti, – tikino moteris. – Aš su mielu noru ir vėl savaitę ar tris su juo nesimylėčiau – kaip jau dariau praeityje.

Moters intymios zonos galia – neįtikėtina.“

Janey pati neturi stabilaus pajamų šaltinio, todėl dizainerių kurtiems rūbams, brangiai kosmetikai ir plastinėms operacijoms švaisto Rosso pinigus.

Ji turi 100 porų batų ir per pastaruosius 6 mėnesius pasidarė 5 tūkst. svarų sterlingų (6,31 tūkst. eurų) kainuojančias plastines operacijas.

Prieš porai susipažįstant 2011-aisiais, Rossas pareigingai taupė pinigus. Janey nė kiek nesigėdija, kad tuština jo banko sąskaitą.

„Rossas man visada duodavo pinigų, – teigė ji. – Viskas prasidėjo nuo 60 svarų per mėnesį. Praeitą mėnesį išleidau 3 tūkstančius.

Būdama Londone galėčiau nesunkiai išleisti 15 tūkstančių. Pripažįstu, esu „šopaholikė“. Mane tai atpalaiduoja. Apsipirkinėdama pasijaučiu geriau.

Žinau, ko noriu – o jei kažko noriu, tai gaunu. Man patinka būti išlaikoma vyro, bet kartais pasidaro nuobodu.“

Sulaukė finansų patarėjo perspėjimų

30-ies Rossas pripažįsta, kad jam neramu dėl savo sužadėtinės išlaidavimo, tačiau nesako „ne“ jos užgaidoms. Janey šiuo metu planuoja pirkti 70 tūkst. svarų sterlingų (88 tūkst. erurų) kainuojantį automobilį bei išleisti bent 14 tūkst. svarų sterlingų (17,6 tūkst. eurų) plastinėms operacijoms – moteris nori, kad jos kūnas būtų panašesnis į Kim Kardashian.

„Noriu sumažinti pilvą bei tuo pačiu padidinti sėdmenis, – planais dalinosi Janey. – Rinksiuosi operaciją, kurios metu riebalai nusiurbiami nuo pilvo ir suleidžiami į kitą kūno dalį – perdirbti yra gerai.“

Pilvo sumažinimas kainuotų 7 tūkst. svarų sterlingų (beveik 9 tūkst. eurų) – tiek pat, kiek ir sėdmenų padidinimas. Tačiau Janey chirurgas nepradės operacijų iki tol, kol ji numes 9,5 kg.

Rosso nuomone, Janey nereikia plastinių operacijų, bet jis yra pasiruošęs apmokėti sąskaitas, jei tai leis jai pasijusti laiminga.

Tačiau pora neseniai savo situaciją aptarė su finansų patarėju, kuris perspėjo, kad jų dabartinės išlaidos viršija pajamas.

Janey pripažino, kad tikrąją situaciją suprato tik pamačiusi išlaidų sąrašą.

„Manau, kad pinigų pragyvenimui užteks, bet šiek tiek per daug įsiaudrinau,“- sakė ji.

Rossas tikisi, kad Janey dabar pagalvos prieš leisdama pinigus.

„Lepinu ją, – teigė jis. – Ar ji nustos taip elgtis? Manau, kad ji pradės leisti mažiau pinigų.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.