Penkiasdešimtmetė medžioja jaunuolius: „Bendraamžiai nuobodūs“

Juney Smith, vieniša 52-ejų verslininkė iš St Albans miesto, teigia, kad yra moteris, kuri pasimylėjo su daugiausiai jaunesnių vyrų visoje Didžiojoje Britanijoje. Jos mylimųjų sąraše – daugiau, nei 250 vyrų. Moteris su jaunesniais pradėjo susitikinėti būdama 30-ies, nes, anot jos, tai leidžia jai išlikti jauna. J.Smith nuomone, jos amžiaus vyrai jai negali pasiūlyti to paties, kaip jaunesni.

Moteris pripažįsta, kad yra apsėsta ir priklausoma nuo draugavimo su jaunesniais vyrais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Moteris pripažįsta, kad yra apsėsta ir priklausoma nuo draugavimo su jaunesniais vyrais.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-04 12:54, atnaujinta 2017-05-16 21:54

„Susitikinėju su vyrais, kuriems nuo 18 iki 45-erių, – sakė ji. – Sutinku juos klubuose, apsipirkinėdama, meno galerijose, ir pažintį visada pradeda jaunesnis vyras.

Visą gyvenimą susitikinėjau su jaunesniais, tačiau į tai susikoncentravau būdama 30-ies. Tarp jų buvo ir paauglių nuo 18-os iki 20-ies.

Bandžiau susitikinėti su savo amžiaus vyrais, bet jie yra nuobodūs, prastai mylisi ir nelinkę pamaloninti moters. Be to, jie ir vėl dairytis į moteris paprastai pradeda po skyrybų, todėl nebūna šiuolaikiški.

Jie būna praleidę dešimtmetį pasikeitimų.“

Tačiau J.Smith paaiškino, kad permiegojo ne su visais 250 vyrų.

„Su kai kuriais tik gėriau kavos, su kai kuriais – alkoholio, su kitais ėjau į vakarėlius, – teigė ji. – Su kai kuriais mylėjausi, ir su kai kuriais turėjau ilgiau trukusius santykius.“

Priklausoma nuo susitikinėjimo

Moteris tikina, kad mėgsta įvairias draugavimo formas.

„Nesu kekšė, kaip žmonės galvoja, – atskleidė J.Smith. – Aš pasisakau už seksą.

Tai reiškia, kad jaučiuosi seksuali, mėgstu gerai atrodyti bei mėgstu seksą su man tinkamu vyru, ir nebijau apie tai kalbėti.

Mėgstu seksą, bet prieš tai turiu draugauti su tuo vyru. Savo požiūrį į vyrus laikau amerikietišku. Manhatane normalu skirtingomis savaitės dienomis susitarti susitikti su keliais skirtingais vyrais.

Tu nedraugauji su vienu vyru – iki tol, kol nusprendi su juo pasilikti.“

Ji pripažįsta, kad yra apsėsta ir priklausoma nuo draugavimo su jaunesniais vyrais.

„Jie leidžia man jaustis jauna, – sakė moteris. – Su jais man linksma, nenoriu vaikų ir santuokos. Jie žino, kaip mėgautis gyvenimu ir mylėtis – jaunesnės moterys galėtų nustebti.“

Vyrai J.Smith dažnai palaiko 30-mete ar 35-mete.

„Dauguma vyrų, su kuriais susitikinėju, vertina mano humoro jausmą, stilių ir tai, kad nenoriu santuokos ar vaikų, – aiškino ji. – Kai susitikinėji su jaunesniais, iš anksto žinai taisykles. Pagrindinė iš jų – tai, kad santykiai nebus ilgalaikiai, bet džiaugsitės vienas kito kompanija. Tai neretai nebūna seksas.

Širdyje esu jauna. Man patinka tokia muzika ir filmai, kaip 20-mečiams. Tačiau net intelektualios vyresnės moterys visada randa sau tinkamų vyrų.“

Aplinkinių nuomonė vargina

Ji taip pat susipažįsta su vyrais, kai kartu su draugėmis eina pavalgyti ar pašokti.

„Tikiu, kad jei esi draugiška, kiti tai pajus, – tikino J.Smith. – Kartais su vyrais susipažįstu internete, bet daugumą jų sutinku darbe, vakarėliuose, klubuose ar net laukdama traukinio.

Mėgstu linksmintis.“

Moteris teigia, kad daugybei žmonių, su kuriais ji užaugo, buvo sunku suprasti jos sprendimą nesusituokti ir nesusilaukti vaikų.

„Tai nėra tradicinis gyvenimas, ir turi būti tikra, kad nori būtent to,“- teigė ji.

J.Smith pavargo nuo nuomonės, kad su jaunesniais vyrais susitikinėjančios moterys yra blogietės, o vyrai, kurie susitikinėja su jaunesnėmis moterimis – herojai.

„Amžius man tik skaičius, – sakė ji. – Su savo amžiaus vyru nuobodžiaučiau.

Neatsisakiau susitikinėjimo su savo amžiaus vyrais ar vyresniais, bet jie paprastai nemoka šėlti vakarėliuose, susitikinėti, būna atsilikę mylėjimosi srityje.“

Vyrams reikia susitikinėjimo kursų

Pasak J.Smith, dauguma jos pažįstamų vyresnių moterų bijo susitikinėti su jaunesniais vyrais.

„Jos bijo aplinkinių nuomonės, – atskleidė ji. – Man tai atrodo nesąmonė.

Išbandžiau ir įsitikinau, kad madingas įvaizdis klube, vakarėlyje, vakarieniaujant ar geriant kavos paslepia metus ir leidžia atrodyti jaunesnei bei pasiruošusiai linksmybėms.

Po sunkios dienos darbe ar streso pilnos savaitės, linksmas pasimatymas ir šokiai yra tai, kas pataiso mano savijautą.

Gaila, kad daugybė vyresnių nei 30-ies moterų bijo susitikinėti su jaunesniais.

Daugybė išsiskyrusių moterų lieka vienos ir stebi, kaip jų buvęs vyras susituokia su jaunesne moterimi, o pačios beviltiškai bando susirasti vyresnį partnerį.

Šioms moterims sakau – neieškokite ilgalaikių santykių, pasijuokite, pasilinksminkite, ir draugaukite su jaunesniu vyru. Neprivalote su juo mylėtis ar bučiuotis, bet jei bus linksma, suprasite, kad atrodote gerai.“

Moteris mano, kad vyresniems vyrams reiktų susitikinėjimo pamokų.

„Tai – neužpildyta niša rinkoje, – teigė ji. – Reiktų kursų vyresniems vyrams, kuriuose aiškinama, kaip draugauti, apie ką kalbėti, ir ko tikisi moterys.“

Neklauso kitų nuomonės

Ji turi patarimų ir moterims.

„Jei norite susitikinėti su jaunesniais vyrais, venkite tų, kurie ieško moters pasipraktikavimui, tų, kurie nori moters, kuri juos išlaikytų, ir tų, kurie siekia greito sekso, – patarė J.Smith. – Net jei nepasitikite savimi, iš karto nepasiduokite komplimentams. Nesinaudokite pirma proga šokti į lovą – įsitikinkite, kad vyras stengiasi.

Dauguma mano pažįstamų jaunesnių vyrų buvo seksualiai patyrę. Jie sakė, kad skaitė žurnalus moterims, tyrinėjo, kas patinka moterims, ir stengėsi glamonių metu. Jei jiems ką nors pasiūlai, jie ne supyksta kaip seniai, o tuo pasinaudoja.“

Pasak J.Smith, neįtikėtina, bet paauglius į vyresnes moteris atsigręžti verčia paauglės.

„Daugybė vyrų man sakė, kad visos jų amžiaus moterys domisi savo išvaizda, kitų apranga ir savo svoriu, – atskleidė ji. – Jie taip pat teigia, jog jaunesnės merginos taip beviltiškai trokšta vaikino, kad per lengvai atsiduoda, ir prastai mylisi.

Neklausykite piktų paauglių, kurios jums grasina, kad vagiate jų vyrus. Nebijokite. Susitikinėti su jaunesniais nėra blogai.

Tie, kurie mano, jog draugauti su jaunesniais ir būti už seksą yra tabu, turėtų pasitikrinti smegenis. Jaunesni vyrai žino, kas jų laukia, ir tai daro todėl, kad nori, o jų amžiaus moterys negali patenkinti jų poreikių.“

J.Smith planuoja ir toliau susitikinėti su įvairiais vyrais – nebent ras tą vienintelį.

„Visko gali pasitaikyti, – sakė ji. – Nesigailiu savo sprendimo nesusilaukti vaikų ir esu laiminga. Tikiuosi, kad moterys virš 50-ies nustos bijoti draugauti su jaunesniais.“

Parengė Dorotėja Noreikaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.