Brangių dovanų trokštančios barakudos naudoja slaptą ginklą

Pasirodo, Lietuvoje veikia viliojimo meno mokyklos. Kad išsiaiškintų, kokių paslapčių jose mokoma, „Lietuvos ryto“ žurnalistė tapo mokine.

Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Slaptojo klubo narės, kad atrodytų seksualesnės, savyje nešiojasi akmenis.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Slaptojo klubo narės, kad atrodytų seksualesnės, savyje nešiojasi akmenis.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Per meilužių kursus mokytoja rodė buteliukus su afrodiziakais – vieni jų sukelia aistrą, kiti – atpalaiduoja.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Per meilužių kursus mokytoja rodė buteliukus su afrodiziakais – vieni jų sukelia aistrą, kiti – atpalaiduoja.<br>R.Karmazaitės nuotr.
Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>„ViDA Press“ (Jacqui Henshaw / Mood Board/REX)
Per meilužių kursus aiškinama, kaip reikia mylėtis, kad vyras gautų energijos ir po to uždirbtų daug pinigų.<br>„ViDA Press“ (Jacqui Henshaw / Mood Board/REX)
Daugiau nuotraukų (5)

Rasa Karmazaitė („Lietuvos rytas“)

Sep 5, 2016, 9:05 AM, atnaujinta May 14, 2017, 1:46 AM

Pirmą straipsnio dalį skaitykite čia.

Įsideda nefrito akmenis

Slaptojo klubo narės dalijasi patarimais ir apie erogeninius taškus, įvairias meilužėms aktualias naujienas. Dauguma pataria nešiotis savyje nefrito akmenis. Neva kūne jie žadina seksualinę energiją ir tada vyrai pildo visus norus.

„Iš pradžių nefritas krenta, bet taip jūsų intymi vieta gydosi, į ją plūsta kraujas ir tvirtėja raumuo“, – aiškino šiuos akmenis išbandžiusi moteris.

Viena patikino, kad jos kirpėja įsidėjusi akmenį nuėjo į parduotuvę. Ir sulaukė trijų vyrų pasiūlymo panešti pirkinius.

Tačiau ne visos aikčiojo nuo tokių patarimų.

„O viešpatie! Vyksta geri kursai apie savivertės ugdymą, manau, kiekviena vyro ieškanti moteris turėtų juos išklausyti. Mielosios, ar jūs neatrodote pačios sau apgailėtinai, kai dedate tiek daug pastangų į tai, ko nesukursi. Jei nėra prigimtinio moteriškumo, erotiškumo, gudrumo, nepadės jokios pagalbinės priemonės“, – parašė klubo narė Indrė.

Į ginčą įsitraukusi meilužių mokytoja Vaida uždraudė bet kokią kritiką: „Mes turime viena kitai padėti. O jeigu kas nors kai kam nepatinka, atrodo kvaila, tai tik todėl, kad turi panašių problemų, kurių sau neįvardija arba apie jas nenutuokia.“

Po kelių dienų į mano elektroninį paštą atskriejo pasiūlymai vakarais tęsti kursus: koreguoti meilužės energiją, mokytis prisijaukinti vyrą.

Tačiau jau buvau soti barakudų mokslų – nepaklususi mokytojos patarimui įsijungiau televizijos žinias.

Svetimkūnis gali sukelti infekciją

– Kodėl moterys, siekdamos atrodyti seksualesnės, visą dieną ir net naktį nešiojasi savyje vaginalinius nefrito akmenis? – paklausiau Vilniaus miesto klinikinės ligoninės ginekologijos skyriaus vedėjo Gedimino Mečėjaus.

– Tai yra tas pat kas ir sekso žaisliukas, vibratorius, bet medicinine prasme tai – visiškas niekas. Tai yra svetimkūnis – jis toks pat kaip ir pieštukas ar butelis. Jei jis ilgai laikomas kūne, gali susidaryti pragula, gali būti pažeistos gimdos kaklelio gleivės, daugintis bakterijos, atsirasti nemalonus kvapas.

Makštyje neturi būti nieko – ji turi būti palikta tik seksui. O jeigu moteris nori būti susijaudinusi, gali pasidomėti paprastesniais būdais. Pavyzdžiui, jau yra distanciniu būdu valdomų vibratorių. Įsivaizduokite, moteris dirba prie ilgo projekto ir nori padaryti pertrauką. Ji išsitraukia pultelį, paspaudžia mygtuką ir jos viduje ima vibruoti. Kolegos mato, kad ji truputį paraudusi, tačiau ji lyg niekur nieko dirba toliau.

– Nefrito akmenis nešiojasi ir ginekologinių problemų turinčios moterys – neva nefritas turi antibakterinį poveikį.

– Ne, jokie akmenys tokių savybių neturi. Senovės graikai manė, kad nefritas tirpdo inkstų akmenis. O dabar jis naudojamas papuošalų gamybai. Dar akmuo gali būti Zodiako ženklo simbolis. Ir tai viskas. Jokio cheminio poveikio akmenys nedaro. Jokios naudos iš jų nėra.

– Pardavėjos tokius akmenis siūlo net nėščiosioms, neva liautis nešioti reikia likus vos 12 savaičių iki gimdymo. Ar tai nepavojinga vaisiui?

– Galbūt nėštumo metu moteris bijo lytinių santykių arba neturi ką veikti, tada ji įsikiša akmenį? Gal vien nuo tos minties ji patiria orgazmą ar jaučia pasitenkinimą?

Makštyje neturi būti nieko – ji turi būti palikta tik seksui. O jeigumoteris nori būti susijaudinusi, gali pasidomėti paprastesniais būdais.Pavyzdžiui, jau yra distanciniu būdu valdomų vibratorių.

Bet jei nėščioji ilgai savyje nešios akmenį, gali kilti infekcija ir pasiekti vaisių. Nėščia moteris yra labai pažeidžiama – jai lengva ką nors įteigti, įpiršti. Todėl ir su pasakomis apie akmenis ją lengva apgauti.

– Ką patartumėte moterims, kurios jau nusipirko tokius akmenis, kainuojančius nuo 20 iki 100 ir daugiau eurų?

– Pirmiausia patarčiau joms prisikalti stogą, nes prekeivės ieško kvailių, o suradusios joms pudrina smegenis.

Antra, jei jos turi vaikų, tai geriau jau tuos pinigus būtų išleidusios ledams ar kokiai pramogai. O jei neturi vaikų, tada tegul sau pramogą pasidaro, pavyzdžiui, pajodinėja ant arklio, pasivažinėja dviračiu, nuvyksta savaitgalį į kokį Europos miestą ar į kalnus. Kiek daug dabar jos turi galimybių!

Žinutė draugei – į žmonos telefoną

Nuo vadinamosios barakudos teigė nukentėjusi D.Teišerskytė. Politikė, poetė viešai yra kalbėjusi, kad jeigu jos vyras būtų paprastas vairuotojas, jis jaunesnei nerūpėtų.

Apie vyro neištikimybę D.Teišerskytė sužinojo, kai į jos telefoną atskriejo meilės prisipažinimas, kuris buvo skirtas kitai.

Nors neištikimybės istorija prasidėjo prieš septynerius metus, D.Teišerskytė dar neišsiskyrusi. Ji teigė prašiusi vyro žengti pirmąjį žingsnį, o pati nenori pradėti proceso.

„Normalų vyrą uždega normali, iš vidaus žiburiuojanti moteris, o nevėpla ir kvaiša“, – įsitikinusi 70 metų D.Teišerskytė.

D.Teišerskytė turi draugių, kurių turtingi vyrai taip pat buvo nuvilioti. Viena per ekonominį sunkmetį buvo palikta plika basa su dviem nepilnamečiais vaikais. Jai prireikė psichiatrų pagalbos.

Neseniai kita bičiulė D.Teišerskytei pasakojo, kad vienas dainininkas verkė per savo vestuves su jauna nuotaka – neva jis jau gailėjosi palikęs žmoną.

„Normalų vyrą uždega normali, iš vidaus žiburiuojanti moteris, o ne vėpla ir kvaiša“, – įsitikinusi 70 metų D.Teišerskytė, kuri teigė ir iki šiol sulaukianti gerbėjų dėmesio ir net intymių pasiūlymų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.