Moterys atskleidė, ką rado šniukštinėdamos po partnerio telefoną

Pašniukštinėti po partnerio telefoną ar elektroninį paštą gali būti smalsu, tačiau ne visada galite rasti tai ko tikėjotės.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2016, 4:02 PM, atnaujinta May 11, 2017, 6:30 AM

Smalsūs partneriai socialinių tinklų forumuose pasidalino tuo, ką atrado naršydami partnerių telefonuose ar socialiniuose tinkluose.

Viena moteris prisipažino sužinojusi, kad jos vaikinas ieškojo vyresnio amžiaus prostitutės, o kita teigė draugo telefone radusi nuogų jo kolegės nuotraukų.

Dar kita moteris atskleidė, kad šniukštinėdama po mylimojo telefoną išsiaiškino, kad jis ją apgaudinėjo net su kitomis keturiomis moterimis iš karto.

„Išsiaiškinau, kad be manęs jis susitikinėjo dar su keturiomis moterimis. Jos buvo iš kelių skirtingų valstijų. Tai sužinojau visai netyčia – daviau jam savo seną telefoną, tačiau visos jo žinutės ateidavo į mano naują.

Paskambinau visoms moterims, kurias jis apgaudinėjo. Tai nebuvo kerštas, tiesiog žinojau, kad jos turi tai žinoti“, – savo istorija dalijosi apgauta moteris.

Kitos moters baisiausias košmaras buvo tai, kad jos vaikinas apgaudinėjo ją su jos geriausia drauge.

„Vaikino kompiuteryje atsitiktinai pamačiau žinutę nuo geriausios draugės. Ji rašė: „Ar jai jau pasakei?“. Taigi, aš perskaičiau visą jų susirašinėjimą“, – apie išdavystę pasakojo moteris.

Dar kita daliosios lyties atstovė savo vyro planšetėje rado daug daugiau nei tikėjosi – žinutes nuo kitos moters, naują socialinio tinklo paskyrą vardu „Kupidonas“ bei nepadorius tekstus.

„Aš pateisinu savo veiksmus. Žinojau, kad kažkas buvo negerai, ir man tai reikėjo išsiaiškinti“, – teigė moteris.

Kita apgautoji sakė, jog paliko savo draugą, kai sužinojo, kad jis ieškojo vyresnio amžiaus prostitutės.

„Susitikome restorane, viskas vyko labai sklandžiai. Nutarėme toliau laiką leisti kartu bei nueiti į klubą. Pasiskolinau jo telefoną, kad patikrinčiau klubo adresą. Tada jo „Google“ paieškoje pamačiau užklausą – „vyresnio amžiaus prostitutės“. Labai greitai po to išėjau ir baigiau santykius su juo“, – pasakojo ji.

Kita moteris liko sukrėsta, kai iš savo vaikino žinučių jo buvusiajai sužinojo, jog jis ją apgaudinėja.

„Savo vyro socialiniame tinkle perskaičiau susirašinėjimą su jo buvusiąja. Jie susirašinėjo apie tai, jog vienas kito labai pasiilgo, kad jam su manimi nėra taip pat gera. Likau labai sukrėsta ir palikau jį.

Niekada jam taip ir nepapasakojau, kad radau tas žinutes. Visi mano, kad tiesiog jį mečiau. Tai savigarbos dalykas“, – atviravo sukrėsta moteris.

Parengė Virginija Šerelienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.