Monako karališkoji pora atrodo lyg svetimi žmonės. Kas vyksta?

Monako kunigaikštis Albert’as II (58 m.) įsigijo namą Filadelfijoje (JAV), kuriame užaugo jo motina Grace Kelly (1929–1982). Jis atsimena, kaip būdamas mažas mėgo stebėti pasaulį pro laiptinės langą viršutiniame aukšte ir voliotis ant kilimo svetainėje. Dabar jis norėtų, kad šiuose namuose krykštautų jo dvyniai Jacques’as ir Gabriella (1 m.). Tačiau atrodo, kad šis pirkinys visai nedžiugina jo žmonos Charlene (38 m.).

Šalia kunigaikščio Albert’o II sustingusi jo žmona Charlene primena žmogų su tramdomaisiais marškiniais.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Šalia kunigaikščio Albert’o II sustingusi jo žmona Charlene primena žmogų su tramdomaisiais marškiniais.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Šalia kunigaikščio Albert’o II sustingusi jo žmona Charlene primena žmogų su tramdomaisiais marškiniais.<br>„Scanpix” nuotr.
Šalia kunigaikščio Albert’o II sustingusi jo žmona Charlene primena žmogų su tramdomaisiais marškiniais.<br>„Scanpix” nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
Rainier III žmonos Holivudo žvaigždės G.Kelly tėvų namą Filadelfijoje (nuotr.) vėl įsigijo šeima.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Rainier III žmonos Holivudo žvaigždės G.Kelly tėvų namą Filadelfijoje (nuotr.) vėl įsigijo šeima.<br>„Wikipedia“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

Nov 15, 2016, 11:16 AM, atnaujinta Apr 17, 2017, 10:08 PM

Pastaruoju metu Monako kunigaikštienė Charlene šalia sutuoktinio stovi sustingusiu veidu.

Neseniai Monte Karle per jūros pakrančių irklavimo pasaulio čempionato apdovanojimų ceremoniją karališkoji pora atrodė kaip vienas kitam visiškai svetimi žmonės.

Po vasaros pašviesėjusiais ir trumpesniais plaukais pasirodžiusi kunigaikščio Albert’o II sutuoktinė atrodė itin susimąsčiusi ir paskendusi savo mintyse – lyg jos kūną būtų apleidęs gyvumas, energija ir džiaugsmas.

Sustingusi kunigaikštienė labiau priminė žmogų, kuris vilkėtų tramdomuosius marškinius. Iš nuotraukų, pasklidusių po pasaulį, susidaro įspūdis, kad Monako kunigaikščio Albert’o II sutuoktinės nuotaika, o gal ir gyvenimas eina vis blogyn.

Vasarą, kol Monako kunigaikštis Albert’as II neatsikvėpdamas skubėjo iš vieno renginio į kitą, kunigaikštienė Charlene daugelį savaičių atostogavo, galėjo daug laiko praleisti su savo dvyniais Jacques’u ir Gabriella, mėgautis džiaugsmingomis akimirkomis ir kaupti jėgas.

Sutuoktiniai, atrodo, gyvena pagal du atskirus oficialių renginių kalendorius, kurie retai sutampa. O jei taip atsitinka, kunigaikštienė Charlene dėl nežinomų priežasčių atsisako bendrų su vyru pasirodymų viešumoje.

Taip nutiko ir per naujojo „Cartier“ salono atidarymą Niujorke, kur buvo surengta Monako kunigaikščio Rainier III žmonos Holivudo žvaigždės G.Kelly atminimui skirta paroda.

Albert’ui II teko pasitenkinti savo sesers Monako kunigaikštytės Stephanie dukters Pauline Ducruet (22 m.) draugija.

Monake jau seniai niekas nebetiki karališkųjų rūmų versija, jog kunigaikštienė kartu su sutuoktiniu pasirodo taip retai todėl, kad ji labai rūpinasi savo vaikais, stengiasi paskirti jiems kuo daugiau laiko ir dėmesio.

Tačiau akivaizdu, kad du šaunūs mažyliai nebepajėgia mamai suteikti gyvenimo džiaugsmo.

Sunerimę kunigaikštystės gyventojai spėlioja, ar dar ilgai Charlene galės taip gyventi.

Tuo metu kunigaikštis Albert’as II, už maždaug 710 000 eurų įsigijęs dviejų aukštų šeimos namą su šešiais miegamaisiais, džiūgauja.

Būtent čia jo tėvas kunigaikštis Rainier III per 1955 metų Kalėdas pasipiršo Grace.

Namą, kurį supa 30 arų sklypas su sodu, 1935-aisiais savo didelei šeimai pastatė Johnas B.Kelly. Jis buvo turtingas verslininkas, triskart olimpinis čempionas ir politikas.

Be Grace, jis turėjo dar dvi dukras ir sūnų.

Kolonijinio stiliaus namas laikomas Pensilvanijos istorine vertybe. Keista, kad šeima jo nesusigrąžino kur kas anksčiau. Šeimininkas, kuris dabar pardavė namą Monako kunigaikščiui, čia gyveno nuo 1973-iųjų.

Kol kas jis svarsto, kam panaudoti šį giminės paveldą. Greičiausiai jame bus įrengtas muziejus ir parodų erdvė. Galbūt čia įsikurs ir Monako kunigaikščio fondas.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.