Meilės apsėstas vaikinas buvusiosios gyvenimą pavertė pragaru

Savo buvusiai merginai išsiuntęs daugiau nei 1200 žinučių, kuriose grasino perrėžti jai gerklę ir išskrosti kaip kiaulę, 25 metų Liamas Crosslandas tikrai nusipelnė bausmės. Socialiniame tinkle savo buvusią draugę Kirsty Janney užpylęs gąsdinančiomis žinutėmis, britas keliaus į kalėjimą.

Per savaitę Liamas savo meilei išsiuntė daugiau nei 1200 žinučių, o merginos telefonas rodė beveik 300 praleistų buvusio draugo skambučių.<br>Pixabay ir asmeninio archyvo nuotr.
Per savaitę Liamas savo meilei išsiuntė daugiau nei 1200 žinučių, o merginos telefonas rodė beveik 300 praleistų buvusio draugo skambučių.<br>Pixabay ir asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-01-03 10:55, atnaujinta 2018-02-09 19:43

Mergina pasakojo, kad jis ne tik rašė žinutes – daugiau nei tris mėnesius vyrukas persekiojo ją prie namų, grasino ir šaukė. O vienoje iš žinučių Kirsty pamatė didžiulį peilį ir plytą. Be to, buvusysis ją terorizavo ir skambučiais.

22 mėnesiams kalėjimo meilės kankinamas vyras nuteistas po to, kai pagrasino perrėžti jai gerklę. Prieš tai policijos jis buvo įspėtas liautis priekabiauti prie merginos, nustoti jai rašyti, tačiau meilės apakintam britui tai buvo nė motais, rašo „Daily Mail“.

Per savaitę Liamas savo meilei išsiuntė daugiau nei 1200 žinučių, o merginos telefonas rodė beveik 300 praleistų buvusio draugo skambučių. Vyrukas prisipažino, kad terorizavo, įžeidinėjo, siuntė gąsdinančias fotografijas ir grasino Kirsty. Jis prisiminė, kaip aplankęs merginą namuose šaukė, kad šiai neatidarius durų išplėš jos gerklę.

Po to, kai spalio 22-ąją Liamas buvusiajai atsiuntė gerklę perrėžti grasinančią žinutę ir netrukus pasirodė prie jos namų durų su plyta rankoje bei ėmė reikalauti būti įleistas vidun, kitaip užmušiąs, persigandusi Kirsty vėl kreipėsi į pareigūnus.

„Jis mano gyvenimą pavertė pragaru. Noriu ramiai gyventi, turėti kitą mylimąjį ir nebijoti, kad reikia nuolat dairytis per petį“, – sakė įbauginta Kirsty.

Teismo atstovai patvirtino, kad Liamas prisiima atsakomybę už savo poelgius ir nieko dėl savo veiksmų nekaltina, tik save.

„Per 15 mėnesių jis 9 kartus suvaržė merginos laisvę, draudimus jis pažeidė vėl ir vėl, suvokdamas, ką daro. Mano galintis elgtis taip, kaip jis nori. Atėjo laikas išmokti pamoką“, – sakė teisėsaugos atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.