Gražiausia Holivudo šeima: kur jų laimės paslaptis?

„Ko gero, tai pati gražiausia Holivudo šeimynėlė!“ – aikčiojo žurnalistai ir kino mėgėjai, išvydę aktorių poros Blake Lively (29 m.) ir Ryano Reynoldso (40 m.) dukreles – dvejų metų šviesiaplaukę mėlynakę James ir tiktai dviejų mėnesių naujagimę.

R.Reynoldsas žmoną B.Lively ir vaikus vertina labiau nei žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.<br>ViDA Press nuotr.
R.Reynoldsas žmoną B.Lively ir vaikus vertina labiau nei žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2017-01-05 14:43, atnaujinta 2018-02-09 19:21

Praėjusią savaitę Holivudo Šlovės alėjoje, kurioje buvo atidengta R.Reynoldso žvaigždė, keturių asmenų šeima pirmą kartą pasirodė kartu. Nors iki tol atžalos dar niekuomet nebuvo viešai parodytos, pora nusprendė, kad tokią svarbią tėčiui dieną vaikai privalo būti kartu.

Ypatingą kiekvienam aktoriui gyvenimo dieną žavingoji šeima tryško puikia nuotaika ir tarsi tvirtino – ji šiuo metu yra darniausia visame Holivude.

Visų akys pirmiausia smigo į guviąją vyresniąją sutuoktinių atžalą James.

Gruodžio 16-ąją antrąjį gimtadienį atšventusi ir lyg du vandens lašai į mamą vaikystėje panaši garbanė šventinės ceremonijos metu drąsiai griebė mikrofoną, mielai pozavo fotografams ir džiaugsmingai šokinėjo, sukeldama minios juoką.

Ne mažiau žvilgsnių traukė ir vos prieš porą mėnesių pagimdžiusi stilingoji B.Lively. Labiau negu safyro mėlynumo suknelė ir raudonpadžiai batai ją puošė plati šypsena.

R.Reynoldsas po žvaigždės atidengimo ceremonijos dėkojo gražuolei žmonai už tai, kad ji jo gyvenimą daro turtingesnį.

„Blake man reiškia viską. Tu – geriausia, kas man kada nors yra nutikę. Tu skleidi gėrį.

Mano gyvenimas su tavimi geresnis. Tu man pagimdei du nuostabiausius vaikus, kokių tik galėjau tikėtis“, – širdį liejo kanadietis aktorius.

Pasididžiavimo sutuoktiniu neslėpė ir B.Lively. Socialinio tinklo paskyroje blondinė gražuolė paskelbė nuotrauką, kurioje aplink R.Reynoldso žvaigždę matyti trys pėdų poros – jos pačios, Ryano ir jųdviejų vyresnėlės dukters James.

Aktorė po nuotrauka parašė: „Pasididžiavimas yra per menkas žodis apibūdinti tai, kaip šiandien jaučiausi.“

Juodu mėgsta dalytis mieliausiomis istorijomis apie vienas kitą ir visą laiką pabrėžia, kad vienas be kito negalėtų būti laimingi.

Atrodo, kad jie vis dar pametę galvą kaip ir prieš šešerius metus, kai pirmą kartą susitiko ir kartu filmavosi kino juostoje „Žaliasis žibintas“.

Po poros metų, 2012-aisiais, juodu prisiekė amžiną meilę. Dar po dvejų metų sūpavo pirmagimę, o šiemet rugsėjį jiems gimė ir antroji atžala. R.Reynoldsas tikino, kad mažylė yra tikra vyresniosios kopija.

Su dukterimis aktorius stengiasi praleisti kuo daugiau laiko – nesibodi joms keisti sauskelnių, skaito knygas, rūpinasi jų sveika mityba ir pabrėžia, kad tėvo pareigos – milžiniška atsakomybė, tačiau jos jis neiškeistų į didžiausius apdovanojimus.

Atrodo, kad kartą skyrybas išgyvenusio R.Reynoldso tikroji gyvenimo žvaigždė spindi namuose, – tai jo šeima.

Prieš sutikdamas B.Lively kanadietis jau buvo vedęs. Jo pirmoji žmona – kita Holivudo dievaitė, seksualioji Scarlett Johansson (32 m.).

Pora drauge išgyveno tik dvejus metus. Kalbama, kad viena skyrybų priežasčių buvo ta, kad du aktoriai tiesiog neišsiteko po vienu stogu ir konkurencija įveikė meilę.

Atrodo, kad su Blake viskas klojasi kitaip. Juodu palaiko vienas kito projektus, o partnerio pergalėmis kiekvienas džiaugiasi ne mažiau nei savo.

Dabar laiminga atrodo ir Scarlett. Ji augina dvejų metų dukterį Rose Dorothy, kurios susilaukė su sutuoktiniu prancūzu reklamos agentūros savininku ir žurnalistu Romainu Dauriacu (34 m.).

S.Johansson yra sakiusi, kad gyventi su žmogumi, kuris dirba visai kitoje srityje, yra daug paprasčiau.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.