Po romantišku meilės rašteliu slypėjo nemaloni tiesa

Iš nepažįstamojo raštelio, kuriame teigiama, kad ji – atimanti žadą, sulaukusi vieniša mama nespėjo pasidžiaugti komplimentais: pasirodo, serijiniu siuntinėtoju jau pramintas vyrukas tokius raštelius rašė dar kelioms moterims, be to, jis turi merginą.

Tai buvo saldi istorija, kuri socialiniame tinkle sužavėjo tūkstančius – jauna moteris iš anonimo degalinėje gavo mielą meilės laiškelį.<br>Instagram nuotr.
Tai buvo saldi istorija, kuri socialiniame tinkle sužavėjo tūkstančius – jauna moteris iš anonimo degalinėje gavo mielą meilės laiškelį.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2017, 9:21 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:46 PM

Tai buvo saldi istorija, kuri socialiniame tinkle sužavėjo tūkstančius – jauna moteris iš anonimo degalinėje gavo mielą meilės laiškelį. Brisbene (Australija) gyvenanti kirpėja Aleasha Bliss, kuri rašo savo tinklaraštį, čia pasidalijo savo nuotykiu.

Degalinėje už jos automobilio stiklo ji rado raštelį, kuriame buvo vos keli žodžiai: „Tu esi atimanti žadą“, rašo „Daily Mail“.

Tačiau dabar aiškėja, kad ši istorija ne tokia pasakiška, kaip daugeliui atrodė. Vyras lygiai tokius pat raštelius paliko dar mažiausiai dviem moterims.

Tikėjosi grasinimų dėl vairavimo

32 metų Aleasha į degalinę per Valentino dieną užėjo nusipirkti kavos. Išėjusi ant savo automobilio lango ji pamatė raštelį.

„Pirmiausia pagalvojau, kad kažkam pastojau kelią greitkelyje, o čia rasiu agresyvų raštelį apie tai, kokia esu nevėkšla.

Tačiau pamačiau, kad labai klydau – čia buvo parašyta: „Labas, tiesiog turiu pasakyti, kad esi atimanti žadą, Joshas“. Be to, vyras paliko ir savo telefono numerį“, – pasakojo moteris.

Iš pradžių Aleasha buvo maloniai nustebinta, tačiau vėliau sužinojo, kad šio raštelio autorius – serijinis tokių raštelių palikinėtojas.

Po to, kai maloniu komplimentu moteris pasidalijo savo tinklaraštyje, su ja susisiekė dar dvi moterys iš Brisbeno, kurios rado lygiai tokius pat raštelius ant savo automobilių stiklų.

Tokie pat rašteliai – kelioms moterims

Viena moteris, Kelly, pasidalijo lygiai tokiu pačiu rašteliu, su identišku tekstu, kurį rado toje pat degalinėje, kaip ir Aleasha. Rašysena irgi buvo ta pati.

„Buvau nėščia 32-ąją savaitę su savo antruoju vaiku, ant rankų nešiau savo dvejų metukų vaiką, kai radau raštelį. Man buvo labai juokinga, pradėjau juoktis. Tai buvo maždaug prieš 10 mėnesių, o vyrukas nesulaukė iš manęs atsako“, – pasakojo 32 metų Kelly.

Kita moteris taip pat pasakojo, kad gavo tokį patį raštelį, tik jį pasirašė ne „Joshas“, o „Blake‘as“.

O galiausiai paaiškėjo, anot Aleashos, kad ponas Kazanova, rašinėjantis šiuos meilės laiškelius, net nėra vienišas – jis turi merginą.

„Tai jau viršūnė! „Joshas“ visai nėra tas, kuo dedasi, o aš ką tik kalbėjau su jo mergina, kurios širdis dabar yra sudaužyta“, – rašė ji savo tinklaraštyje.

Jaudinanti akimirka virto melu

Aleasha pasakojo, kad ji parašė „Joshui“ raštelyje paliktu numeriu, tačiau paaiškėjo, kad jis nėra vienišas. Moteris pasijuto nejaukiai.

„Nors iš pradžių tai buvo įdomus ir jaudinantis momentas, tačiau iš tiesų man šiek tiek neramu dėl šio žmogaus ketinimų“, – kalbėjo Aleasha.

Kelly, anksčiau taip pat gavusi tokį raštelį, pasakojo, kad jį rašiusiam vyrui bandė paskambinti jos sutuoktinis. Tačiau telefonu niekas neatsiliepė.

Savo tinklaraštyje paviešinusi „Josho“ raštelį, Aleasha rašė: „Būk kaip Joshas“. Mat jai atrodė miela, kad moterys per Valentino dieną gauna tokius raštelius nuo nepažįstamųjų. Juk komplimentai visada pakelia nuotaiką.

Tačiau galiausiai išsiaiškinusi, kur čia šuo pakastas, ji pataisė pakeitė savo nuomonę.

„Nebūk kaip Joshas. Jis turi merginą“, – taip galiausiai kirpėja pabaigė savo pasakojimą apie paslaptingąjį romantiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.