Atgavusi pamestą piniginę mergina nepatikėjo savo akimis

„Atidariusi piniginę, kurią man grąžino po to, kai ją buvau pametusi, nustėrau: joje buvo nešvankus dalykas“, – prisipažino jauna moteris, kuriai kažkas grąžino pamestą piniginę su pačiu keisčiausiu jos kada nors matytu laiškeliu.

Slaptasis siuntėjas į piniginę įdėjo laiškelį, kuris nemaloniai nustebino Hayley.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Slaptasis siuntėjas į piniginę įdėjo laiškelį, kuris nemaloniai nustebino Hayley.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2017, 12:55 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 12:15 AM

Hayley Minn, kuriai buvo grąžinta pamesta piniginė, pakili nuotaika išsisklaidė labai greitai – vos tik pravėrė ją. Čia moteris rado laiškelį, kurį paliko nepažįstamas žmogus, radęs ir atsiuntęs jos piniginę, rašo „The Sun“. Hayley išgyveno, kad būdama neblaivi ir naktį šėldama su draugais prarado piniginę, kur buvo jai svarbių dokumentų ir kortelių. Tad galima tik įsivaizduoti 25 metų merginos džiaugsmą, kai praėjus 6 savaitėms kažkas atsiuntė rastą jos piniginę paštu.

Tačiau slaptasis siuntėjas į piniginę įdėjo laiškelį, kuris nemaloniai nustebino Hayley. Pasak merginos, tokio keisto ir nešvankaus raštelio ji nebuvo regėjusi gyvenime.

Žinutė prasidėjo gana normaliai: „Brangi panele Hayley, kaip jūs laikotės? Tikiuosi, jums viskas gerai.

Norėčiau jus informuoti, kad radau jūsų nuostabią piniginę Liverpulio gatvės stotyje. Galbūt ji iškrito netyčia ir jos ieškote“.

Tačiau toliau žinutės tekstas nustebino piniginę pametusią merginą, mat prasidėjo, pasak jos, neįtikėtinos nešvankybės.

„Mano tikslas atverti jūsų piniginę buvo tas, kad tikėjausi joje rasti jūsų adresą ar ką nors, kas pagelbėtų man atsiųsti jums jūsų pamestą daiktą. Tik tiek.

Bet joje aš radau kai ką nešvankaus. Neturėčiau dėl to jaustis nesmagiai, nes man patinka žmonės, kurie ekstra atvejais savimi rūpinasi“, − rašė paslaptingas „gerbėjas“.

Iš tiesų Hayley piniginėje buvo daiktų, taip sudominusių radėją. Ji piniginėje nešiojosi kelis prezervatyvus. Toks radinys paskatino laiške parašyti, kad piniginės savininkė – viena šauniausių žmonių, kuriuos jam yra tekę „sutikti“.

Greičiausiai radėją sužavėjo ne tik šis piniginės turinys, bet ir Hayley nuotrauka, kurią jis matė ant jos dokumentų. Mat nieko nelaukdamas „gerbėjas“ merginai pasiūlė pasimatymą su juo.

„Norėčiau kada nors su tavimi išeiti, kartu praleisti laiką, bet esu tikras, kad tikrai turi mylimą žmogų šalia, kuris tavimi rūpinasi labai gerai, o jei ne – leisk tai daryti man“, − buvo rašoma laiške.

Čia laiškelio siuntėjas paliko merginai savo elektroninio pašto adresą, o prieš atsisveikindamas nepagailėjo patarimo: „Mėgaukis kiekviena savo gyvenimo akimirka tiek, kiek tik gali, nes niekada negali žinoti, kas nutiks vėliau“.

Daugiau apie slaptą gerbėją Hayley nebeišgirdo. Mergina neketina atsakyti radėjui, mat laiškelis, ypač užuomina į prezervatyvus ir keistas palinkėjimas, ją gerokai nustebino. Ir tikrai ne teigiama prasme.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.