Prisipažinusi tėvui, kad yra lesbietė, dukra sulaukė žiaurios pamokos

Tėvui pasisakiusi, kad jos nedomina vyrai – o traukia tos pačios lyties atstovės, – mergina išgyveno didžiausią košmarą savo gyvenime: įsiutęs tėvas ją išprievartavo taip norėdamas įrodyti, kad seksas su vyrais yra kur kas geresnis, nei moters su moterimi.

Vyras čia pat nusprendė išprievartauti savo dukterį ir taip jai neva įrodyti, kad seksas su vyrais yra kur kas geresnis, nei tarp homoseksualių asmenų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Vyras čia pat nusprendė išprievartauti savo dukterį ir taip jai neva įrodyti, kad seksas su vyrais yra kur kas geresnis, nei tarp homoseksualių asmenų.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-15 11:35, atnaujinta 2017-04-07 23:05

Vėliau paaiškėjo, kad tėvas išprievartavo ir merginos jaunesniąją seserį. Tuomet mergina paliko tėvų namus. Tėvo vardo ir pavardės teismas neatskleidžia, mat taip apsaugomos vyro aukos. Tačiau teismo dėl vyresniosios merginos išnaudojimo metu paaiškėjo, kad despotas tėvas net kelis dešimtmečius seksualiai išnaudojo savo jaunesniąją dukterį, kol galiausiai ją išprievartavo, rašo „The Sun“.

Vyras nuteistas 21 metams kalėjimo. Jis pripažintas kaltu dėl trijų prievartavimų, kurie buvo įvykdyti nuo 1980-ųjų iki 2000-ųjų. Teisme jis visąlaik tvirtino, kad yra nekaltas.

54 metų vyras savo 16-metę dukterį užpuolė tuomet, kai ji jam prisipažino, kad abejoja dėl savo tapatybės. „Būdama 16-os jo duktė pasakė tėvui, kad suprato esanti homoseksuali ir turinti abejonių dėl savo tapatybės, kaip būdinga dažnam tokio amžiaus paaugliui. Ji nusprendė papasakoti tai tėvui.

Jis į tokią žinią sureagavo parodydamas siaubingą ir nekontroliuojamą pyktį. Vyras čia pat nusprendė išprievartauti savo dukterį ir taip jai neva įrodyti, kad seksas su vyrais yra kur kas geresnis, nei tarp homoseksualių asmenų.

Merginos pasakojimo apie tą įvykį buvo siaubinga klausytis. Prievartą lydėjo baisus žeminimas ir menkinimas. Nusikaltimas įrodytas“, − sakė teisėjas Andrew Lockhartas.

Dukrą auklėjęs tėvas nuteistas 21 metams, ir jis negalės prašyti malonės atsėdėjęs pusę jam skirto laiko, kaip yra įprasta. Mažiausiai kalėjime jis praleis du trečdalius bausmės laiko iki galėdamas prašytis būti išleistas anksčiau.

Be to, jis visą gyvenimą bus registruotas kaip seksualinis nusikaltėlis.

Teisėjas sakė, kad 1980-aisiais, kai jis pirmą kartą įvykdė seksualinio pobūdžio nusikaltimą, pagal tuo metu galiojusius įstatymus jo būtų laukusi vos 5 metų bausmė, o dabar jis galėjo būti nuteistas net iki gyvos galvos.

„Šios siaubingos bylos aukos parodė neįtikėtiną narsą prabilusios apie tai garsiai, jos užtikrino, kad šis baisus nusikaltėlis gautų tai, ko nusipelnė, kad įvyktų teisingumas.

Gyvybiškai svarbu, kad dabar aukos sulauktų paramos ir psichologinės pagalbos, mat su šia istorija jos turės gyventi toliau.

Ši byla įrodo, kad tokio pobūdžio aukos bus išklausytos ir imtasi veiksmų nubausti nusikaltėlius nepaisant to, kiek laiko praėjo nuo nusikaltimo ar kas yra nusikaltėlis. Aukos neturi kentėti tyloje“, − spaudai sakė teismo atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.