„Didelio akmens“ sužadėtuvėms paprašiusi mergina gavo, ko nesitikėjo

„Na, ji sakė, kad nori didelio akmens!“, − sakė kinas, savo mylimajai pasipiršęs ne su bet kokiu „akmeniu“. Prašymą būti jo žmona kinas ištarė šalia 33 tonas sveriančio meteorito, o ne su žiedu, kuriame puikavosi didelis deimantas. Mergina vis tiek jam ištarė „Taip““.

Piršlybos pavyko – mylimoji ištarė „Taip“.<br>Youtube stopkadras.
Piršlybos pavyko – mylimoji ištarė „Taip“.<br>Youtube stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2017, 10:16 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 1:40 PM

Kai kurie žmonės meilę matuoja ne brangakmenio dydžiu ant žiedu – jie vertina pačią jų meilę vienas kitam. Taip įsitikinęs Šiaurės Kinijoje savo mergina pasipiršęs vyras, kuriam akmens dydis pasirodė svarbus, tačiau visai ne taip, kaip atrodė jo merginai, norėjusiai žiedo su dideliu brangakmeniu, rašo „Daily Mail“.

Savo piršlyboms po ketverių metų draugystės su mergina kinas panaudojo net 33 tonas sveriantį meteoritą. Ir įteikė mylimajai jį ne šiaip sau, o kaip piršlybų žiedą (tiesa, be paties žiedo).

Pranešama, kad kinas, kurio pavardė Liu, prieš metus atostogavo su savo mylimąja. Atostogaudami jie matė didžiulį meteoritą. Vyrukas paklausė merginos, ar jai patinka šis milžiniškas akmuo, o jos atsakymas buvo teigiamas.

Liu čia pat sumąstė piršlybų planą. Po atostogų jis susisiekė su meteorito savininku ir paprašė akmenį jam parduoti ir apie tai neprasitarti jo mylimajai. Kinų žiniasklaida skelbia, kad vyrukas akmenį įsigijo už 135 tūkst. eurų.

Kovo 14-ąją su šiuo akmeniu jis nutarė pasipiršti savo merginai. Piršlybos pavyko – mylimoji jam ištarė „Taip“.

„Toks pasipiršimo būdas buvo labai romantiškas. Niekada gyvenime nebuvau mačiusi tokio didžiulio akmens“, − sakė laiminga sužadėtinė.

Vis dėlto tokios originalios piršlybos neprasprūdo pro socialinių tinklų naudotojų akis. Be pagyrų už originalumą, kinas sulaukė ir nemažai kritikos.

„Toks didelis meteoritas yra didelis lobis, negalite jo turėti“, − akmens tikrumu suabejojo vienas komentatorius.

„Gėdos neturintis hipsteris“, − rašė kitas.

„Tai reklaminis filmukas, kurį užsakė jame matoma nekilnojamojo turto agentūra“, − įžvelgė trečias.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.