Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Suabejojęs draugės ištikimybe, vyras surengė jai pragarišką kerštą

„Jis vertė mane vaidinti lytinį aktą su jo šunimi“, − sakė 28 metų moteris, išgyvenusi, kaip pati sakė, pragaro savaitę, kai buvo išnaudojama savo pavydaus vaikino. Vyras leido jai heroiną, prievartavo ir mušė diržu.

Gabbe nusprendė palikti Justiną ir pagalbos ieškoti moterų prieglaudoje, o apie buvusį vaikiną papasakoti policijai ir pateikti jam kaltinimus.<br>Facebook nuotr.
Gabbe nusprendė palikti Justiną ir pagalbos ieškoti moterų prieglaudoje, o apie buvusį vaikiną papasakoti policijai ir pateikti jam kaltinimus.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2017, 9:11 AM, atnaujinta Apr 7, 2017, 10:17 AM

Gabbe Rowland, niekada gyvenime nevartojusią narkotikų, galima vadinti tikra drąsuole, mat ji sugebėjo pabėgti nuo prievartautojo ir pranešė apie jį policijai, rašo „The Sun“.

Smurtautojas Justinas Mustafa (27 m.) buvo įsitikinęs, kad jo mergina Gabbe buvo jam neištikima, kol jis atliko bausmę kalėjime. Tokį įsitikinimą paskatino jos naujiena, kad ji laukiasi jųdviejų kūdikio.

Todėl vieną 2013-ųjų birželio rytą vyras pradėjo savo merginą iš Masačusetso (JAV) kankinti. Jis vertė ją vartoti narkotikus, tuomet mušdavo diržu ir filmuodavo, kaip prievarta su ja atlikdavo seksualinius aktus.

Jaunas vyras buvo nuteistas 6 metams, todėl Gabbe, norėdama pagelbėti kitoms nuo smurto artimoje aplinkoje kenčiančioms moterims, ryžosi viešai papasakoti savo siaubingą istoriją.

Patikėjo mylimojo melu ir nepaisė įspėjančių ženklų

Gabbe ir Justinas 2010 metais pradėjo bendrauti „Facebook“ socialiniame tinkle, nors mergina jį žinojo dar iš mokyklos laikų. Pora pradėjo susitikinėti 2011-aisiais ir Gabbe neslėpė: buvo jį įsimylėjusi iki ausų.

Tačiau vieną dieną J.Mustafa savo merginai prisipažino, kad jis turės stoti prieš teismą. Mat buvusi mergina apkaltino jį, kad šis filmavo ją nuogą be jos leidimo.

„Jis tai neigė, sakė, kad tai šlykštus melas, aiškino, kad jie abu nusprendė įrašyti seksą į kasetę, tačiau galiausiai išsiskyrė ir taip ji neva jam keršija. Kalbėjo, kad nukeliavusi į policiją ji sukūrė tokią istoriją iš pykčio.

Buvau apakinta savo jausmų, mane sužavėjo toks jo nuoširdumas. Tikėjau juo ir palaikiau šioje istorijoje“, − pasakojo Gabbe.

Tuomet J.Mustafa buvo nuteistas metams kalėjimo. Vis dar tikėdama savo vaikino istorija ir laukdama jo išeinančio į laisvę, Gabbe kasdien jam rašė laiškus ir lankydavo tiek, kiek buvo leidžiama – dukart per savaitę.

Iš streso prarado kūdikį

Neilgai trukus po to, kai Justinas buvo išleistas iš kalėjimo, mergina pasijuto nėščia.

„Iš pradžių jis šia žinia labai džiaugėsi, tačiau vėliau pradėjo kabinėtis ir kaltinti mane visokiais kvailais dalykais. Jis sakė, kad buvau neištikima, kol jis kalėjo, net siūlė man darytis abortą, tačiau apie tai nenorėjau nė girdėti.

Vieną naktį po audringo barnio, kurio metus jis mane išvadino maža šliundra, susipakavau savo daiktus ir 4 val. ryto išvažiavau pas draugę.

Vėliau jis susisiekė su manimi, labai atsiprašinėjo, tačiau įvyko liūdniausia, kas galėjo nutikti – greičiausiai iš streso dėl visko, kas vyksta, man įvyko persileidimas“, − pasakojo mergina.

Gabbe jautėsi palūžusi, nes vaikelio, kad ir kaip būtų, ji norėjo ir laukė. Šiandien ji nė pati dorai negali paaiškinti, kaip vėl susiėjo su Justinu po visko, kas nutiko. Pora vėl apsigyveno kartu, tačiau, pasak merginos, viskas nebebuvo taip, kaip anksčiau: jų santykius nuolat lydėjo rietenos ir pavydo scenos.

Vėl papirko gerumu ir saldžiais žodžiais

Kai Gabbe galutinai įgriso Justino nuolat keliamos scenos, ji paliko vaikiną. Tai įvyko 2013-ųjų gegužę.

J.Mustafa lengvai jos nepaleido – nuolat rašė žinutes ir prašė pasikalbėti. Galiausiai vaikinas sušildė Gabbe širdį tuomet, kai jai atrodė, kad ji ir vėl laukiasi kūdikio.

„Atsisuku atgal ir negaliu patikėti, kokia kvaila buvau. Tačiau jis buvo toks geras, koks niekada nebuvo iki tol. Jis vėl tapo tuo vaikinu, dėl kurio tirpau iš meilės“, − sakė mergina.

Galiausiai paaiškėjo, kad ji nesilaukia.

„Buvo birželio 29-oji. Justinas paėmė mane iš darbo, − siaubingos dienos įvykius prisiminė Gabbe. – Jis vėl buvo persimainęs. Griebė mane už plaukų ir pradėjo kaltinti mane neištikimybe. Rėkiau ir verkiau, sakiau, kad jis kalba nesąmones.

Kitą dieną jis atvažiavo manęs paimti iš draugės namų. Maniau, kad išvažiuosime pasikalbėti. Tačiau jis nuvežė mane į ramią vietą ir automobilyje paėmęs mano ranką liepė sugniaužti kumštį. Labai išsigandau, atšlijau, nes tiksliai žinojau, ką jis ketina daryti“, − pasakojo Gabbe.

Per prievartą suleido heroino

Mergina žinojo, kad Justinas yra vartojęs heroiną, kai jie buvo kartu. Tačiau jis labai tai slėpdavo, todėl dažniausiai ji ramindavo save, kad jis pagaliau metė šį purviną reikalą ar kad kontroliuoja šią savo priklausomybę.

„Tuomet man pasidarė akivaizdu, kad heroino jis nemetė. Jis greitai suleido man narkotikų ir tapau bejėgė. Tai įvyko taip staiga, o aš buvau tokia išsigandusi, kad jei atstumsiu jį, nukentėsiu dar labiau.

Niekada nevartojau narkotikų, todėl heroinas mane siaubingai paveikė. Jaučiausi labai blogai, pasidariau visiškai mieguista, tai buvo labai bjaurus jausmas.

Prisimenu pagalvojusi, koks laimingas Justinas buvo pamatęs mane apsvaigusią. Kitas 6 dienas, kiek jas pamenu, jis kartą ar du per dieną švirkšdavo man heroino“, − pasakojo Gabbe.

Prievartavo ir žemino su šunimi

Mergina pasakojo, kad netrukus po to, kai Justinas jai suleisdavo narkotikų, ji pradėdavo vemti. Dėl to J.Mustafa automobilyje turėjo jos drabužių, kad ji vemtų ant jų.

„Manau, kad jis pasirinko tokį būdą mane žeminti, sumenkinti“, − sakė ji.

Gabbe pasakojo, kaip vieną dieną vaikinas ją nuvežė į mišką, privertė nusimauti kelnaites, o tuomet mušė diržu ir prievartavo.

„Meldžiau jo, kad liautųsi. Verkiau, nes man labai skaudėjo, bet jis ignoravo mano prašymus ir ašaras, vis mušė mane.

Kitą dieną jis liepė man nusirengti ir į kambarį atvedė savo pitbulį. Liepė man šuniui daryti oralinį, o pats tuo metu mane filmavo. Tai buvo vienas siaubingiausių dalykų, kuriuos jis vertė mane daryti“, − sakė Gabbe.

Ji pasakojo, kad jautėsi ir fiziškai, ir morališkai sugniuždyta, beprotiškai išsigandusi. Po visko Justinas liepė jai eiti į vonią ir išsivalyti dantis, o tuomet grįžti ir jį patį pamaloninti oraliniu būdu.

Pateikė kaltinimus ir išvyko į prieglaudą

Liepos 5-ąją Gabbe pavyko išvykti į darbą, o jos darbdavys pastebėjo mėlynes ant merginos veido. Tuomet ji palūžo ir ašarodama papasakojo jam viską, kas nutiko per pastarąją savaitę.

Ji nusprendė palikti Justiną ir pagalbos ieškoti moterų prieglaudoje, o apie buvusį vaikiną papasakoti policijai ir pateikti jam kaltinimus.

„Žinojau, kad turiu tai padaryti, kitaip gyvensiu baimėje dėl jo visą likusį savo gyvenimą. Niekada daugiau nevartojau heroino ir manau, kad man labai pasisekė, kad netapau nuo šio narkotiko priklausoma“, − kalbėjo Gabbe.

2014-ųjų kovą J.Mustafa buvo pripažintas kaltu dėl Gabbe jam pateiktų kaltinimų ir nuteistas 6-iems metams kalėjimo.

„Pajutau palengvėjimą, bet esu įsitikinusi, kad bausmė jam per maža. Jis kankino mane savaitę, galėjo heroinu mane nužudyti arba uždaužyti iki mirties, ką žadėjo ir padarysiąs.

Dabar jaučiuosi geriau, gavau puikų darbą gydytojo biure. Dažnai kalbu apie šią siaubingą savo patirtį norėdama padėti kitoms moterims, kurios kenčia smurtą artimoje aplinkoje.

Norėčiau, kad būčiau palikusi jį anksčiau, bet visada galvojau, kad viskas išsispręs, kad jis pasikeis. Nes požymių, kad mane įskaudins, mūsų santykiuose buvo nuolat“, − pasakojo Gabbe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.