Netrukus gimdysianti Donaldo Trumpo marti praskleidė asmeninio gyvenimo šydą

Jungtinių Valstijų vadovas Donaldas Trumpas (70 m.) netrukus turės jau devynis vaikaičius – jo sūnus Ericas Trumpas (32 m.) su žmona Lara (34 m.) laukiasi pirmagimio. Tad dabar ir prezidento marti atsidūrė po didinamuoju stiklu šalia pirmosios JAV ponios Melanios Trump (46 m.) ir pirmąja Amerikos dukterimi vadinamos Ivankos Trump (36 m.).

JAV prezidentas D.Trumpas rugsėjį turės dar vieną anūką – jo sūnus Ericas su žmona Lara laukiasi pirmagimio.<br> "Scanpix" nuotr.
JAV prezidentas D.Trumpas rugsėjį turės dar vieną anūką – jo sūnus Ericas su žmona Lara laukiasi pirmagimio.<br> "Scanpix" nuotr.
JAV prezidentas D.Trumpas (nuotr.) rugsėjį turės dar vieną anūką – jo sūnus Ericas su žmona Lara laukiasi pirmagimio.<br>„Scanpix” nuotr.
JAV prezidentas D.Trumpas (nuotr.) rugsėjį turės dar vieną anūką – jo sūnus Ericas su žmona Lara laukiasi pirmagimio.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 8, 2017, 12:19 PM

Amerikos prezidentui D.Trumpui pavyko save apsupti gražiomis, aukštaūgėmis ir ryškiomis moterimis. Visos jos – nuostabios!

Sūnaus Erico, kurio D.Trumpas susilaukė pirmojoje santuokoje su čekų modeliu Ivana Zelničkova, žmona Lara Trump – dailiai nuaugusi ir elegantiška žurnalistė.

Tačiau dėl politinės šešuro karjeros ji netgi atsisakė savo profesijos ir nusprendė visą laiką ir jėgas skirti labdarai.

Bet Laros gyvenimas pasikeitė jau kur kas anksčiau, nei jos vyro Erico tėvas buvo išrinktas prezidentu.

„Jei prieš dešimt metų kas nors būtų pasakęs, kad būsiu JAV prezidento marti, būčiau garsiai nusijuokusi. Tą dieną, kai susipažinau su savo būsimuoju vyru, nežinojau jo pavardės ir net nenutuokiau, kieno jis sūnus“, – dabar tikina L.Trump.

Su nekilnojamojo turto imperijos paveldėtoju Lara Yunaska susipažino Niujorke prieš devynerius metus. Ji vakarėlyje linksmai leido laiką su savo draugais, jis – su savo.

Ir kai aukštaūgė Lara staiga pamatė Ericą, pirmiausia jos dėmesį patraukė vyro ūgis.

„Toks aukštas vyriškis 180 centimetrų ūgio moteriai – didelis privalumas“, – juokdamasi sakė L.Trump.

Jie labai greitai pradėjo gyventi kartu ir iškart įsigijo šuniuką, apie kurį ji seniai svajojo. Tuomet atsiskleidė kitos E.Trumpo charakterio savybės: jis pasirodė esąs rūpestingas!

Gyvūnus dievinanti Lara mano, kad apie žmogų daug ką galima pasakyti iš jo elgesio su namų augintiniais. Ji neslėpė, kad atsiradus keturkojui dar labiau įsimylėjo Ericą.

Praėjus septyneriems metams po pažinties pora 2014 metų lapkričio mėnesį susituokė Trumpų dvare „Mar-a-Lago“ Palm Biče (Florida).

Tiesa, likus dviem savaitėms iki jungtuvių nuo žirgo nukritusi būsimoji nuotaka susilaužė abu riešus.

Daugelis ja dėtos būtų pamaniusios, kad tai – blogas ženklas. O kokios mintys sklandė L.Trump galvoje?

Ji, būdama neprofesionali jojikė, visuomet suprato, su kokia rizika susijęs šis jos pomėgis.

Bet ar Lara galėjo tikėtis, kad tokią traumą gaus prieš pat vestuves?

Lara patyrė šoką: kokiai nuotakai norėtųsi būti sugipsuotai tokią svarbią dieną! Ji keletą valandų paverkė, o paskui suėmė save į rankas.

Juk iš esmės niekas nepasikeitė: ji tuokėsi su mylimu žmogumi. Viskas vyko taip, kaip svajojo L.Yunaska, tapusi L.Trump.

Praėjus trejiems metams po vestuvių Lara ir Ericas rugsėjį taps tėvai. Nejau giminaičiai neragino poros paskubinti šeimos padidėjimą?

„Aš ir Ericas visada norėjome vaikų, bet manėme, kad viskam yra savas laikas. Ir dabar jis atėjo. Trumpų šeimos tradicija – turėti daug vaikų.

Ivanka turi tris, o jos brolis Donaldas jaunesnysis – jau penkis. Jie turi rūpesčių į valias, todėl manęs ir vyro niekas neskubino“, – juokėsi Lara.

Buvusi žurnalistė tikino, kad jos ir vyro gyvenimo būdas – paprastas. Jų mėgstamiausia vieta – namas Niujorko pakraštyje. Ten viešpatauja tyla ir ramybė: tik Lara, Ericas ir jų šunys.

Tiesa, porą nuolat lydi apsauga. Bet tai, anot L.Trump, nė kiek netrukdo: juos saugantys žmonės – puikūs.

Prasidėjus D.Trumpo rinkimų kampanijai Lara paliko televizijos naujienų laidos „Inside Edition“ prodiuserės darbą. Ar nesigaili?

„Nė trupučio. Man buvo įdomu stebėti kiekvieną rinkimų kovos epizodą.

Pakliūti į istoriškai reikšmingų įvykių sūkurį, susipažinti su tiek daug įdomių žmonių, – juk tai neįkainojama patirtis“, – teigė L.Trump.

Buvusi žurnalistė ir jos vyras, fondo „Eric Trump Foundation“ įkūrėjas, visada daug laiko skirdavo labdaringai veiklai. Bet dabar jos sutuoktiniui panirus į politiką šiai sričiai L.Trump negaili dar daugiau laiko. Jos vyro fondas renka lėšas Šv.Judo tiriamajai vaikų ligoninei.

Pasak L.Trump, vaikai – brangiausia, kas yra gyvenime, – jie neturi mirti savo gyvenimo pradžioje.

D.Trumpo marti bendradarbiauja ir su gyvūnų teisių apsaugos organizacijomis. Ji viliasi, kad žmonės dažniau pradės imti augintinius iš gyvūnų prieglaudų, o ne pirkti specializuotose parduotuvėse.

Su L.Trump susitikę žurnalistai niekuomet nepraleidžia progos paklausti apie jos šešurą.

Juolab kad D.Trumpo rinkimų kampaniją, kuri buvo viena prieštaringiausių Jungtinių Valstijų istorijoje, ji matė iš arti – kitaip tariant, iš vidaus.

Kas, jos, buvusios profesionalios žurnalistės, požiūriu, kampanijos metu buvo padaryta gerai ir kas blogai?

„Šešurą pažįstu jau devyneri metai: jis visada sako tai, ką mano. Todėl tikiu, kad į istoriją jis įeis kaip geras prezidentas.

Žinoma, per rinkimus žiniasklaida apie mūsų šeimą pažėrė daug nemalonių dalykų ir dėl to buvo sunku. Esu įsitikinusi, kad šešuras išspręs visus konfliktus“, – sakė L.Trump.

Nors JAV prezidento rinkimai suskaldė visuomenę, E.Trumpo žmonai atrodo, kad amerikiečiai jau pradeda vienytis.

D.Trumpas siekia, kad žmonės turėtų darbo, gatvės taptų saugios, o pasaulis vertintų Ameriką objektyviai.

„JAV – šalis, kurią sukūrė imigrantai, todėl amerikiečiai pasirengę priimti visus. Tik gyventi reikia legaliai ir laikytis įstatymų – viskas taip paprasta“, – įsitikinusi L.Trump.

Pasaulis šiek tiek susidarė nuomonę apie Amerikos prezidentą D.Trumpą. Tačiau koks jis namuose?

„Geras ir linksmas: mums nuolat pasakoja juokingas istorijas iš savo praeities. Donaldas dievina šeimos susitikimus“, – sakė L.Trump.

Jos šešuras – gana paprastas žmogus: mėgsta pagulėti ant sofos, pažiūrėti televizorių su sūrainiu rankose.

D.Trumpas ištikimas pasirinktam tikslui ir nepamiršta tų, kurie jam padeda.

Žinoma, moterims rūpi žinoti, koks dizaineris rengia elegantiškąją JAV prezidento marčią.

L.Trump neslepia, kad kartais pasinaudoja savo bičiulio Oscaro Garcios-Lopezo paslaugomis.

„Mane įkvepia daugelio moterų stilius, bet, mano akimis, nepriekaištingai rengiasi mūsų pirmoji ponia Melania ir mano vyro sesuo Ivanka“, – nepasikuklino savų pagirti L.Trump.

Parengė Ona Kacėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.