Homoseksualų himno kūrėja išsidavė apie netradicinę lytinę orientaciją

„Aš pabučiavau merginą ir man patiko“, – niūnuoja dainą „I Kissed A Girl“ parašiusios amerikiečių dainininkės Katy Perry (32 m.) gerbėjai. Iki skausmo žinomas kūrinys beveik prieš 10 metų uždavė klausimą: ar parašyti tokią sensacingą dainą atlikėją įkvėpė jos pačios seksualinė patirtis? Moteris į tai atsako paslaptingai – seksualumas nėra tik juoda ar tik balta.

Įspūdinga juodos ir baltos spalvų vakarine suknia pasipuošusi Katy Perry pareiškė: seksualumas nėra tik juoda ar tik balta.<br>„Scanpix” nuotr.
Įspūdinga juodos ir baltos spalvų vakarine suknia pasipuošusi Katy Perry pareiškė: seksualumas nėra tik juoda ar tik balta.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2017, 2:48 PM

Tačiau dainininkė nebijo kurstyti kalbų apie neva jos pačios netradicinę seksualinę orientaciją.

„Man tada buvo gal devyniolika metų, kai pabučiavau merginą, ir tai buvo puiku“, – išgarsėjus dainai yra sakiusi muzikantė.

Tuomet ji nepapasakojo, ar po bučinio sekė ir tolesni intymūs dalykai.

Bet dabar garsioji amerikietė tai patvirtino viešumoje – atsiimdama nacionalinės lygybės apdovanojimą Los Andžele (JAV).

„Tiesą sakant, aš dariau kur kas daugiau, negu sakoma mano dainoje!“ – atvirai prisipažino viena garsiausių šių laikų popmuzikos atlikėjų.

Žaviajai Katy Perry buvo 23-eji, kai ji sukūrė tą sensacingą ją išgarsinusią dainą.

Nuo to laiko, kai buvo parašyta skandalingoji daina, tapusi savotišku pakantumo ir homoseksualų himnu, Katy Perry buvo užmezgusi artimus santykius tik su vyrais.

Kurį laiką ji susitikinėjo su amerikiečiu atlikėju ir prodiuseriu Johnu Mayeriu (39 m.), spėjo susituokti ir išsiskirti su britų komiku aktoriumi Russellu Brandu (41 m.).

Praėjus keliems mėnesiams po skyrybų jis keistai juokavo, kad buvusi žmona norėjo išbandyti nepadorius sekso žaidimus neįgaliųjų vežimėlyje.

Visai neseniai žlugo dainininkės santykiai ir su Holivudo numylėtiniu britų aktoriumi Orlando Bloomu (40 m.).

Kalbama, jog poros seksas būdavo toks aistringas, kad tik dėl to dainininkė nesutiko išsiskirti kur kas anksčiau, nors žinojo apie vyro meilužę.

Prisipažinusi, kad sukurti garsiąją dainą ją paskatino asmeninė seksualinė patirtis, dainininkė pasakojo augusi griežtų pažiūrų religingoje šeimoje. Abu jos tėvai Keith ir Mary Hudsonai yra pastoriai.

Nuo mažų dienų Kate dainavo gospelo chore, stovyklaudavo krikščioniškose vaikų stovyklose.

Suderinti ten diegiamas vertybes su prigimtiniu smalsumu, o juo labiau su homoseksualumu nebuvo lengva.

Dainininkė pasakojo, kad tuo metu, kai ji augo, homoseksualumas buvo laikomas pragaro, bjaurasties sinonimu.

„Tačiau jau tada aš žinojau, kad seksualumas nėra tiktai juoda ar tiktai balta, kaip ši mano suknelė“, – renginio metu kalbėjo įspūdinga juodos ir baltos spalvų vakarine suknia pasipuošusi žinoma moteris.

Visiems susirinkusiems Katy Perry atvirai pasakojo, jog stovyklaudama krikščioniškose stovyklose ji melsdavosi, kad pasaulyje nebūtų homoseksualų.

Tačiau tai, kas jai atrodė nepriimtina, po kurio laiko atsirado ir jos gyvenime – netradicinės seksualinės orientacijos žmonės.

„Tie žmonės visiškai nepriminė tų, kuriais mane gąsdino. Jie buvo laisvi, stiprūs, malonūs. Jie pakeitė mano mąstymą, pripildė širdį džiaugsmo.

Tie žmonės iš tikrųjų yra nuostabūs ir taip yra todėl, kad jie gyvena tikėdami savo tiesa“, – drąsiai sakė popmuzikos žvaigždė.

Dainininkės tėvams nepatinka dukters laisvas požiūris į meilę, o minėta provokuojanti daina jiems buvo visiškai ne prie širdies.

Tačiau Hudsonai neišsižadėjo dukters, tik tikino dar dažniau už ją besimeldžiantys.

Pati dainininkė neslėpė, kad jau nebėra religinga ir nebijo atvirai reikšti savo nuomonės apie intymius reikalus. Kartą paklausta, kiek ilgiausiai yra ištvėrusi be sekso, dainininkė prisipažino, kad galbūt pusę metų ar netgi metus.

Ilgai vieniša neliekanti muzikė ne kartą yra ištarusi, kad nė karto gyvenime nepatyrė vienos nakties nuotykio.

„Man svarbiausias dalykas kalbant apie seksą yra ryšys“, – yra pabrėžusi garsi moteris.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.