Mokytojos meilė paaugliui virto dar sunkesne nuodėme

Luizianoje (JAV) mokytoja dar 2015-aisiais buvo pripažinta kalta dėl santykių su tuomet 16-mečiu savo mokiniu. Vienos Destrehano miesto mokyklos mokytoja, kuri buvo ištekėjusi ir turėjo 3 vaikus, buvo vaikino 11-os klasės anglų kalbos mokytoja, rašo „Daily Mail“.

Mokytoja už santykius su nepilnamečiu buvo nuteista 10 metų kalėjimo.<br> 123rf nuotr.
Mokytoja už santykius su nepilnamečiu buvo nuteista 10 metų kalėjimo.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-09 10:12, atnaujinta 2017-05-09 10:30

Luizianoje (JAV) mokytoja dar 2015-aisiais buvo pripažinta kalta dėl santykių su tuomet 16-mečiu savo mokiniu. Vienos Destrehano miesto mokyklos mokytoja, kuri buvo ištekėjusi ir turėjo 3 vaikus, buvo vaikino 11-os klasės anglų kalbos mokytoja, rašo „Daily Mail“.

Mokytoja už santykius su nepilnamečiu buvo nuteista 10 metų kalėjimo. Be to, jai paskirta daugiau nei 4500 eurų bauda. Mokytoja turės registruotis ir kaip seksualinė nusikaltėlė, o tai sumažins jos galimybes rasti darbą ateityje. 

Teisme paaiškėjo, kad mokytoja su savo mokiniu lytiškai santykiavo jos automobilyje „Honda“ ir jos namuose. Legalus amžius, kai Luizianoje leidžiami lytiniai santykiai – vadinamasis sutikimas – yra 17 metų. 

Prieš kelias dienas auka – dabar jau 19-metis vaikinas, - teismui atskleidė, kad vienas jo susitikimas su mokytoja nebuvo tik jųdviejų meilės žaidimai – į juos mokytoja įtraukė ir savo kolegę, 26 metų Rachel Respess. Tuomet, po futbolo varžybų, mokytoja Sh.Dufresne su savo kolegomis nukeliavo į barą išlenkti taurelės. 

Tame pačiame bare buvo ir, kuris ten po varžybų atvyko su savo futbolo treniruočių draugais. Bare kilo barnis, mat vienas vaikino draugų garsiai užklausė, ar jo ir mokytojos romanas iš tiesų yra tiesa. Galiausiai įžeistas liežuvio už dantų nelaikančio draugo, vaikinas su mokytoja išėjo iš baro ir nukeliavo tiesiai į R.Respess butą. 

Tuomet mokinys ir mokytoja keletą kartų mylėjosi, o vienu momentu prie jų seksui trise prisidėjo ir kita mokytoja. Teisme mokytoja aiškino, kad sekso tą vakarą apskritai nebuvo, mat paaugliui nepavyko susijaudinti, tačiau vaikinas vis tiek tikina, kad buvo ne tik seksas, bet net seksas trise. 

Vaikinas aiškino, kad tuomet ji išėjusi pirkti tabletės, kuri pagerintų paauglio potenciją, tačiau šis jos atsisakęs. Mokytoja teisme teigė, kad ji tiesiog išėjusi nusipirkti cigarečių. 

Teismui buvo papasakota ir apie vaizdo įrašą, kurį auka įrašė tą naktį. Advokatai sakę, kad jame vaikinas filmavo savo „kūno dalis“ prie nuo alkoholio užmigusios R.Respess veido. Mokinys sakė, kad tai buvo paskutinė naktis, kai jis tyrėjo  lytinių santykių su  bet kuria iš mokytojų. 

Tyrimas, beje, ir buvo pradėtas po to, kai vaikinas didžiuodamasis savo „kietumu“ šį įrašą parodė savo futbolo komandos draugams persirengimo kambaryje. Kalbos netrukus pasklido, pasiekė mokyklos vadovybę, o ji inicijavo tyrimą. 

Institucijos šio vaizdo įrašo nerado, tačiau buvo apklausti mokiniai, kuriems vaikinas jį parodė. Akivaizdu, kad jaunuolis visa tai nufilmavo keršydamas dėl to, kas įvyko R.Respess pamokoje prieš metus. 

Sh.Dufresne ginanti advokatė Kim McElwee teismą tikino, kad vaikinas šantažavo jos klientę nuotraukomis, kuriose ji nufotografuota nuoga. 

„Paauglys atsiuntė jai keletą tokių nuotraukų ir pasakė, kad jas gali panaudoti bet kuriuo momentu, o „tu sėsi  į kalėjimą ir prarasi savo gyvenimą“, - pasakojo advokatė. 

Advokatė taip pat kritikavo teismą dėl to, kad paauglys nebaudžiamas už tai, kad filmavo mokytoją be jos sutikimo, nors jis ir buvo nepilnametis. 

Taip pat buvo atskleista, kad anglų kalbos mokytoja su savo mokiniu bendravo socialiniame tinkle „Facebook“ susikūrusi netikrą paskyrą Madison Mexicano vardu. Profilio nuotraukai ji panaudojo animacinio personažo nuotrauką. Viršelio nuotraukai ji panaudojo užrašą „Aš myliu Meksikos berniukus“. 

Būtent iš šios paskyros mokytoja ir parašė nukentėjusiuoju byloje vadinamam paaugliui, o paskui jie turėjo lytinius santykius. Po ta, kai buvo papasakota apie vaizdo įrašą, šiame profilyje atsirado užrašas „Aš pasitikėjau tavimi... o tu parodei visiems viską...“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.