Per Motinos dieną moteris paaukojo gyvybę dėl dukters

 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 17, 2017, 8:43 AM

Gelbėdama savo 16-metę dukrą Jenna žuvo trijų vaikų mama Diane Aluska (55 m.). Tą savaitgalį JAV buvo švenčiama Motinos diena. Grįžtant iš Bažnyčios ir einant šaligatviu link moterų dideliu greičiu lėkė automobilis. Nustūmusi dukrą iš jo kelio, gyvybės neteko didvyriškai pasielgusi mama. 

Policijos pareigūnų teigimu, Long Ailendo mieste, Niujorko valstijoje 9.15 val. ryto „Toyota Corolla“, vairuojamas Annės Riolo (80 m.), atbulas važiavo link einančios poros. 

Diane nuo šaligatvio nustūmė savo dukrą, tačiau pati neišvengė mirtino susidūrimo. 

„Diane Aluska uždėjo ranką dukrai ant peties ir pastūmė ją. Automobilis Jenną tik užkabino, tačiau mirtinai sužalojo merginos mamą. Be jokių abejonių, tokiu savo poelgiu moteris išgelbėjo dukros gyvybę, – sakė Sufolko apygardos detektyvas-seržantas Jamesas Murphy. – Ji to dar nežino. Aš ir mano brolis turime jai tai pranešti.“

Garbaus amžiaus vairuotoja nepasišalino iš įvykio vietos. Teigiama, kad baudžiamosios atsakomybės moteris išvengs.

Kaip pasakojo policijos pareigūnai, Annei nepavyko įjungti tinkamos pavaros ir ji nuspaudė greičio pedalą, kol automobilis vis dar buvo galinėje pavaroje. Taip transporto priemonė didžiuliu greičiu lėkė atbula, kol atsitrenkė į Lindenhursto ugniagesių gelbėtojų pastatą.

Jennos būklė stabili, tačiau siaubo ištiktas tėtis vis dar nepranešė dukrai tragiškos naujienos. 

„Šis įvykis nėra nusikaltimas. Viskas įvyko atsitiktinai“, – teigė seržantas.

Vairuotoja patyrė nesunkius sužeidimus ir iš įvykio vietos nugabenta į ligoninę apžiūrai.

Diane augino tris vaikus ir dirbo Babylono miesto savivaldybės sekretoriaus kabinete. Motinos dienos rytą ji su dukra Jenna lankėsi rytinėse mišiose, o po jų užsuko į kepyklą nusipirkti šviežių gaminių. Po šio tragiško įvykio gatvėje išbarstytos liko pirktos bandelės ir ryškiai raudonos gėlės.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.