Grožio operacijos neišgelbėjo Agnės Stumbrės nuo dar vieno vyro išdavystės

„Meile šaldytuvo neužpildysi“, – tikino seksualioji stilistė Agnė Stumbrė (29 m.), nutraukusi sužadėtuves su dainininku Ernestu Urbonu (25 m.). Jis mylimajai buvo pareiškęs griežtą reikalavimą kuo skubiau tuoktis ir iš Londono persikelti gyventi į Vilnių. Tris vaikus auginanti Agnė atsisakė žengti tokį žingsnį, nes nenorėjo prarasti svetur susikurtos gerovės.

Buvusio grupės  „Husarai“ dainininko E.Urbono ir stilistės A.Stumbrės sužadėtuvės nutrūko.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Buvusio grupės „Husarai“ dainininko E.Urbono ir stilistės A.Stumbrės sužadėtuvės nutrūko.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 8:06 PM, atnaujinta Jun 3, 2017, 8:17 PM

Stilistė ir dainininkas susipažino Lietuvos pajūryje praėjusių metų rugpjūtį, susižadėjo šįmet vasarį, o gegužę jų sužadėtuvės buvo nutrauktos.

Nors Agnė augina tris vaikus, nė karto taip ir nebuvo ištekėjusi. Šįmet tokia proga galėjo būti, bet moteris nenorėjo ištekėti bet kokia kaina. Mat santuoka, kokios siekė mylimasis, galėjo pakenkti jos vaikų gerovei, o 12 metų duktė, 8 ir 3-ejų sūnūs moteriai visada buvo ir bus svarbiausia.

„Ernestas labai spaudė dėl vestuvių, norėjo, kad po jų gyventume tik Lietuvoje. Jokie kiti susitarimai jo netenkino – siūliau abiem dalį laiko gyventi Anglijoje, dalį – Lietuvoje.

Londone jis turėjo nemažai koncertų, bet vis tiek norėjo savo karjeros pagrindą susikurti tėvynėje. Visokius variantus siūliau, tačiau jis norėjo kurti gyvenimą tik Lietuvoje.

Ir tada aš pasakiau: „Ne!“ – dėl žlugusių vestuvių nesigailėjo A.Stumbrė.

Pora neišsiskyrė piktuoju, bendrauja dėl juos siejusių muzikinių reikalų. Netrukus turėtų pasirodyti dainos vaizdo klipas, prie kurio Ernestas ir Agnė dirbo penkis mėnesius.

„Jeigu jam reikės į Angliją atvykti dėl kokių nors koncertų, visada į mane gali kreiptis. Likome draugai, bet nekursime bendros ateities, nes tikrai nesikraustysiu į Lietuvą“, – tašką asmeniniuose santykiuose su dainininku padėjo A.Stumbrė.

Prieš penkerius metus į Jungtinę Karalystę emigravusi stilistė netrokšta ištekėti, mat didžiausias jos troškimas – normaliai gyventi. Lietuvės vaikai puikiai šneka angliškai, jie pripratę gyventi Londone.

Be to, A.Stumbrė Londone sukūrė verslą, arčiau jos nori būti motina ir brolis. Todėl Agnė niekada neieškojo auklių savo vaikams, nes augina juos pati arba prašo artimųjų pagalbos.

Agnė tikino, kad jai svarbiausia – vaikai ir artimieji, o ne kieno nors užgaidos. „Pasiūlė ženytis, ir aš bėgu į Lietuvą? Ir kas iš to? Meilė šaldytuvo nepripildo – reikia galvoti, iš ko ir kaip gyvensi. Jam viskas atrodė romantiškai ir per daug naiviai“, – įsitikinusi pabėgusi nuotaka.

Agnė buvusiam mylimajam linkėjo sėkmės Lietuvoje, o pati ketina skintis muzikinės karjeros kelius tiek Anglijoje, tiek ir tėvynėje.

Stilistė užsiminė, kad kuria merginų grupę, kurioje ir pati dainuos.

„Dainuosime trise, šiuo metu ieškome dar vienos narės. Be abejo, dėl koncertų kartais grįšime į Lietuvą, aš aplankysiu artimuosius. Bet tiek daug grįžimų, kiek buvo per šiuos metus, tikrai nebebus“, – tikino meilės saitus su Ernestu nutraukusi Agnė.

Veikli moteris tikisi suspėti rūpintis ir netrukus atidaromu grožio centru, ir dainininkės karjera. Per Agnės gimtadienį birželio 5-ąją Londone atvers duris jos įkurtas grožio centras.

Po iškilmių ji su draugėmis vyks į Maljorką švęsti trisdešimtojo gimtadienio.

Anksčiau į šią kelionę Agnė planavo leistis su Ernestu – ši išvyka būtų buvusi kaip medaus mėnuo. Bet medaus mėnesio nebebus, juk vestuvės atšauktos.

Savame grožio centre stilistė ruošiasi dirbti su dokumentais ir atsakyti už finansus, todėl savaitgaliais ji galės dainuoti.

„Nemanau, kad iš grupės veiklos galėtume pragyventi, tai – kaip papildomas užsiėmimas“, – tikino verslininkė.

Į Maljorką sukaktuvininkė keliaus tik su draugėmis, tarp kurių – ir žinoma dainininkė Donata Virbilaitė, jaunėlio Agnės sūnaus krikštamotė.

Agnės vaikai liks Londone su močiute ir dėde: „Mano vaikai visada prižiūrimi, net ir man išvykus situacija namuose kontroliuojama.“

Šįmet A.Stumbrei teko dažnai lankytis tėvynėje ne tik dėl mylimojo: emigrantė neretai grįždavo ir dėl grožio operacijų.

Šį pavasarį, prieš Motinos dieną, Agnei grožio klinikoje Kaune buvo pakeisti krūtų implantai ir pakelta krūtinė.

Pirmąkart moteris krūtinės didinimo operaciją darė po antro nėštumo.

Bet stilistei nebepatiko po trečios atžalos žindymo likusios nukarusios krūtys, todėl reikėjo vėl kreiptis į plastikos chirurgus.

Tuo pačiu atvykimu į tėvynę emigrantė nušovė du zuikius – jai ne tik buvo pakelta krūtinė, bet ir patobulinta pasmakrė. Stilistei nuo jos buvo nusiurbti riebalai.

Tačiau pastarasis vizitas pas grožio chirurgus lietuvei sukėlė nemažai kančių – grįžusi į Londoną Agnė kentė skausmus krūtinės apačioje, gėrė nuskausminamuosius vaistus, bet maudimas kasdien stiprėjo.

„Po Ernesto koncerto šeštadienį grįžome namo, atsilaisvinau krūtinės tvarsčius ir pasigirdo pokštelėjimas – trūko abiejų krūtų siūlės, bėgo kraujas. Nusiunčiau nuotraukas į kliniką, gydytojai kvietė skubiai atvykti.

Nusipirkau artimiausio skrydžio bilietą ir grįžau į Lietuvą. Kokias penkias dienas gėriau stiprius vaistus, nes skausmas buvo baisus.

Ligoninėje paprašiau narkozės, nes nenorėjau nieko jausti ir matyti. Operacija truko pusantros valandos, viskas buvo susiūta. Akivaizdu, kad niekada nežinai, kaip gali baigtis operacija ir kas dėl to kaltas“, – apgailestavo A.Stumbrė.

Stilistė nežinanti, kodėl grožio operacija nepavyko iškart, nes medikai to negalėjo paaiškinti.

„Gal tai nutiko dėl skrydžio metu pasikeitusio slėgio salone, gal kuris nors mano vaikų per daug prisiglaudė prie krūtinės, gal pakėliau ką nors per sunkaus, gal medikų kaltė“, – galimas krūtų siūlų plyšimo priežastis vardijo emigrantė.

Plastinės chirurgijos klinikoje Kaune A.Stumbrė pirmąkart lankėsi prieš pusantrų metų.

Tuomet jai buvo atlikta pilvo sienos plastikos operacija, vėliau ji buvo daroma dar kartą.

Ir galiausiai chirurgas pacientei pasiūlė atlikti sėdmenų pakėlimą.

„Juosmuo buvo sutvarkytas ratu – skalpeliu nuimti riebalai nuo pilvo, šonų. Todėl buvo galimybė pakoreguoti ir sėdmenis“, – apie kūno dailinimą po trečio gimdymo, po kurio liko nukarusi pilvo oda, pasakojo A.Stumbrė.

Tačiau po pastarojo vizito pas grožio chirurgus Agnė širdies draugui Ernestui buvo pažadėjusi, kad daugiau plastinių operacijų nebedarys. Šiuo metu krūtinė gyja, ir Agnė viliasi, kad viskas bus gerai.

Tačiau tai jau nepadės susigrąžinti mylimojo, nes ne dėl to juodu išsiskyrė.

Abu nebematė prasmės būti pora, nes dažnai skraidyti vienam pas kitą – ne išeitis.

„Tvarsčių dar nenusiėmiau, siūlai neištraukti, tačiau juos ištrauks gydytojas Anglijoje“, – prieš kelionę į Maljorką rūpesčiais dalijosi A.Stumbrė.

Stilistė po dar vienų skyrybų viliasi sutikti naują draugą.

„Niekada nežinai, kas gali nutikti. Tiek su ankstesniais vyrais, tiek su Ernestu santykiai užsimezgė tada, kai jų visai nesitikėjau“, – patirtimi dalijosi A.Stumbrė, kurios vaikai turi skirtingus tėvus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.