Madonnos širdį vėl užkariavo perpus jaunesnis berniukas žaisliukas

Dar vienas žaisliukas ar nauja meilė? Toks klausimas kyla visiems, išgirdusiems apie naująjį popmuzikos karaliene tituluojamos atlikėjos Madonnos (58 m.) romaną. Pati moteris neslepia esanti vėl įsimylėjusi ir net svajojanti apie naują santuoką.

Kevinas lydėjo Madonną į Afriką, kur ji įsivaikino iš Malavio kilusias našlaites – keturmetes dvynes Estere ir Stellą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Kevinas lydėjo Madonną į Afriką, kur ji įsivaikino iš Malavio kilusias našlaites – keturmetes dvynes Estere ir Stellą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2017-06-05 13:11

Jei ši naujiena dainininkės gerbėjus ir gali nustebinti, kažin ar atsiras tokių, kuriuos apstulbins žinia, kad naujasis muzikos dievaitės išrinktasis ir vėl pagal savo amžių tiktų jai į sūnus.

Atrodo, kad Madonna negali atsispirti jaunam žaviam kūnui, o jos artimi draugai sako, jog jauni vyrukai negali atsispirti amerikietės kerams.

Ne kartą su jaunesniais vyrais sietos Madonnos širdį dabar užkariavęs rudakis portugalas Kevinas Sampaio (31 m.) už ją jaunesnis net 27 metais. Prancūzijoje gimęs ir pirmuosius penkerius metus ten gyvenęs Kevinas jau vienuolika metų dirba modeliu.

Kalbama, kad porelė paslapčia susitikinėja jau daugiau nei metus. Iki šiol jiems puikiai pavyko nuslėpti savo santykius. Net dabar dainininkė neigia santykius su seksualiuoju tamsiaplaukiu.

Tiesa, šešių vaikų motina neneigia, kad jos gyvenime naujas vyras iš tiesų yra. O dėl jo amerikietė netgi pasiryžusi persikelti gyventi į Europą.

Būtent ten, manoma, pastaruoju metu laiką leidžia įsimylėjėliai. Kevinas netgi patvirtino, kad Madonnai aprodė Portugalijos sostinę Lisaboną.

Pasak dainininkei artimų šaltinių, Madonną žavusis portugalas sužavėjo ne tik dailiai sudėtu kūnu ir gražiu veidu. Moterį pakerėjo, kad modeliu dirbantis Kevinas per visą jų bendravimo laiką niekam nepliurpė apie jųdviejų santykius ir išsaugojo garsenybės privatumą.

Todėl dabar ji gali juo visiškai pasitikėti ir nesibaiminti, kad Kevinas ieško greitos šlovės. Madonnai patinka ir tai, kad jos mylimasis ne tik be galo seksualus, bet ir turi gerą humoro jausmą, sugeba ją nuolat prajuokinti.

Aukštas modelis mėgsta boksą ir vandens sportą. Jį sieja tvirtas ryšys su motina ir seneliu. Be to, kaip ir dauguma portugalų, jis yra religingas.

Maža to, Kevinas myli vaikus ir puikiai sutaria su mylimosios atžalomis. Kalbama, kad gražuolis netgi lydėjo Madonną į Afriką, kur šių metų vasario mėnesį ji įsivaikino iš Malavio kilusias našlaites – keturmetes dvynes Estere ir Stellą.

Beje, Kevinas taip pat turi dvynį brolį Johnataną. Jis ne mažiau žavingas ir taip pat žinomas mados pasaulyje.

Kaip ir brolis, jis yra populiarus ir geidžiamas modelis, dirbęs su tokiais garsiais prekių ženklais kaip „Dolce & Gabbana“, „Versace“, „Vivienne Westwood“.

Portugalijoje abu dvyniai yra pelnę geriausio modelio vardą.

Madonna ir Kevinas susipažino 2015-aisiais per popkaralienės dainos „Bitch I’m Madonna!“ vaizdo klipo filmavimą. Klipe jiems teko karštai pasibučiuoti.

Kalbama, kad Madonna ir Kevinas iš karto pajuto vienas kitam trauką, o dainininkė buvo pirmoji, parodžiusi susidomėjimą jaunu žavingu portugalu.

Jei gandai nemeluoja, jau ateinančią žiemą Madonna ir jos naujasis berniukas žaisliukas ketina kelti vestuves.

Iki šių metų pradžios popkaralienė buvo siejama su kitu jaunu vyruku – iš Dramblio Kaulo Kranto (Afrika) kilusiu modeliu Aboubakaru Soumahoro (25 m.).

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.