Sporto legenda ilgisi dėl sekso skandalo prarastos žmonos

Stulbinančią golfo superžvaigždės Tigerio Woodso (41 m.) karjerą gali nutraukti ne nugaros skausmai, o kalėjimas. Taip jo gerbėjai kalba po pastarojo skandalo, kai gegužės 29-osios naktį sporto legendai vėl teko praleisti areštinėje. Tačiau sportininkas labiausiai apgailestauja ne dėl savo netinkamo elgesio, o dėl anksčiau subyrėjusios santuokos.

 2004-aisiais už T.Woodso Barbadose ištekėjusi Elin su vyro neištikimybe nesitaikstė. <br> VidaPress nuotr.
 2004-aisiais už T.Woodso Barbadose ištekėjusi Elin su vyro neištikimybe nesitaikstė. <br> VidaPress nuotr.
T.Woodso karjerą gali sustabdyti ne sveikata, o skandalai.<br>„Scanpix” nuotr.
T.Woodso karjerą gali sustabdyti ne sveikata, o skandalai.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 21, 2017, 3:07 PM

Vienas geriausių golfo žaidėjų visame pasaulyje gegužės pabaigoje buvo sulaikytas įtarus, kad vairavo išgėręs arba apsvaigęs nuo narkotikų. Nuleistos padangos, sudaužyti ratlankiai, įbrėžimai ant prabangaus, per 200 tūkst. eurų kainuojančio automobilio „Mercedes-Benz S65 AMG“ ir prie vairo miegantis vairuotojas.

Toks Tigeris paryčiais rastas gimtajame Jupiterio mieste Floridos valstijoje (JAV). Iš karto internete išplito nuotraukos, kuriose T.Woodsas visiškai nepriminė vyro, plačiai besišypsančio iš įvairių reklaminių plakatų.

Policininkų išbudintas sportininkas tą naktį vos laikėsi ant kojų ir nerišliai kalbėjo. Areštinėje praleidęs apie 10 valandų jis buvo paleistas už užstatą ir netrukus išplatino pareiškimą, kuriame atsiprašė gerbėjų tikindamas, jog buvo apsvaigęs nuo vaistų.

14 „Major“ serijos golfo turnyrų laimėjęs T.Woodsas pastaruoju metu išties vartojo daug vaistų, o dėl nugaros skausmų buvo priverstas atidėti savo sugrįžimą į sportą.

Per sportinę karjerą golfo legenda jau ištvėrė net po keturias kairiojo kelio, Achilo sausgyslės ir nugaros operacijas, o pastaroji buvo atlikta šį balandį.

Tačiau ne sveikatos problemos gali sustabdyti golfo legendos karjerą. Jei liepos 5-ąją teismas pripažins kaltu, Tigeriui gali tekti pusmečiui sėsti už grotų. Sportininkui lieka tik tikėtis, kad tyrimas parodys, jog jis vartojo gydytojo paskirtus vaistus.

Kitaip nuo jo gali nusisukti ir rėmėjai. T.Woodso kišenes jau ir taip gerokai patuštino 2010-ųjų vasarą įvykusios audringos skyrybos su iš Švedijos kilusiu modeliu ir dviejų jųdviejų vaikų motina Elin Nordegren (37 m.).

Kalbama, kad buvusi Tigerio žmona susižėrė apie 100 milijonų eurų. Dalį jų moteris išleido didžiuliams rūmams Nort Palm Biče.

Įspūdingi 3-iajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje pastatyti rūmai yra vos pusvalandis kelio automobiliu nuo buvusio vyro namų.

Devynmetę dukterį Sam ir aštuonmetį sūnų Charlie turinti pora išsiskyrė po to, kai 2009-aisiais golfo žvaigždė įsivėlė į sekso skandalą.

Tuomet visas būrys moterų tikino, kad buvo užmezgusios romaną su vienu daugiausia uždirbančių pasaulio sportininkų. Tai pripažino ir pats golfo žaidėjas.

2004-aisiais už T.Woodso Barbadose ištekėjusi Elin su vyro neištikimybe nesitaikstė. Nors Tigeris bandė spręsti byrančios santuokos problemas kuriam laikui pasitraukdamas iš profesionalaus sporto ir užsidarydamas priklausomybės nuo sekso reabilitacijos klinikoje, sulipdyti santykių juodviem nepavyko.

Sunkų skyrybų laikotarpį Elin išgyventi padėjo terapija ir mokslai. Gražuolė švedė per tą laiką privačiame Rollinso koledže įgijo psichologo diplomą.

Tigeris po skyrybų ilgai neliūdėjo – jis pradėjo susitikinėti su išsiskyrusia amerikiete, daugybę apdovanojimų pelniusia kalnų slidininke Lindsey Vonn (32 m.).

Pora susitikinėjo kelerius metus, kol 2015-ųjų gegužę pasuko skirtingais keliais. Golfo žaidėjas tada tvirtino, kad skyrybų priežastis – laiko stoka.

Po skyrybų nesnaudė ir jo buvusi žmona E.Nordegren. 2011-aisiais ji susipažino su kaimynystėje gyvenančiu angliakasybos magnatu filantropu Chrisu Cline’u (58 m.).

Nors kalbėta, kad gražuolės ir keturis vaikus turinčio turtuolio keliai išsiskyrė, juodu neseniai pastebėti besibučiuojantys.

Tigeris iki šiol apgailestauja, kad jo santuoka subyrėjo.

Tai esą viena didžiausių jo padarytų gyvenimo klaidų.

Jis tik džiaugiasi, kad dabar judviejų santykiai geri. Sportininkas Elin dabar vadina viena geriausių draugių, su kuria gali kalbėti apie viską ir bet kada.

Aršiai išsiskyrusius sutuoktinius vėliau suvienijo vaikai.

T.Woodsas visada tvirtino, kad vaikai jam kur kas svarbesni negu noras vėl laimėti bet kurį golfo turnyrą.

Kažin į kurią pusę po pastarojo skandalo pakryps T.Woodso ir jo dabartinės širdies draugės amerikietės Kristin Smith (33 m.) santykiai.

Kalbama, jog Dalase gyvenanti ir asmenine stiliste dirbanti moteris isteriškai sureagavo į tai, kad jos mylimasis buvo sulaikytas policijos. Nerimą ji puolė maldyti apsipirkinėdama – vienu kartu moteris išleido apie 5000 JAV dolerių (apie 4500 eurų).

Septynmetį sūnų Isiah auginanti Kristin – buvusi amerikietiškojo futbolo žvaigždės Geraldo Sensabaugh (33 m.) žmona.

Akylesni T.Woodso gerbėjai pastebėjo, kad Kristin panaši į buvusią jo žmoną E.Nordegren ir buvusią mylimąją L.Vonn.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.