Po vyro netekties atsigaunanti Celine Dion atrado naują aistrą

Išskirtinio balso savininkė Celine Dion (49 m.), atrodo, ima atsigauti po vyro netekties. Moteris neslėpė – ji kasdien dar turi prisiversti judėti pirmyn ir priminti sau, kad gyvenimas tęsiasi, tačiau kiekvieną dieną ir ji, ir jos vaikai jaučiasi vis geriau.

Praėjusią savaitę dainininkė C.Dion pradėjo koncertinį vasaros turą po Europą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Praėjusią savaitę dainininkė C.Dion pradėjo koncertinį vasaros turą po Europą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 25, 2017, 11:20 PM

Kanadiečių ir prancūzų ir kilmės dainininkei, „Grammy“ apdovanojimų laimėtojai praėję metai nebuvo patys geriausi. Sausį ji palaidojo 26 metais vyresnį savo sutuoktinį bei vadybininką Rene Angelilį (1942–2016). Vyras mirė po trejų metų kovos su gerklės vėžiu.

Praėjus dviem dienoms po didžiosios gyvenimo meilės ir jųdviejų trijų vaikų tėvo netekties mirė ir vėžiu sirgęs superžvaigždės 59 metų brolis Danielis.

Po skaudžių netekčių Celine su 16-mečiu Rene Charles’iu bei šešerių metų dvyniais Eddy ir Nelsonu vengė viešumos.

Tačiau atrodo, kad dabar dainininkė atsitiesė ir juda pirmyn. Praėjusią savaitę Danijos sostinėje Kopenhagoje ji pradėjo koncertinį vasaros turą po Europą.

Bet įdomiausia, kad baladžių karalienė tapo ir rankinių kūrėja. Rugpjūčio mėnesį prabangiame Jungtinių Amerikos Valstijų prekybos centrų tinkle „Nordstrom“ bus pristatyta pirmoji jos aksesuarų kolekcija.

C.Dion kolekcijos kūriniai – dailios ir kokybiškos odinės rankinės, lagaminai, delninės, kuprinės. Dainininkė siekė, kad jos kurti daiktai būtų prabangūs, bet įkandami kiekvienam pirkėjui. Kolekcijos gaminių įsigyti bus galima ne tik parduotuvėse, bet ir internetu.

Visuomet stilinga ir aukščiausius reikalavimus sau bei kitiems kelianti C.Dion kurdama kolekciją įkvėpimo sėmėsi iš versle besisukančių moterų, taip pat šiemet devyniasdešimtmetį atšventusios savo mamos Therese bei pačios savęs – trijų vaikų motinos ir veiklios moters.

Be to, dainininkė pripažino, kad net ir dabar, praėjus beveik pusantrų metų po Rene mirties, svarbius sprendimus ji priima tik pasitarusi su juo.

Tiesa, dabar ji tai daro žiūrėdama į velionio vyro fotografijas ir tik mintyse kalbėdamasi su juo. Apskritai tik prieš keletą mėnesių Celine pirmą kartą atviriau prabilo apie vyro, kurį vadina vienintele savo gyvenimo meile ir geriausiu draugu, netektį.

Pamiršti žmogų, kurį mylėjo nuo aštuoniolikos metų, o pirmą kartą sutiko būdama vos dvylikos, labai sunku, galbūt ir neįmanoma.

Sunkiausiomis vienatvės akimirkomis jai labiausiai padeda vaikai, kurių akyse mato savo gyvenimo meilę.

Vyresnysis sūnus Rene Charles’is – aukštas atletiškas jaunuolis, bandantis kopijuoti šviesaus atminimo tėvą ir būti šeimos galva. C.Dion dažnai turi priminti, kad jo pareiga – ne rūpintis ja ir mažesniais broliais, bet siekti savo svajonių.

Su savo jaunesniais sūnumis dainininkė kas vakarą pabučiuoja Rene nuotrauką. Popmuzikos žvaigždė neslėpė dažnai mieganti drauge su savo šešiamečiais dvyniais, kad jie jai padėtų užpildyti širdies tuštumą, kurią jaučia kas vakarą guldamasi į tuščią lovą.

Dienomis Celine stengiasi imtis kuo daugiau veiklos ir ieško priežasčių, kodėl turi galvoti apie ateitį – juk po vyro mirties darbuose užuovėjos nuo skausmo ieškojusi popkultūros ikona buvo arti protinio ir fizinio išsekimo ribos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.