Merginos kūną išbjaurojusi liga netikėtai pakreipė jos likimą

Bendraamžiai ją vadindavo „karve“, „raupsuotąja“, „zebru“, o praeinančią palydėdavo mūkimu. Nebegalėdama kęsti patyčių dar būdama moksleivė ji galvojo apie savižudybę. Bet dabar Winnie Harlow (22 m.), serganti nepagydoma liga baltme, mėgaujasi pasauline modelio šlove ir yra pavergusi ne vieno garsaus vyro širdį. Kaip baltomis dėmėmis išmarginta moteris tapo geidžiamu žurnalų viršelių veidu?

 Bendraamžių engimas buvo toks nepakenčiamas, kad Winnie ne kartą norėjo pasitraukti iš gyvenimo.<br> „ViDA Press“ nuotr.
 Bendraamžių engimas buvo toks nepakenčiamas, kad Winnie ne kartą norėjo pasitraukti iš gyvenimo.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Bendraamžių engimas buvo toks nepakenčiamas, kad Winnie ne kartą norėjo pasitraukti iš gyvenimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Bendraamžių engimas buvo toks nepakenčiamas, kad Winnie ne kartą norėjo pasitraukti iš gyvenimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Jul 9, 2017, 7:57 PM

Kanados mieste Toronte gimusi ir augusi W.Harlow, kurios tikrasis vardas yra Chantelle Brown-Young, negali pasigirti lengva ir nerūpestinga vaikyste.

Sulaukus ketverių jai buvo diagnozuota baltmė – odos pigmentacijos liga, pasireiškianti baltų dėmių atsiradimu ant kūno dėl pigmento, suteikiančio spalvą odai, plaukams ir akims, netekimo. Ši liga kankino ir popmuzikos karalių Michaelą Jacksoną (1958–2009).

Dėl ligos, kuri pasireiškia 1–2 žmonėms iš 100, Winnie nė nesapnavo apie modelio karjerą. Ji pati bjaurėjosi savo oda, o žiūrėdama į žvaigždes meldė, kad pasveiktų ir taptų žurnaliste.

Bendraamžių engimas buvo toks nepakenčiamas, kad ji ne kartą norėjo pasitraukti iš gyvenimo.

Winnie nuolat keitė mokyklas, o kartą įsivėlusi į vienas iš daugelio muštynių šešiolikmetė buvo priversta palikti mokyklą ir mokslus tęsti namuose.

Jamaikiečių kraujo turinti Winnie dabar mano, kad tai buvo vienas geriausių sprendimų gyvenime. Nuo tada ji pradėjo kitaip žiūrėti į save ir išmoko save mylėti nepaisant to, ką apie ją galvojo ar sakė kiti.

Naujai gyvenimo pradžiai įkvėpė ir tai, kad šeima persikėlė iš Kanados į Jungtines Amerikos Valstijas, Kaliforniją.

Išmokusi save priimti tokią, kokia yra, Winnie pradėjo susidoroti su visais jos kelyje pasitaikančiais sunkumais. Ji liovėsi save dangsčiusi gausybe drabužių, o įdėmių žvilgsnių nė nebepastebėdavo.

Įsidarbinusi skambučių centre 175 centimetrų ūgio simpatiška tamsiaodė pradėjo drąsiai reikštis socialiniuose tinkluose, o vėliau nepabūgo siekti modelio karjeros ir įsidarbinti televizijoje.

Winnie pripažįsta – už savo naują spindintį ir prabangų gyvenimą turi būti dėkinga ją atradusiai kitai garsiai manekenei, aktorei ir televizijos laidų vedėjai Tyrai Banks (43 m.).

Būtent ji, pastebėjusi neįprastos išvaizdos gražuolę socialiniame tinkle, 2014-aisiais pakvietė Winnie dalyvauti televizijos laidoje „Next Top Model“ ir garsiai pareiškė, kad jos odos būklė sulaužo visus barjerus tarp to, kas manoma, kad yra gražu, ir kas iš tiesų yra gražu.

Į šios populiarios amerikiečių laidos finalą kelią prasiskynusią Winnie iš karto užplūdo populiarumo banga. Išskirtinės išvaizdos modelis pradėjo gauti daugybę siūlymų fotografuotis reklamose.

Dabar stilingosios Winnie „Instagram“ paskyrą seka daugiau kaip du milijonai gerbėjų. Margo kūno savininkės geidžia garsiausi mados fotografai, reklamų ir vaizdo klipų režisieriai.

Neseniai išskirtinės išvaizdos modelis Monako „Grand Prix“ lenktynėse palaikė „Formulės 1“ čempioną Lewisą Hamiltoną (32 m.). Baltos dėmės ant tamsaus kūno, pasirodo, netrukdo ir meilei. Tiesa, vis dar spėliojama, ar L.Hamiltoną ir manekenę sieja artimi ryšiai. Šiuo metu Londone (Didžioji Britanija) gyvenanti Winnie kalba tik apie meilę motinai Lisai Brown.

Iš Jamaikos kilusi kirpėja ir vieniša mama Lisa viena užaugino tris dukteris. Užkopusi iki mados pasaulio elito Winnie palaiko itin glaudžius ryšius su motina, visomis progomis dėkoja jai už paramą ir vadina įkvėpėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.