Apie vaikus svajojančiai vakarėlių liūtei – kol kas tik tetos vaidmuo

Hiltonų ir Rothchildų klanai plečiasi. Atrodo, liepos mėnuo šioms vienoms turtingiausių šeimų pasaulyje – laimingas metas. Prabangių viešbučių tinklo „Hilton“ viena paveldėtojų Nicky Hilton (33 m.) su sutuoktiniu, garsiausios Didžiosios Britanijos bankininkų dinastijos palikuoniu Jamesu Rothchildu (32 m.), laukiasi antro vaiko.

„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
Vestuves ir vaikus su Ch.Zylka jau planuojanti P.Hilton kol kas globoja šunis.
Vestuves ir vaikus su Ch.Zylka jau planuojanti P.Hilton kol kas globoja šunis.
Aktorius ir modelis Ch.Zylka meilę Paris rodo ir išsitatuiravęs jos vardą.
Aktorius ir modelis Ch.Zylka meilę Paris rodo ir išsitatuiravęs jos vardą.
Daugiau nuotraukų (4)

„Lietuvos rytas“

2017-07-27 15:05

Džiugia žinia sutuoktiniai su draugais pasidalijo praėjus beveik metams po to, kai pora praėjusių metų liepos 8-ąją Niujorke (JAV) susilaukė pirmagimės dukters Lily Grace Victorios Rotchild.

Mergaite itin džiaugėsi seserų Nicky ir Paris (36 m.) tėvai Rickas (61 m.) ir Kathy (58 m.) Hiltonai. Lily Grace – pirmoji jų anūkė.

Dukterėčios gimimu džiaugėsi ir plačiajai visuomenei labiausiai žinoma Hiltonų atstovė Paris, dėl nuolatinių pasilinksminimų pelniusi vakarėlių liūtės vardą.

Dar kai Nicky laukėsi, Paris, prisistatanti kaip modelis, aktorė ir dainininkė, tikino būsianti pati geriausia teta savo dukterėčioms ir sūnėnams ir juos kaip įmanydama lepinsianti.

Seseriai ji surengė įspūdingą kūdikio sutiktuvių šventę, o gimus dukterėčiai socialiniuose tinkluose pasidalijo nuoširdžia žinute, kurioje pažėrė komplimentus naujagimei ir tikino esanti be galo laiminga, tapusi teta.

Antros dukterėčios ar sūnėno teta Paris turėtų sulaukti šių metų pabaigoje.

Kalbama, kad su seserimi itin šiltus santykius palaikanti Nicky labai džiaugiasi, kad amžiaus skirtumas tarp jos atžalų bus nedidelis.

Finansininkas J.Rothchildas taip pat turi trimis ir dvejais metais jaunesnes seseris Kate ir Alice.

Buvęs modelis ir dizainerė, o dabar verslininkė N.Hilton draugams atvirai išsako nuostabą, kad pirmagimė tokia panaši į savo tėtį, jog net artimiesiems keista. Bet tai patvirtinti gali tik patys šeimos nariai.

Mat mažylė slepiama nuo visuomenės akių. Jos nuotraukų nepasirodė nė viename socialiniame tinkle.

Matyt, to pageidauja visuomenės dėmesio vengiantis multimilijonierius J.Rothchildas.

Nicky su vienos garsiausių Europoje bankininkų šeimos atžala J.Rothchildu susipažino 2011-aisiais per „Formulės 1“ boso Bernie Ecclestone’o dukters Petros Ecclestone ir Jameso Stunto, kurie dabar jau skiriasi, vestuves Italijoje ir netrukus pradėjo susitikinėti.

Po ketverių metų, liepos 10-ąją, prabangios ceremonijos metu Kensingtono rūmų oranžerijoje Londone turtuolių pora prisiekė vienas kitam amžiną meilę.

Beje, tai ne pirmoji N.Hilton santuoka.

2004-ųjų rugpjūtį vienoje Las Vegaso (JAV) koplyčioje ji susituokė su verslininku Toddu Meisteriu (46 m.).

Po mažiau nei trijų mėnesių santuoka buvo panaikinta. Abu sutuoktiniai tuomet tikino susituokę tik dėl to, kad patyrė spaudimą, o vienas kitam meilės nebejaučia.

Bet antrasis blynas, atrodo, neprisvilo, ir dabar Nicky jaučiasi laiminga ir mylima.

Gražaus šeimos gyvenimo jai pavydi net ir vis nenurimstanti sesuo Paris.

Viena garsiausių pasaulio blondinių neslepia svajojanti apie santuoką ir vaikus.

Ji tvirtina, kad surasti tikrąją meilę ir sukurti šeimą – gyvenimo prasmė.

Tačiau kada vakarėlių liūtė ir skandalų meistrė Paris pagaliau ištars „taip“ mylimam žmogui ir taps mama – klausimas, neduodantis ramybės ir jos šeimos nariams, ir gerbėjams.

Galbūt amerikietis aktorius ir modelis Chrisas Zylka (32 m.) bus tas, kuriam pavyks pažaboti įnoringą Paris charakterį, ir pavers ją laiminga namų ponia?

Kalbama, kad įsimylėjėliai rimtai planuoja jųdviejų bendrą ateitį. Tai, kad Ch.Zylka pametęs galvą dėl turtingos mylimosios, yra akivaizdu.

Neseniai jis ant savo rankos išsitatuiravo Paris vardą. Toks romantiškas gestas gerokai nustebino ir nudžiugino blondinę.

Apstulbinta Paris socialiniame tinkle „Instagram“ viešai pasidalijo mylimojo rankos nuotrauka, kurioje matyti didelėmis raidėmis įamžintas jos vardas.

„Esu tokia laiminga! Mano mylimasis mane nustebino ir išsitatuiravo mano vardą „Disney“ šriftu ir pasakė, kad aš – magiškiausias dalykas Žemėje, o jis pagaliau rado savo pasakų princesę“, – džiaugėsi didžiulių turtų paveldėtoja.

Apie savo santykius pora pranešė socialiniame tinkle „Instagram“ vasario mėnesį.

Porai artimi šaltiniai tvirtina, kad Paris neabejoja – su Chrisu nori praleisti visą likusį gyvenimą ir jau planuoja ne tik sužadėtuves ir vedybas, bet ir pirmagimį.

Tiesa, daugybę metų garsiausia blondine vadinama Paris vedyboms ruošiasi jau nebe pirmą kartą.

Ilgaplaukė gražuolė jau buvo susižadėjusi su turtuoliu Thomu Grossu (41 m.). Nors Paris milijonierių verslininką vadino savo sielos draugu, jų keliai išsiskyrė 2016-aisiais, vos po metų draugystės.

Dabar savo sielos draugu Paris vadina Chrisą.

Jis, beje, taip pat jau kartą buvo susižadėjęs, bet 2015-aisiais su sužadėtine Hanna pasuko skirtingais keliais.

„Žinoma, mes sielos draugai. Ir visu šimtu procentų“, – dar gegužę apie naująjį išrinktąjį Ch.Zylką sakė P. Hilton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.