Mamos radinys indaplovėje privertė dukrą raudonuoti

Tikriausiai nieko nėra sunkiau, kaip su tėvais kalbėti apie seksą. Kiekvienam teko išgirsti, iš kur atsiranda vaikai, tad puikiai tai suprantate, tiesa?

 Iš tiesų tai puodelis, kuris susitraukė.<br> „Reddit“ nuotr.
 Iš tiesų tai puodelis, kuris susitraukė.<br> „Reddit“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 7, 2017, 4:03 PM

Ši mergina šią įprastai prasidėjusią dieną prisimins dar ilgai. Trumpai tariant, indaplovėje mama manė radusi dukros sekso žaisliuką, bet kaip viskas buvo iš tiesų, skaitykite toliau.

Tinklalapio „The Reddit“ vartotoja, pasivadinusi „FitcoinB*stard“, šia itin nemalonia istorija pasidalino socialiniame tinkle, kartu prisegusi ir išties juokingas nuotraukas. Jei taip būtų nutikę jums, kaip į tai reaguotų jūsų mama?

„Tai indaplovėje radusi mama man padavė suvyniojusi į rankšluostį ir paklausė, ką, po galais, aš įdėjau į indaplovę? Tai puodelis. Jis susitraukė. Ji man kartojo, jog tą dieną jautėsi labai nepatogiai“, – rašė mergina.

Nuotraukose matomas puodelis, kuris, dėl karšto indaplovės viduje naudojamo vandens, susitraukė ir įgavo keistą formą. Kad tai puodelis, parodo nuotraukoje matomas jo dangtelis. 

Kažin, kaip tai išvydusi mama turėjo jaustis? Be to, objektas atrodo gana didelis. 

Tinklalapio vartotojams ši istorija taip pat pasirodė labai juokinga. Vienas jų pasiūlė tokį atsakymą į mamos užduotą klausimą: „Mama, tai vibratorius. Nieko blogo tame nematau.“

„Jei mano mama būtų ką nors sakiusi, būčiau atkirtusi, kad daugybė jos daiktų taip pat atrodo labai dviprasmiškai“, – komentavo internautas.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.