Akibrokštas vestuvėse: 6 viešnios pasirodė su tokia pat suknele

Daugelis moterų valandų valandas praleidžia ieškodamos tos vienintelės ir tik joms tinkančios suknelės, tačiau tuo pat metu dauguma jų tikisi, kad daugiau niekas nebus įsigijęs tokio pat drabužio ir, netikėtai prasilenkus gatvėje, neteks rausti iš gėdos.

 Viena moteris socialiniame tinkle paviešino fotografiją, kurioje užfiksuota nuotaka ir 6 jos draugės, pasidabinusios tuo pačiu apdaru.<br> Facebook nuotr.
 Viena moteris socialiniame tinkle paviešino fotografiją, kurioje užfiksuota nuotaka ir 6 jos draugės, pasidabinusios tuo pačiu apdaru.<br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-21 14:01

Net 6 australės moterys kaip reikiant nustebo, kai draugės vestuvėse pasirodė dėvėdamos tą pačią tamsiai mėlynos ir baltos spalvų „Forever New“ firmos suknelę.

Viena moteris socialiniame tinkle paviešino fotografiją, kurioje užfiksuota nuotaka ir 6 jos draugės, pasidabinusios tuo pačiu apdaru.

„Tikrai reikėtų pradėti sudarinėti sąrašus, kad į tas pačias vestuves besiruošiančios moterys šventėje nepasirodytų atrodydamos lygiai taip pat, – drabužių linijos „Facebook“ paskyroje rašė Sidnėjuje gyvenanti Debbie Speranza. – Ne, mes nesame pamergės. Esame viešnios. Manau, jog už tokią reklamą turėtume būti apdovanotos nuolaidų kuponais.“

Nuo įrašo paskelbimo praėjus 4 dienoms, nuotrauka susilaukė 50 tūkst. „patinka“ ir daugiau nei 11 tūkst. komentarų.

Nors daugelis internaučių pripažino, kad šis nutikimas yra pats blogiausias moters košmaras, kiti komentatoriai mėgavosi linksmu sutapimu.

„Tai mano blogiausias košmaras. Dėl viso pikto įsidėjau dvi sukneles“, – rašė viena moteris.

„O, Dieve. Sunku tuo patikėti“, – juokėsi kita.

„Bent jau žinoma, kad ši drabužių firma gamina sukneles įvairaus kūno sudėjimo moterims“, – teigė dar viena internautė.

Nėriniais puošta suknelė, kainuojanti 159,99 Australijos dolerius (maždaug 107 eurus), kaip teigiama, yra populiarus drabužis vestuvių sezono metu. Daugelis moterų pripažino įsigijusios suknelę dar ir dėl to, jog galima ją pritaikyti bet kokiai situacijai.

„Kaip tik planavau įsigyti šią suknelę savaitgalį vykstančioms vestuvėms“, – teigė viena moteris.

„Pažįstu moterį, kuri savo pamerges aprengė būtent šiomis suknelėmis“, – pridūrė kita.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.