Traukinyje įsižiūrėjusi patrauklų vyrą moteris žengė neįprastą žingsnį

Kasdien tuo pačiu traukiniu į darbą važinėjusi moteris įsižiūrėjo simpatišką bendrakeleivį. Viskas baigėsi tuo, kad pora iškėlė vestuves. Bet apie viską nuo pradžių.

 Pora galiausiai susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Pora galiausiai susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Pora galiausiai susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Pora galiausiai susituokė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 4:14 PM

Londone gyvenanti Zoe Folbigg (41 m.) kelis mėnesius jautė simpatiją traukinyje pastebėtam Markui (42 m.). Sukaupusi visą drąsą, moteris apie savo jausmus papasakojo vyrui laiške, prie kurio pridėjo ir savo elektroninio pašto adresą.

Tačiau romantiškas Zoe gestas 2003-aisiais teigiamų rezultatų iškart nedavė. Markas atrašė moteriai, tačiau elektroniniu būdu, ir teigė turintis mylimąją. Kitus išties nejaukius 8 mėnesius juodu tame pačiame traukinyje tik prasilenkdavo.

Tačiau populiarios Didžiojoje Britanijoje laidos „This Morning“ eteryje Zoe atskleidė, kad kartą jos elektroninio pašto dėžutėje atsirado laiškas. Jis buvo nuo Marko. Vyras rašė, jog šiuo metu yra vienišas ir kvietė Zoe į pasimatymą.

Poros romanas priminė tikrą uraganą. Juodu jau po 3 mėnesių apsigyveno kartu, o prieš santuoką 2009-aisiais, metę darbus, Markas ir Zoe nusprendė pakeliauti po pasaulį. Šiuo metu pora augina 2 vaikus.

Zoe šią romantišką pažinties istoriją panaudojo kaip įkvėpimą savo naujai išleistam romanui, bet moteris pridūrė, kad knygoje išdėstyta versija yra praturtinta šiek tiek aistringesnėmis detalėmis.

Tais laikais, kai Zoe kas rytą į darbą iš Hičino miestelio 8.21 val. vykdavo į Londoną, jos nuobodžią kelionę praskaidrindavo nepažįstamojo veidas.

„Nežinau, kuo jis mane pakerėjo, tačiau normalu, kad pradedi įsiminti kasdien tame pačiame traukinyje sutiktų žmonių veidus. Vieną dieną ant traukinio platformos pasirodė naujas vyriškis. Jis atrodė gana simpatiškas“, – sakė Zoe.

Užmegzti pažintį paskatino draugė

Kad būtų pastebėta Marko, moteris pradėjo labiau rūpintis savo išvaizda. Per metus jos jausmai šiam vyriškiui tik dar labiau sustiprėjo, o apie šią situaciją papasakojus draugėms, jos paskatino žengti pirmąjį žingsnį ir užmegzti pažintį.

„Vadinau jį vyru iš traukinio. Tuo metu dirbau su paaugliams skirtu žurnalu, mano kolegės buvo nuostabios, o vos tik pasirodžius darbe jos klausdavo, kaip atrodė traukinyje sutiktas vyras, ar jis pažvelgė į mane. Visuomet atsakydavau, kad nebuvo užmegztas joks kontaktas“, – paaiškino moteris.

Būtent draugė paskatino Zoe pirmai patraukti jo dėmesį ir pasiūlė netyčia numesti savo traukinio bilietą ir užkalbinti Marką, kai šis jį pakels. Tačiau viskas įvyko ne taip, kaip tikėtasi, ir Zoe nuo to laiko bijojo užmegzti bet kokį pokalbį.

Per savo gimtadienį moteris sukaupė visą drąsą ir vyrui iš traukinio įteikė laišką, kuriame išdėstė viską, ką jaučia, pridėjo savo elektroninio laiško adresą bei pakvietė į barą.

Apie 17 val. Zoe gavo atsakymą. Vyras mandagiai atsisakė šio pasiūlymo, nes jis tuo metu draugavo su mergina.

Nusprendusi iš galvos išmesti Marką, Zoe susitikinėjo su kitais vyrais, tačiau niekaip negalėjo pamiršti traukinyje pastebėto vyriškio, kuris ir toliau važinėjosi tuo pačiu viešuoju transportu.

Po 8 mėnesių ji gavo dar vieną elektroninį laišką, kuriame Markas rašė apie nutrūkusią draugystę su mergina.

„Jei vis dar galioja pasiūlymas pasimėgauti gėrimais, ar nenorėtum kada nors susitikti? Pasikeitė mano santykių statusas ir tikrai norėčiau su tavimi susipažinti“, – buvo rašoma laiške.

Pora nuėjo į pasimatymą. Vyras iš traukinio, kurį Zoe dabar vadina simpatiškuoju Marku, atskleidė, kad, dar prieš moteriai žengiant pirmąjį nevykusį žingsnį jųdviejų pažinties link, jis pastebėjo Zoe spindinčias akis.

Pasirodo, juodu turi daug ką bendro. Po 3 mėnesių Markas ir Zoe apsigyveno kartu, o vėliau metę darbus nusprendė pakeliauti po pasaulį. Po metų, kai pora laiką leido Australijoje, Markas išdrįso paprašyti moters rankos, o 2009-aisiais įvyko jų vestuvės.

Šiuo metu įsimylėjėliai augina sūnus Felixą (7 m.) ir Maxą (5 m.), o Zoe, remdamasi savo ir savo vyro meilės istorija, ką tik išleido knygą pavadinimu „The Note“ („Raštelis“) bei pridūrė, kad išgalvoti istorijos veikėjai Maya ir Jamesas yra labiau pašėlę ir aistringi, nei ji ir Markas.

„Markui ji labai patinka. Iš tikrųjų jis nedrįso jos skaityti, kol nesusitariau dėl knygos spausdinimo su leidykla. Gal skaityti jos neleidau ir aš pati. Ji labiau skirta moterims ir Markui galėjo nepatikti, bet jis teigė, jog istorija tiesiog puiki. Jam keista suvokti, kad vienas veikėjas yra paremtas būtent juo, tačiau tai, kaip apibūdinu pagrindinį romano veikėją Jamesą, visiškai atspindi tai, ką galvoju apie Marką“, – sakė Zoe.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.