Ugniagesys iš Kėdainių stulbina panašumu į Joną Valančiūną

Kaip jaustumėtės, jei į jus nuolat kryptų žmonių žvilgsniai? Jei žmonės nuolat žiūrėtų į jus, o drąsiausieji klaustų – „Ar jums niekas nesakė, jog esate grynas Jonas Valančiūnas?“

 A.Barzdžiaus nuotr.<br> Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesį gelbėtoją Gytį Miškinį žmonės lygina ar net maišo su vienu žinomiausų šalies krepšininku J. Valančiūnu.
 A.Barzdžiaus nuotr.<br> Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesį gelbėtoją Gytį Miškinį žmonės lygina ar net maišo su vienu žinomiausų šalies krepšininku J. Valančiūnu.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas (rinkosaikste.lt)

Oct 5, 2017, 3:22 PM

Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas Gytis Miškinis prie to jau pripratęs, o tokie posakiai jam sukelia šypseną.

„Sako visi: draugai, pažįstami ir nepažįstami. Aš jau pripratęs, nepykstu ant žmonių, o jų pasakymai man sukelia šypseną.

Tiesa, kartais įgrysta ir pamąstau nusiskusti barzdą, bet vėliau vis tik apsigalvoju“, – paklaustas, ar žmonės dažnai gelbėtoją maišo ar lygina su vienu žinomiausių šalies krepšininkų.

Gyčio ir Jono veido bruožai, plaukų spalva ir net barzda labai panašios, tad ugniagesio nestebina ne tik vaikų, bet ir kolegų, ugniagesių gelbėtojų, bajeriukai.

„Būna vaikai, kai atvyksta į gaisrinę žiūri, pasako, kad esu panašus, būna, kad ir kolegos pasako. Bet nieko čia baisaus, juk į krepšininką esu panašus, ne į kažkokį ieškomą nusikaltėlį, juk daug panašių žmonių yra“, – šypsosi geros nuotaikos niekada nestokojantis labiausiai žmonių gerbiamos ir vertinamos profesijos atstovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.