Paliktos meilužės kerštas: nuogo vyro nuotraukas nusiuntė žmonai ir vaikams

Meilužio palikta moteris iš keršto nuogo vedusio vyro nuotraukas nusiuntė jo žmonai ir vaikams.

 Laura su vedusiu vyru slapta susitikinėjo daugiau nei metus. <br> Facebook nuotr.
 Laura su vedusiu vyru slapta susitikinėjo daugiau nei metus. <br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2017, 1:39 PM

Už tai, kad šias nuotraukas, pavadintas „Meluojantis, neištikimas šunsnukis“, pašalintų iš interneto, Laura Arnold (37 m.) reikalavo 6000 svarų sterlingų (6742 eurų).

Įpykusi moteris taip pat susisiekė su meilužio žmona ir parašė jai tokią žinutę: „Gera makštis visada priklauso išprotėjusiai kalei.“

Laura, kuri tuo metu taip pat buvo ištekėjusi, su vedusiu vyru slapta susitikinėjo daugiau nei metus. Vyrui nusprendus viską užbaigti, pastaroji, vedama keršto, siekė viešai jį pažeminti.

Moteris paviešino savo buvusio mylimojo fotografiją, kurioje jis nuogas pozuoja duše, o genitalijas pridengia šypsenėlė. Nuotrauką, kartu su jųdviejų susirašinėjimo ekrano nuotraukomis, Laura nusiuntė vyro vaikams ir žmonai bei paviešino socialiniame tinkle „Twitter“.

Kitą dieną ji už taip vadinamą tylą ir nuotraukų pašalinimą pareikalavo 6000 svarų sterlingų (6742 eurų).

„Ramybė yra brangi, tačiau ji to verta“, – rašė moteris.

Reikalavo pinigų už tylą

Šį įvykį tiriantis prokuroras Darrenas Wattsas sakė: „Visa tai vyko 2016-ųjų vasarį, kai ieškovas užmezgė santykius su kaltinamąja. Tuo metu juodu gyveno su savo išrinktaisiais ir jiems buvo neištikimi.

Santykių pradžioje pora vienas kitam siuntinėjo atviras fotografijas. Liepos 22 dieną, kuomet ieškovas sulaukė žinutės iš savo žmonos, jis laiką leido su draugais. Žmona teigė gavusi pranešimą iš kaltinamosios. Jame buvo prisegti neištikimybės keliu pasukusių asmenų susirašinėjimai, nuogo ieškovo, duše laikančio savo genitalijas, nuotraukos ir ilga žinutė, informuojanti vyro žmoną apie poros santykius.

Pasirodo, jau suaugę neištikimo vyro vaikai, taip pat ir vienas iš jo kolegų darbe, gavo lygiai tokius pačius pranešimus ir nuotraukas. Kerštaujanti moteris panašų įrašą paskelbė ir viename socialiniame tinkle ir paklausė ieškovo, kaip šis norėtų, jog visa tai užsibaigtų. Vėliau kaltinamoji pareiškė norinti „pinigų už tylą“.

Ieškovas paaiškino nenorintis, jog viešumoje pasirodytų dar daugiau kompromituojančių jo nuotraukų, o kaltinamoji atkirto, jog, kad taip įvyktų, jis turi paklausti, kiek jai reikia sumokėti. Vyras patikino nežinantis atsakymo į šį klausimą, todėl Laura Arnold atsakė, jog to reikėtų paklausti jo žmonos. Būtent tada moteris nusiuntė meilužio žmonai žinutę, jog jos vyras bando ją užčiaupti.“

Pasak prokuroro, ieškovas nedavė ir nesiruošė duoti kaltinamajai nė cento.

Iš pašalpų gyvenanti keturių vaikų mama Laura pripažino kaltę be nuotraukoje vaizduojamo žmogaus sutikimo paviešinusi fotografiją ir pridūrė suvokusi, jog tai galėjo išardyti šeimą.

Moteriai paskirta 26 savaičių trukmės įkalinimo bausmė, kuri atidėta 18 mėnesių, bei 2 metus truksiantis įsakymas nesiartinti ir kitaip nebandyti susisiekti su auka ir jo šeimos nariais.

Kiroulusas Abadiras, siekiantis sušvelninti kaltinamajai paskirtą bausmę, teigė, jog pastaroji nenusipelnė sėsti už grotų, nes privačias vyro vietas, aiškiai matomas nuotraukoje, ji uždengė šypsenėle.

„Laura Arnold pripažino savo kaltę ir, nors gana atviros fotografijos buvo viešinamos daugelyje erdvių, moteris pridengė vyro genitalijas. Ponia Arnold be galo gailisi. Ji – 4 vaikų mama ir yra vienintelis savo atžalomis besirūpinantis asmuo. Šiomis nuotraukomis buvo siekiama įrodyti, jog vyras savo žmonai neištikimas jau daugiau nei metus“, – sakė jis.

Tačiau teisėjas, paskyręs bausmę, prieštaravo: „Tai tikrai niekšiškas poelgis, kuriuo buvo siekiama sugėdinti ir supykdyti ne tik vyrą, bet ir visą jo šeimą, o tai tikrai nėra atleistina.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.