Baisi išdavystė: moteris suviliojo savo geros draugės sūnų

Trijų vaikų mama iš Didžiosios Britanijos, maisto ruošimo konkurse laimėjusi 1000 svarų sterlingų (1126 eurus), kaltinama turėjusi lytinių santykių su savo draugės paaugliu sūnumi.

 Moteris pridūrė, kad paauglys norėjo viską pakartoti, tačiau ji jį atstūmė. <br> Facebook nuotr.
 Moteris pridūrė, kad paauglys norėjo viską pakartoti, tačiau ji jį atstūmė. <br> Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-07 20:54

Lucy Haughey (37 m.) dar 2016-ųjų birželį socialiniame tinkle „Facebook“ susisiekė su mokyklą lankančiu vaikinu ir pakvietė jį pas save į namus.

Moteris ir pilnametystės nesulaukęs paauglys užsiėmė seksu. Vėliau pati Lucy savo draugei socialiniame tinkle prisipažino esanti nedoras žmogus. Ji taip pat pridūrė besidžiaugianti, jog vaikinukas mylėjosi su ja, o ne su kokia nors nepadoria ir prastą reputaciją turinčia mergina.

Tiesa į dienos šviesą išlindo, kai Lucy draugė apie viską papasakojo berniuko mamai. Nusprendusi išsiaiškinti tiesą, motina privertė sūnų prabilti. Vaikinas viską tik patvirtino.

Glasge, Škotijoje gyvenanti Lucy pirmą kartą apie šį nusikaltimą prisipažino pernai metų birželio 25 dieną. Ji teigė su nukentėjusio paauglio motina esančios geros draugės. Pas ją moteris lankydavosi, kai jos sūnus būdavo namie. Paaiškėjo, kad Lucy su jaunuoliu susirašinėjo internete, vėliau susitarė susitikti jos namuose, kuriuose juodu užsiėmė seksu.

Paauglys savo mamai sakė einantis žaisti futbolo, tačiau pasuko ne į stadioną, o link Lucy namų.

Šiai bylai nagrinėti paskirta prokurorė Claire Whyte teigė: „Kurį laiką juodu tiesiog sėdėjo ir kalbėjosi. Vėliau Lucy pasiūlė vaikinui su ja kartu eiti į miegamąjį.“

Po lytinio akto paauglys išėjo.

Praėjus keliems mėnesiams apie tai, kas įvyko jos namuose, Lucy papasakojo savo draugei. Paklausta, ar jaunuolio motina žino, kas nutiko, kaltinamoji atsakė: „Ji niekada neturi sužinoti.“

Lucy savo draugei rašė: „Jis norėjo būti su tuo susipažinęs. Esu ekspertė. Tai įvyko.“

Moteris pridūrė, kad paauglys norėjo viską pakartoti, tačiau ji jį atstūmė.

„Jis buvo mane įsižiūrėjęs, tačiau aš jį taip pat gerbiau. Džiaugiuosi, kad su juo buvau aš, o ne kokia nors nepadori mergužėlė“, – gyrėsi Lucy, liepusi draugei ištrinti šį jų pokalbį.

„Draugės prisipažinimas niekaip neišėjo jai iš galvos, tad ji per „Facebook“ susisiekė su berniuko motina“, – teigė prokurorė.

Paauglio paklausus, ar tai tiesa, jis pradėjo verkti ir prisipažino mylėjęsis su kaltinamąja. Vėliau apie viską buvo pranešta policijai. Apklausus Lucy, į daugelį jai užduotų klausimų moteris atsakė „nekomentuosiu“.

Šerifas Barrys Diversas nukėlė bausmės paskyrimo datą, tačiau įtraukė moterį į seksualinių nusikaltėlių sąrašą.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.