Vyro netyčia paauglei dukteriai išsiųstos žinutės privertė moterį praregėti

„Palikau savo vyrą tuomet, kai jo nešvankias žinutes netyčia gavo mūsų 14-metė dukra“, − pasako anonime norėjusi išlikti moteris ir patikino – tuo metu, kai mosuodama savo mobiliuoju į svetainę įlėkė paklaikusi duktė, ji jau žinojo – štai ta akimirka, kai savo vyrą ji turi pasiųsti kuo toliau nuo savęs ir vaiko.

 Vyro žinutė buvo skirta, žinoma, ne dukteriai – jis rašė sekso darbuotojoms, o dukrai tekstą atsiuntė per klaidą.<br> 123rf nuotr.
 Vyro žinutė buvo skirta, žinoma, ne dukteriai – jis rašė sekso darbuotojoms, o dukrai tekstą atsiuntė per klaidą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2017, 12:46 PM

Motinas iš viso pasaulio vienijančioje internetinėje erdvėje „Mamamia“ ji pasakojo, kad širdį jai be galo draskanti istorija įvyko po 27 santuokoje su šiuo žmogumi nugyventų metų.

Tačiau kai pamatė priblokštą paauglę dukterį, kito pasirinkimo ji nebeturėjo, rašo „Mirror“.

Moteris neslėpė – per visus šiuos metus ji ne kartą pagavo jį meluojantį, tačiau kad jo išdavystės tokios, kokias išvydo dukters telefone, niekada nesapnavo net baisiausiame sapne.

Tai, kad sutuoktinis taip gali žeminti savo šeimą ir vaikus, ji nesitikėjo.

„Beveik trys dešimtmečiai santuokos, dvi paauglės dukterys, ir štai kaip tai baigiasi: dukra bėga į mane, kai aš sėdžiu svetainėje savo namuose, rankose laikydama telefoną, o jos veidas dega nuo nevaldomų emocijų. Tarsi būtų nutikę kažkas nepataisomai blogo. Iškart supratau, kas dėl to kaltas“.

Tuomet paauglė perskaitė motinai žinutę, gautą iš tėvo: „Sveikos, mergaitės, mačiau jūsų nuotraukas, man labai patiko. Gal norėtumėte, kad pavaišinčiau jus gėrimu? Nupirksiu jums gėrimų. Laukiu bare“.

Vyro žinutė buvo skirta, žinoma, ne dukteriai – jis rašė sekso darbuotojoms, o dukrai tekstą atsiuntė per klaidą.

Ir tai nebuvo pabaiga. Kitose žinutėse jis nepagarbiai kalbėjo apie šeimą ir kartu praleistas nuostabias naktis.

„Tuomet, kai mano vyro seksualinio ir žeminančio turinio žinutės netyčia atėjo į dukters telefoną, nusprendžiau iškart – man gana.

Ir nors vyras mokėjo kontroliuoti savo emocijas, po šio nutikimo jis nebesugebėjo valdytis“, − pasakojo išduota sutuoktinė.

Abi jos dukterys – 15-metė ir 17-metė – paniro į depresiją, o jauniausioji mergaitė lankosi psichologo konsultacijose. Negana to, vyras atsisako šeimai skirti pinigų, tad dabar jos visos gyvena šia diena – nuo algos iki algos.

Šeimos paskola nemokėta jau 7 mėnesius, todėl moteris itin pergyvena, kad su dukterimis neatsidurtų gatvėje – jos neturi kur eiti, tad tokiu atveju tektų gyventi automobilyje.

„Tarsi to būtų negana, mano vargšas paliktas sutuoktinis sielos žaizdas gydosi keliaudamas po Balį, Italiją ir Graikiją.

Taip jis leidžia savo didelę algą – vyras uždirba 100 tūkst. JAV dolerių (apie 85 tūkst. eurų) per mėnesį“, − sakė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.