Kalbas apie teniso žvaigždės ir atlikėjo skyrybas nušlavė dvynių krykštavimas

Ana Kurnikova (36 m.) ir vėl visus apgavo. Nors vienai geriausių visų laikų Rusijos tenisininkių pavyduoliai pranašavo skyrybas su mylimuoju, iš Lotynų Amerikos kilusiu dainininku Enrique Iglesiasu (42 m.), su juo teniso žvaigždė gyvena jau 16 metų. Maža to, vietoj skyrybų pora pasauliui mestelėjo džiugią žinią – susilaukė dvynių Nicolo ir Lucy.

A.Kurnikova ir E.Iglesiasas kartu jau 16 metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
A.Kurnikova ir E.Iglesiasas kartu jau 16 metų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Laukdamiesi dvynių A.Kurnikova ir E.Iglesiasas pradėjo remontuoti savo namus Majamyje, kuriuos nusipirko 2013 metais.
Laukdamiesi dvynių A.Kurnikova ir E.Iglesiasas pradėjo remontuoti savo namus Majamyje, kuriuos nusipirko 2013 metais.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Jan 8, 2018, 9:44 AM

Susituokti kol kas neplanuojanti pora ne tik nekalbėjo apie džiugų laukimą, bet ir gerai apmąstė, kaip visa tai nuslėpti.

Buvusi sportininkė ir modelis devynis mėnesius nesirodė viešumoje, o pastaroji jos ir mylimojo bendra nuotrauka buvo padaryta daugiau nei prieš metus – 2016 metų lapkritį.

„Aš tikrai noriu turėti vaikų, nesvarbu, savų ar įvaikintų. Man patinka rūpintis žmonėmis. Santuoka man nėra svarbi. Trokštu tik būti laiminga su mylimu žmogumi – tai viskas, kas man iš tiesų rūpi“, – dar prieš porą metų kalbėjo A.Kurnikova.

Tačiau vėliau moteris ne kartą tikino, kad artimiausius 10 metų neplanuoja turėti vaikų ir apie tai esą galvos tik sulaukusi 45-erių.

Iki šiol jau bent tris kartus buvo pranešta apie A.Kurnikovos nėštumą. Pirmąsyk dar 2001 metais. Tačiau kiekvieną kartą visi klydo.

O šį kartą niekas nepastebėjo svarbiausio: A.Kurnikova ir E.Iglesiasas pradėjo remontuoti savo namus Majamyje, kuriuos už 26 milijardus dolerių (beveik 20 mlrd. eurų) nusipirko 2013 metais.

Maža to, savo kiemą jie apjuosė beveik penkių metrų aukščio siena. Kieme pasistatė dar vieną dviaukštį namą ir aptvėrė baseiną.

Dabar paaiškėjo, kad visa tai jie darė siekdami užtikrinti savo būsimų vaikų saugumą. Beje, remontas dar nesibaigė ir kalbama, kad porai jis iš viso kainuos apie 600 tūkstančių JAV dolerių (505 tūkst. eurų).

Maskvoje gimusi A.Kurnikova tapo žinoma sulaukusi vos penkerių. Tuomet ji pirmą kartą paėmė į rankas teniso raketę. Susidomėti tenisu ją paskatino motina Ala, kuri yra teniso trenerė.

Kai Anai buvo 10 metų, jos šeima persikraustė iš Rusijos į JAV. Ten mergaitė laimėjo stipendiją ir pradėjo lankyti žinomą teniso mokyklą. Sulaukusi 14-os A.Kurnikova laimėjo „Orange Bowl“ turnyrą, vėliau tapo Tarptautinės teniso federacijos laimėtoja tarp jaunių.

1996 metais tenisininkė buvo pripažinta geriausia WTA naujoke ir pasiekė JAV atvirojo čempionato ketvirtąjį ratą, tačiau ten patyrė nesėkmę. Tuomet ji tapo jauniausia olimpinių žaidinių dalyve, atstovavusia Rusijos rinktinei.

Iki 2002 metų A.Kurnikova tapo viena iš dešimties geriausių tenisininkių pasaulyje, užėmė pirmąją vietą WTA metų turnyre ir spėjo dukart laimėti atvirąjį Australijos čempionatą žaisdama poroje.

Greta sėkmingos sporto karjeros moteris dirbo modeliu. Madingi žurnalai graibstė idealios figūros ir kerinčios šypsenos moterį.

Nusifilmavusi tuomet dar kylančios muzikos žvaigždės E.Ilgesiaso vaizdo klipe A.Kurnikova pakeitė ir savo asmeninį gyvenimą.

Netruko atsirasti pavyduolių, kurie bandė įgelti A.Kurnikovai. Esą profesionaliame tenise Ana, kuriai pranašauta didžiulė sėkmė, nieko įspūdingo nelaimėjo.

Tačiau nesėkmės sporte neatsiliepė A.Kurnikovos finansinei padėčiai. Ji jau seniai pratusi pinigus uždirbti ne teniso korte.

„Forbes“ žurnalo teigimu, 2002 metais tenisininkė užėmė 67-ąją vietą tarp geriausiai uždirbančių sportininkų. Jos uždarbis per metus siekė 10–15 milijonų JAV dolerių (8,4–12,6 mln eurų).

Dabar A.Kurnikova yra multimilijonierė, sėkmingai investuojanti į verslą ir gaunanti geras pajamas. Viena pastarųjų jos investicijų – 20 milijonų JAV dolerių (16,8 mln eurų) į namo vienoje saloje, esančioje netoli Floridos, statybas.

Palikti sportą A.Kurnikova buvo priversta 2003 metais dėl daugybės patirtų traumų.

Tiesa, iki šiol daugeliui ji taip ir liko žinoma tenisininke, gražuole.

Beje, jos kieme Majamyje įrengta aukščiausio lygio teniso aikštė, kurioje dažnai žaidžiama.

A.Kurnikovos kolegė Svetlana Kuznecova neseniai atsakė į klausimą, apie kokias moteris parašytų knygoje, skirtoje Rusijos moterų tenisui.

„Be abejo, apie Kurnikovą! Jos dėka mūsų sporto šaka tapo populiari Rusijoje. Aš visuomet ginu Aną, jei kas ima mėtyti akmenis į jos daržą, esą ji nelaimėjo nė vieno turnyro!

Na, ir kas? Piliečiai, ji įėjo į geriausiųjų dešimtuką!

Svarbiausia, kad A.Kurnikova buvo pasaulinio teniso veidas ir ją mylėjo gerbėjai“, – teigė S.Kuznecova.

Dar ji – ir žinomo dainininko mylimoji, o dabar – ir dviejų vaikų motina.

Jos partneris E.Iglesiasas – legendinio tenoro Julio Iglesiaso sūnus. Dabar E.Iglesiasas – vienas žinomiausių Lotynų Amerikos dainininkų pasaulyje, gavęs „Grammy“ ir „American Music Awards“.

Atlikėjo albumai 116 kartų tapo platininiai, 227 – auksiniai. O iš viso jis pardavė daugiau nei 100 milijonų kopijų savo plokštelių.

E.Iglesiasas iki šiol sulaukia priekaištų, kad per tiek metų taip ir nerado laiko supažindinti A.Kurnikovos su savo žymiuoju tėvu.

Tačiau E.Iglesiasas atkerta, esą jo mylimoji ir tėvas itin retai būna toje pačioje šalyje. Jų keliai tiesiog nesusikerta.

„Tačiau kada nors tai atsitiks“, – tikino E.Ilgesiasas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.