Sharon Stone suknelę priderino prie Manto Petruškevičiaus parinktų rožių

Mantui Petruškevičiui (33 m.) šie metai prasidėjo neįtikėtinu susitikimu – viešėdamas garsiausiame Šveicarijos kalnų kurorte Sankt Morice stilistas ir floristas užmezgė pažintį su Holivudo žvaigžde Sharon Stone (59 m.), iškilmingoje aplinkoje su įžymybėmis atšventė Naujuosius, o po to slidinėjo Alpėse.

M.Petruškevičius per pusryčius buvo asmeniškai pristatytas amerikietei aktorei Sh.Stone kaip šventės dekoruotojas, o tą vakarą Holivudo žvaigždė viešbutyje dalyvavo labdaros renginyje ir pasakė kalbą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
M.Petruškevičius per pusryčius buvo asmeniškai pristatytas amerikietei aktorei Sh.Stone kaip šventės dekoruotojas, o tą vakarą Holivudo žvaigždė viešbutyje dalyvavo labdaros renginyje ir pasakė kalbą.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Sankt Morice stilistą sužavėjo didingi Alpių kalnai.
Sankt Morice stilistą sužavėjo didingi Alpių kalnai.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jan 19, 2018, 4:49 PM

Anksčiau Naujuosius metus Vilniuje sutikdavęs M.Petruškevičius šįkart padarė išimtį – susiruošė į kelionę.

Metų sutiktuves namuose prie eglutės stilistas iškeitė į pobūvį prabangiame Šveicarijos kurorte, kuriame drauge su renginių organizatore Rasa Arlauskiene buvo pakviestas dekoruoti „Kempinski“ viešbučio restorano.

Čia į šventinį vakarą susirinko du šimtai išskirtinių svečių, tarp jų buvo garsių aktorių, futbolininkų.

M.Petruškevičiui pavyko keletą minučių pabendrauti su Holivudo žvaigžde, buvusiu modeliu ir filmų prodiusere Sh.Stone vėlyvų pusryčių metu.

Lietuvis buvo asmeniškai pristatytas žinomai amerikietei kaip šventės dekoruotojas, o tą vakarą Sh.Stone viešbutyje turėjo dalyvauti labdaros renginyje ir pasakyti kalbą.

Tad jų susitikimas buvo dalykinis ir labai trumpas.

Holivudo žvaigždė pasidomėjo lietuvio floristiniais kūriniais. Jis buvo pasiruošęs, todėl parodė keletą darbų nuotraukų. Jeigu jiedu nebūtų buvę supažindinti, vargu ar būtų susitikę akis į akį.

„Buvo daug norinčių su ja susipažinti, bet taip nebūna, kad ateini į restoraną ir atsisėdi prie jos“, – šypsodamasis patikino M.Petruškevičius, gerokai toliau nuo Sh.Stone matęs ir jos apsaugininkus.

Tačiau apsaugininkai netrikdė nei Sh.Stone, nei M.Petruškevičiaus.

„Atrodo, tokio kalibro žvaigždė, bet elgiasi kaip niekuo neišsiskirianti moteris.

Buvo smagu stebėti, kaip ji per pusryčius vaikščiojo ir padėjo vaikams įsidėti maisto, jei jie nepasiekdavo“, – pastebėjo Mantas.

Garsiai aktorei draugiją palaikė sesuo Kelly, tačiau Sharon atžalų per pusryčius nebuvo matyti.

Stilistui įstrigo natūralus ir nuoširdus aktorės bendravimas, nors jam prieš susitikimą atrodė, kad ji dėl šlovės galėtų būti išpuikusi.

„Kai žinai jos filmus, buvo didelis įspūdis ją pamatyti iš arti“, – prisipažino prekės ženklo „Flower Couture by Mantas Petruskevicius“ savininkas ir kūrybos vadovas.

Pasinaudodamas proga M.Petruškevičius įsiamžino su Sh.Stone bendroje nuotraukoje, tačiau iš jaudulio pamiršo paprašyti Holivudo aktorės autografo. Bet dėl užmaršumo stilistas savęs ilgai nekaltino, juk svarbiausia – neblėstantis įspūdis.

Jaunatviškos išvaizdos 59-erių Sh.Stone nė iš tolo neprimena moters, kurios gimimo data įrašyta asmens dokumentuose.

Juk ir paparacai dažnai pateikia brandaus amžiaus aktorės nuotraukų, kuriose ji atrodo kone perpus jauniau.

Tarkim, dar praėjusių metų pabaigoje Sh.Stone Majamyje buvo nufotografuota vandenyje dūkstanti kaip paauglė – nardė, plaukiojo ant nugaros, o lipdama į krantą valiūkiškai parkrito.

Nors per žiemos atostogas apsistojusi prabangiame Sankt Morico viešbutyje Sh.Stone nešėliojo lyg jauniklė, iš nuotraukos, kurioje įsiamžino su M.Petruškevičiumi, matyti, kad aktorei patinka jos pašiauštų plaukų šukuosena, nes ji, akivaizdu, nori būti jaunatviška.

Holivudo žvaigždė akis slėpė po saulės akiniais, matyt, dėl to, kad nebuvo pasidariusi makiažo.

Juk nuo jo žinomai moteriai taip norisi pailsinti odą nors per pusryčius!

Aktorė vilkėjo sportinio stiliaus drabužius – marškinėlius, liekną figūrą paryškinančias kelnes ir avėjo sportinius batelius. Tokia į akis nekrintančia apranga ji neišsiskyrė iš kitų viešbučio svečių.

Be to, šie dailų kūną aptempiantys drabužiai tik dar kartą parodė, kad Sh.Stone gali turėti tokią figūrą, kokios ir nusipelnė, nes ji daug dėmesio skiria maistui ir sportui.

Per pusryčius su Sh.Stone susitikęs M.Petruškevičius tik patvirtino, kad žavingoji aktorė į lėkštę dėjosi daug įvairių vaisių. Vadinasi, net per atostogas ji neleido sau atsipalaiduoti ir prisikirsti iki soties!

„Esminio instinkto“ žvaigždė, nors nuo filmo premjeros prabėgo 25 metai, vis dar nepalieka abejingų dėl savo grožio, seksualumo, žavesio, elegancijos.

Tą vakarą, kai dalyvavo renginyje „Kempinski“ viešbutyje, Sh.Stone vilkėjo ilgą prabangią suknelę ir atrodė lyg nusileidusi iš kito pasaulio.

Sh.Stone apranga derėjo ir prie restorano dekoro, kurį kruopščiai iš daugybės raudonų rožių sukūrė M.Petruškevičius.

Kadangi šventinio vakaro tema rengėjams buvo apibūdinta kodiniu pavadinimu „Čikaga, senieji laikai“, lietuvis stilistas puošybai naudojo itin daug klasikinių detalių – raudonų rožių ir blizgesio.

Teko papuošti ir restorano padavėjas, kad būtų išlaikyta padiktuota atmosfera.

Kad tinkamai pasiruoštų išskirtinei šventei, M.Petruškevičius su R.Arlauskiene praėjusiais metais net porą kartų viešėjo Sankt Morice – apžiūrėjo viešbučio restoraną ir susipažino su renginio scenarijumi.

Tad lietuviai turėjo progos ir pasigrožėti kurortiniu Šveicarijos Alpėse įsikūrusiu miestu, kuriame apstu prabangių parduotuvių, „Michelin“ žvaigždėmis įvertintų restoranų.

„Nors Sankt Moricas nėra didelis, vienoje gatvėje yra tiek mados namų kaip Milane. Kalnų kurorte eidamas gatve gali pamatyti visus prabangiausius vardinius butikus. Bet ne tai man padarė didžiausią įspūdį! Aišku, kvapą gniaužė snieguotų kalnų grožis“, – pasakojo M.Petruškevičius.

Po darbo Mantas atsikvėpė kalnuose – slidėmis leidosi nuo mėlynųjų trasų. Kalnuose jis slidinėjo trečią kartą, tad didelės patirties dar neturi.

„Slidinėti vis mokausi. Kai esi pradedantysis, kiekvienais metais atrodo, kad mokaisi iš naujo. Tačiau slidinėjimo baimė, kuri buvo pirmais metais, jau pradingusi. Be to, Šveicarijos Alpės – milžiniški kalnai, ten buvo ką veikti.

Nors nesu profesionalas, norėčiau gerai išmokti, tik šį kartą tai buvo daugiau darbo kelionė, laiko slidinėti neturėjau daug“, – tikino slidinėjimo aistra užsikrėtęs M.Petruškevičius.

Tereikia nors kartą nusileisti slidėmis nuo kalno, ir kaipmat užsikrėsi šiuo pomėgiu.„Būdamas kalnuose susitelkiau tiktai į vieną dalyką – kaip sėkmingai nusileisti slidėmis. Kalnai puikiai išvalo galvą, todėl daugelis žmonių ten ir vyksta taip leisti laiko“, – įsitikino prabangiame kurorte slidinėjęs M.Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.