Viešbučių paveldėtoja Paris Hilton tiki radusi pasakų princą

Kada ir kur garsiajai viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtojai Paris Hilton (36 m.) suskambės Mendelssohno maršo garsai? Bene garsiausios blondinės pasaulyje gerbėjai jau spėlioja apie jos ir aktoriaus bei modelio Chriso Zylkos (32 m.), kurio tikrasis vardas Christopheris Settlemire’as, vestuves.

 Įnoringu charakteriu garsėjanti blondinė tikino nieko nežinojusi apie planuojamas sužadėtuves.<br> VidaPress nuotr.
 Įnoringu charakteriu garsėjanti blondinė tikino nieko nežinojusi apie planuojamas sužadėtuves.<br> VidaPress nuotr.
 Įnoringu charakteriu garsėjanti blondinė tikino nieko nežinojusi apie planuojamas sužadėtuves.<br> VidaPress nuotr.
 Įnoringu charakteriu garsėjanti blondinė tikino nieko nežinojusi apie planuojamas sužadėtuves.<br> VidaPress nuotr.
 Įspūdingą sumą mylimosios P.Hilton sužadėtuvių žiedui išleidęs Ch.Zylka pasirūpino ir jo apsauga. <br> VidaPress nuotr.
 Įspūdingą sumą mylimosios P.Hilton sužadėtuvių žiedui išleidęs Ch.Zylka pasirūpino ir jo apsauga. <br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

„Lietuvos rytas“

Jan 19, 2018, 3:03 PM

Nekyla abejonių, kad vestuvės būtų įspūdingos.

Vien ko vertas sužadėtuvių žiedas, kurį Ch.Zylka įteikė dar neseniai vakarėlių liūte ir skandalų meistre vadintai P.Hilton.

Masyvų platininį žiedą, puoštą 20 karatų deimantu, kainavusį 2 mln. JAV dolerių (apie 1,7 mln. eurų), specialiai pagal Ch.Zylkos užsakymą sukūrė juvelyras Michaelas Greene’as.

Iš Ohajo valstijos kilęs ukrainiečių kraujo turintis aktorius ant kelio priklaupė ir Paris rankos paprašė Kolorado valstijoje esančiame Aspeno kurorte. Ten įsimylėjėliai Naujųjų sutikimo proga buvo savaitgaliui išvykę paslidinėti.

„Aš tokia laiminga, kad susižadėjau su savo gyvenimo meile ir geriausiu draugu. Niekada nesijaučiau tokia saugi ir mylima. Jis yra tobulas vyras, jis įrodė, kad pasakos iš tiesų egzistuoja“, – interneto portalui people.com sakė P.Hilton.

Įnoringu charakteriu garsėjanti blondinė tikino nieko nežinojusi apie planuojamas sužadėtuves, todėl toks mylimojo žingsnis atostogų metu jai buvo netikėtas, o pamačiusi žiedą ji net pradėjo drebėti.

„Sužadėtuvių žiedas – nuostabus, visa drebėjau, kai jį išvydau. Tai gražiausias žiedas, kokį esu mačiusi“, – džiaugėsi turtuolė amerikietė.

Kurį laiką kalbėta, kad P.Hilton ir jos mylimasis Ch.Zylka rimtai planuoja bendrą ateitį.

Kad atletiškas aktorius, koledže buvęs tikra amerikietiškojo futbolo žvaigžde, pametęs galvą dėl savo turtingos mylimosios, visiems akivaizdu. Jis dar vasarą ant savo kairės rankos išsitatuiravo Paris vardą.

Apie savo santykius socialiniame tinkle pora pranešė praėjusių metų vasarį, iškart po Paris gimtadienio. Manoma, kad poros romanas trunka dvejus metus.

Tačiau pirmą kartą juodu susitiko kur kas anksčiau – prieš aštuonerius metus „Oskarų“ teikimo vakarėlyje.

Paris ne kartą yra sakiusi, jog po pirmojo susitikimo žinojo, kad Chrisas – ypatingas vaikinas ir kad juos sieja kažkas ypatingo.

„Vos tik įžengę pro duris pažiūrėjome vienas į kitą. Mes abu esame drovūs, todėl praėjo šiek tiek laiko, kol pradėjome bendrauti, bet vakaro pabaigoje mudu negalėjome liautis juoktis ir flirtuoti“, – pasakojo amerikietė.

Praėjus penkeriems metams Ch.Zylka susisiekė su Paris broliu tikėdamasis, kad jis padės jam ir vėl susitikti su žaviąja blondine.

Viešbučių paveldėtoja netruko susižavėti aktoriaus atsidavimu, ištikimybe ir meile.

Vos po pusmečio draugystės Paris jau tikino norinti praleisti su Chrisu visą likusį gyvenimą. Keturių vaikų šeimoje užaugusi P.Hilton tvirtino esanti pasiruošusi ne tik vestuvėms, bet ir motinystei.

Vis dėlto kritikai siūlo dar nesiruošti metų vestuvėms. Tai – nebe pirmosios įsimylėjėlių sužadėtuvės. Ne vienus metus garsiausia pasaulio blondine vadinama P.Hilton buvo susižadėjusi net kelis kartus.

Pirmą kartą klausimą: „Ar tekėsi už manęs?“ Paris išgirdo iš gražuolio modelio Jasono Shaw (44 m.). Porelė buvo susižadėjusi 2002–2003 metais.

Nors sužadėtuvės nutrūko, Paris motina Kathy modelį vadino mėgstamiausiu iš visų jos dukters vyrų.

2010-aisiais blondinė buvo atnaujinusi santykius su buvusiu sužadėtiniu, tačiau jiems ir vėl buvo lemta nutrūkti.

Antrą kartą skandalingoji amerikietė buvo susižadėjusi su žinomu prodiuseriu Pariu Latsiu (35 m.). Juodu siejo ne tik bendras vardas, bet ir dideli turtai, populiarumas aukštuomenės vakarėliuose.

5 milijonus JAV dolerių kainavusį žiedą P.Latsis mylimajai įteikė 2005-ųjų gegužę. Bet vos po keturių mėnesių blondinė atšaukė sužadėtuves sakydama, kad jaučiasi per jauna santuokai.

Trečiosios P.Hilton sužadėtuvės – su turtuoliu Thomu Grossu (41 m.). Nors viešbučių paveldėtoja milijonierių verslininką vadino savo sielos draugu, jų keliai išsiskyrė 2016-aisiais, vos po metų draugystės.

Oficialiai skelbta, kad pora išsiskyrė dėl skirtingo gyvenimo būdo ir įtemptos dienotvarkės.

Dabar sielos draugu vadinamas Ch.Zylka taip pat jau buvo kartą susižadėjęs. Jo buvusi sužadėtinė – modelis, dizainerė ir aktorė Hanna Beth (29 m.).

Jie buvo susižadėję trumpai – vos dešimt mėnesių. Po to, kai Ch.Zylka socialiniuose tinkluose apkaltino Hanną užmezgus romaną su kitu, po didelio tarp jų įsiplieskusio socialinių tinklų karo 2015-aisiais sužadėtiniai pasuko skirtingais keliais.

Jau kurį laiką aktorius atsiribojęs nuo bet kokių socialinių tinklų, tačiau žinių apie jį ir jo nuotraukų gausu mylimosios paskyrose.

Dar vienas įdomus faktas apie būsimą turtuolės P.Hilton sutuoktinį – kadaise jis buvo benamis. Iš nedidelio Jangtauno miestelio į Los Andželą atvykęs vaikinas kurį laiką gyveno savo automobilyje. Apie tai nežinojo net jo motina, kurios mergautinę pavardę Chrisas pradėjo naudoti kaip savo sceninį vardą.

Išvaizdų jaunuolį vadybininkas Johnas Simmonsas pastebėjo dirbantį restorane. Jo dėka iš provincijos kilęs Chrisas pradėjo mokytis aktorystės ir sulaukė pirmųjų vaidmenų.

„Jis valgė restorane ir manęs paklausė, ar aš esu aktorius. Atsakiau: „Ne, norėčiau būti, bet niekuomet niekur nesifilmavau“, – pasakojo Ch.Zylka.

Beje, jo senelis kadaise studijavo teatro meną ir ragino anūką pabandyti vaidinti.

Žiedui – atskiras apsaugininkas

Įspūdingą sumą mylimosios P.Hilton sužadėtuvių žiedui išleidęs Ch.Zylka pasirūpino ir jo apsauga. Ant mylimosios rankos žėrinčią įspūdingą brangenybę kiaurą parą 7 dienas per savaitę akylai stebės pasamdytas apsaugininkas.

Tokį sprendimą juodu priėmė dėl karčios patirties – praėjusiais metais iš Paris tetos Kyle Richards namų buvo pavogti juvelyrikos dirbiniai, taip pat buvo apvogta gera Paris bičiulė Kim Kardashian.

Parengė Ernesta Vinevičiūtė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.