Įnoringos Holivudo „senutės“ vos nepražiopsojo laiko motinystei

Holivudo „senutės“ susigriebė, kad metai bėga, o laikas motinystei senka. Vienomis gražiausių ir labiausiai sėkmės lydimų tarp aktorių laikomos amerikietės Eva Longoria (42 m.) ir Cameron Diaz (45 m.), atrodo, dar suspėjo įšokti į paskutinį mamyčių traukinį.

 E.Longoria ir C.Diaz vos nepražiopsojo laiko motinystei.<br> „ViDA Press“ nuotr.
 E.Longoria ir C.Diaz vos nepražiopsojo laiko motinystei.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Su dabartiniu vyru J.Bastonu meksikiečių kilmės aktorė E.Longoria susipažino 2013-aisiais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Su dabartiniu vyru J.Bastonu meksikiečių kilmės aktorė E.Longoria susipažino 2013-aisiais.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 C.Diaz.<br> „ViDA Press“ nuotr.
 C.Diaz.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Neseniai vykusioje 75-ojoje Auksinių gaublių teikimo ceremonijoje Los Andžele E.Longoria neslėpė savo padidėjusio pilvuko.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Neseniai vykusioje 75-ojoje Auksinių gaublių teikimo ceremonijoje Los Andžele E.Longoria neslėpė savo padidėjusio pilvuko.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Kalbas apie tai, kad C.Diaz su vyru B.Maddenu laukiasi pirmagimio, paskatino nuotraukos, kuriose ji apsirengusi plačiomis kelnėmis ir per dideliu megztiniu.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Kalbas apie tai, kad C.Diaz su vyru B.Maddenu laukiasi pirmagimio, paskatino nuotraukos, kuriose ji apsirengusi plačiomis kelnėmis ir per dideliu megztiniu.<br> „ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 25, 2018, 2:18 PM

Džiugias naujienas apie greitai gimsiantį kūdikį jau patvirtino televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė E.Longoria.

Ne kartą meile nusivylusi Holivudo aktorė švytėjo laime ir neslėpė savo padidėjusio pilvuko neseniai vykusioje 75-ojoje Auksinių gaublių teikimo ceremonijoje Los Andžele.

Juoda suknele pasipuošusi moteris švelniai laikė savo pilvuką ir kaip visada atrodė žavingai.

E.Longoria laukiasi ketvirtą mėnesį. Jau spėliojama, kad aktorė su sutuoktiniu televizijos magnatu Jose Antonio Bastonu (49 m.) turėtų ant rankų sūpuoti berniuką.

Meksikos žiniasklaidos koncerno „Televisa“ televizijos vadovas jau yra trijų vaikų tėvas.

Iš ankstesnės santuokos su aktore Natalia Esperon (43 m.) jis turi 22-erių Natalią ir keturiolikmečius dvynius Marianą bei Jose Antonio.

„Jie visi man yra tikra dovana“, – apie sutuoktinio vaikus iš pirmosios santuokos sakė E.Longoria.

Dešimt metų trukusi pirmoji J.Bastono santuoka nutrūko jo žmonos pageidavimu.

Televizijos serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždei E.Longoriai santuoka su žiniasklaidos magnatu taip pat nebe pirmoji.

2002–2004 metais ji buvo susituokusi su ketveriais metais vyresniu kolega Tyleriu Christopheriu. Abu sutuoktiniai kaip skyrybų priežastį įvardijo tai, kad santuokai tiesiog buvo per jauni.

2007–2011 metais Eva buvo prancūzų krepšinio žvaigždės Tony Parkerio (35 m.) žmona.

Mažiau nei ketverius metus trukusi Holivudo aktorės ir krepšininko santuoka nutrūko po to, kai žiniasklaidoje pasklido įtarimai, kad prancūzų sporto žvaigždė užmezgė slaptą romaną su „Spurs“ komandos draugo Brento Barry žmona Erin.

Nė su vienu buvusiu sutuoktiniu Eva vaikų nesusilaukė.

Su dabartiniu vyru J.Bastonu meksikiečių kilmės aktorė susipažino 2013-aisiais, praėjus aštuoneriems metams po jo santuokos griūties.

Praėjus porai metų po pažinties juodu romantiškai susižadėjo dykumoje Dubajuje, o 2016-ųjų gegužę gimtosios Meksikos kurorte Akapulke audringai atšoko vestuves.

Tikintys astrologija iš karto pasidžiaugė, kad po Žuvų ženklu gimusi Eva ir Avino ženklo atstovas Jose Antonio turėtų būti ideali ir tvirta pora.

Iš karto po trečiosios santuokos įregistravimo garsi moteris prisipažino svajojanti apie šeimos pagausėjimą. Tiesa, buvo kalbama, kad jaunavedžiai neplanuoja atžalos susilaukti patys.

Porai artimi šaltiniai tikino, kad E.Longoria ir J.Bastonas planuoja įsivaikinti mažą mergaitę iš Meksikos.

Motinystei pagaliau pribrendusi E.Longoria įsitikinusi, kad jos sutuoktinis bus puikus tėvas. Ji mato, kaip jis rūpinasi savo pirmosiomis trimis atžalomis.

„Pepe – taip Eva vadina Jose Antonio – kitų poreikiai yra svarbiau nei jo, todėl jis yra nuostabus tėtis.

Jo vaikai jam yra svarbiausi gyvenime, ir man taip gražu tai matyti“, – taip kalbėjo apie savus vaikus ilgai svajojusi ir pagaliau pirmagimio besilaukianti į penktąją dešimtį jau įžengusi Holivudo gražuolė.

Neseniai pasklido kalbos, esą pirmagimio laukiasi ir dar vyresnė Holivudo žvaigždė C.Diaz. Ji taip pat jau seniai svajoja apie savas atžalas.

Kalbas apie jos nėštumą paskatino nuotraukos, kuriose ji apsirengusi plačiomis kelnėmis, per dideliu megztiniu ir dangstosi pilvą.

Pasaulį tuoj apskriejo gandai, esą blondinė su sutuoktiniu roko grupės „Good Charlotte“ gitaristu Benji Maddenu (38 m.) laukiasi pirmagimio.

Prieš trejus metus susituokusi pora susilaukti vaikų stengiasi jau keletą metų.

Esą būtent dėl to C.Diaz jau kurį laiką nesiima jokių naujų vaidmenų.

Kalbama, kad sutuoktiniai išbandė visus būdus susilaukti atžalos. Jiems tai buvo sunki kova. Todėl aktorės ir rokerio santuoka primena amerikietiškus kalnelius, kuriuose netrūksta įvairių emocijų.

Vis dėlto viliamasi, kad porai santykius pavyks išgelbėti, o jųdviejų istorijos pabaiga bus laiminga.

Dar iki pasklindant gandams apie pirmagimį buvo kalbama, kad sutuoktiniai jau pradėjo įvaikinimo procesą Jungtinės Amerikos Valstijose. Šaltinis skelbė, kad sutuoktiniai labai aiškiai žino, ko nori, – ką tik gimusio berniuko.

C.Diaz ir B.Maddenas prabėgus vos septyniolikai dienų po sužadėtuvių vestuves iškėlė 2015-ųjų sausio 5-ąją savo namuose Beverli Hilse.

Retas atvejis įnoringų žvaigždžių pasaulyje, kad abiem ši santuoka yra pirmoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.