Benamį pamilusi mergina atskleidė, kaip gyvena po 10 metų

Vaikams skirtų knygų autorė atvirai papasakojo, kaip ji pamilo gatvėje sutiktą benamį alkoholiką ir dabar su juo augina dvynukus.

 Po pirmos jų pažinties praėjus daugiau nei 10 metų kalbinta pora atskleidė, jog juodu yra susituokę ir augina dvynukus Destą ir Tilą (6 m.).<br> VidaPress nuotr.
 Po pirmos jų pažinties praėjus daugiau nei 10 metų kalbinta pora atskleidė, jog juodu yra susituokę ir augina dvynukus Destą ir Tilą (6 m.).<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2018, 3:30 PM

41-erių švedė Emmy Abrahamson 2006-aisiais atostogavo Amsterdame, kai prie jos priėjo Vicas Kocula. Ji iškart suprato, kad šio vyro gyvenimas nėra lengvas. Vicas tuo metu dėvėjo nešvarius drabužius, jo plaukai buvo susivėlę, tačiau iš po ant kaktos užkritusių garbanų spindėjo dvi didelės neapsakomo grožio rudos akys.

Pora persimetė keliais žodžiais, jų pokalbis užsitęsė. Emmy pajuto tarp judviejų įsiplieskusią liepsnelę. Po 10 minučių trukusių šnekų moteris sutiko su Vicu kitą savaitę susitikti prie to paties suolelio.

Kai Emmy sugrįžo į Vieną, miestą, kuriame tuo metu gyveno, ji bijojo daugiau niekada nebesutiksianti Vico. Tačiau po 3 savaičių suskambo moters telefonas. Kitame ragelio gale buvo jis. Vicas atskleidė, jog į Austriją atskrido tik tam, kad surastų Emmy.

Po pirmos jų pažinties praėjus daugiau nei 10 metų kalbinta pora atskleidė, jog juodu yra susituokę ir augina dvynukus Destą ir Tilą (6 m.).

Neįprastą judviejų meilės istoriją Emmy sudėjo į knygos „Kaip pamilti krūmuose gyvenantį vyrą“ („How to Fall in Love With a Man Who Lives in a Bush“) puslapius.

„Iškart supratau, kad Vicas neturi namų, kadangi jo drabužiai buvo labai purvini, tokios pat buvo jo rankos ir nagai. Rankose jis laikė lagaminą, o tai man pasirodė labai keista. Vėliau paaiškėjo, kad jame jis laiko savo miegmaišį ir alaus skardines. Mudu pradėjome kalbėtis. Tokių gražių rudos spalvos akių nebuvau mačiusi, be to, jis mokėjo mane prajuokinti“, – pasakojo Emmy, kuri iškart pajuto simpatiją Amsterdame sutiktam vyrui.

Moteris pridūrė, jog vienas kitam jaučiami šilti jausmai dar labiau sustiprėjo romantiško pikniko metu.

Keliavo, kol baigėsi pinigai

Iš JAV kilęs Vicas keliavo po Europą, ir netikėtai jam baigėsi visi pinigai. Jis dar nebuvo pasiruošęs grįžti namo, todėl apsigyveno gatvėje. Vicas prašė pinigų, kuriuos išleisdavo kelionėms, tačiau netrukus ėmė vartoti alkoholį.

„Mano gyvenimas virto pragaru, tapau alkoholiku. Viskas įvyko taip greitai, jog vieną dieną, nė nespėjus mirktelėti, suvokiau, jog esu benamis alkoholikas“, – pasakojo vyras.

Emmy manė, jog jai grįžus į Vieną jų pažintis nutrūks, tačiau, dėl viso pikto, Vicui ji davė savo telefono numerį.

Niekam nieko nepasakodamas vyras taupė kiekvieną jam suaukotą centą, kad vėl galėtų susitikti su jį sužavėjusia moterimi.

„Nežinojau, ar dar kada nors jį sutiksiu, tačiau niekaip negalėjau nustoti apie jį galvojusi. Po 3 savaičių, iškart po mano 30-ojo gimtadienio, man paskambino Vicas. Jis pasakė, jog yra Vienoje. Nuo tada mudu nebuvome išsiskyrę“, – teigė Emmy.

Poros vestuvės įvyko pilyje, o Vicas atsisakė visų žalingų įpročių ir tapo elektros inžinieriumi. Savo vaikams juodu papasakojo apie tai, kaip susipažino, tačiau nežino, ar jie supranta šios istorijos išskirtinumą.

„Papasakojome jiems viską, tačiau nemanau, jog jie supranta visus socialinius šios istorijos aspektus. Tai, jog tėtis kadaise gyveno krūmuose, jiems skamba labai juokingai“, – užbaigė Vicas.

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.