Holivudo pora prieš vedybas sutarė net meilės naktų skaičių

Iš pradžių jie buvo pakrikštyti kaip animacinio filmo herojai – Pelene ir Princu. Po to daugybę kartų išskirti. Tačiau Holivudo žvaigždžių pora Catherine Zeta-Jones (48 m.) ir Michaelas Douglasas (73 m.) praėjusių metų lapkritį atšventė 17-ąsias vestuvių metines ir gerbėjų širdyse užėmė karališkąjį sostą.

Praėjusį lapkritį C.Zeta-Jones ir M.Douglasas po ilgo laiko pasirodė viešai kartu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Praėjusį lapkritį C.Zeta-Jones ir M.Douglasas po ilgo laiko pasirodė viešai kartu.<br>„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
„ViDA Press“ nuotr.
Legendinis Holivudo aktorius K.Douglasas (kairėje) jaučiasi laimingas su antrąja žmona Anne (antra iš dešinės), todėl palaikė sūnų Michaelą, kai jis dėl Catherine metė pirmąją šeimą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Legendinis Holivudo aktorius K.Douglasas (kairėje) jaučiasi laimingas su antrąja žmona Anne (antra iš dešinės), todėl palaikė sūnų Michaelą, kai jis dėl Catherine metė pirmąją šeimą.<br>„ViDA Press“ nuotr.
101 metų sulaukęs Kirkas scenoje šėlioja su marčia lyg būtų sugrįžęs  į jaunystę.<br>„ViDA Press“ nuotr.
101 metų sulaukęs Kirkas scenoje šėlioja su marčia lyg būtų sugrįžęs į jaunystę.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Catherine su dukerimi vis dažniau pasirodo viešumoje, ir Carys tvirtai jaučiasi ant raudonojo kilimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Catherine su dukerimi vis dažniau pasirodo viešumoje, ir Carys tvirtai jaučiasi ant raudonojo kilimo.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dylaną (kairėje) ir Carys auginantis M.Douglasas (antras iš dešinės) nepaliko likimo valiai ir į narkotikus įklimpusio sūnaus iš pirmosios santuokos Camerono.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dylaną (kairėje) ir Carys auginantis M.Douglasas (antras iš dešinės) nepaliko likimo valiai ir į narkotikus įklimpusio sūnaus iš pirmosios santuokos Camerono.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Cameronas<br>„ViDA Press“ nuotr.
Cameronas<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Feb 8, 2018, 10:05 AM

Taip atvirai viešumoje iškloti paslapčių nedrįso nė viena pramogų pasaulio žvaigždė. O M.Douglasas nuo santykių su C.Zeta-Jones pradžios tvirtino: „Nieko neslėpsime.“

Catherine maldavo: „Nereikia!“ Paskui pakluso. Metams bėgant ir ji įprato ramiai pranešti tai, ką buvo sunku pačiai pripažinti.

Praėjusį lapkritį Catherine ir Michaelas pirmąkart po ilgo laiko pasirodė viešumoje per vieną iškilmingą vakarienę Niujorke.

Fotografai nukreipė į juos savo blykstes: „Pone Douglasai, pažiūrėkite štai čia!“, „Gražuole Catherine, čia!“

Ir sutuoktiniai pakluso maloniai šypsodamiesi. Įžymioji Holivudo pora, Amerikos numylėtiniai, ideali šeima, atlaikiusi rimtus sukrėtimus.

Likimas Douglasams vieną po kito buvo parengęs išbandymų – buvo patikrinti ir jausmai, ir santuokos įžadai. Tik pirmieji bendro gyvenimo metai buvo pernelyg spindintys ir nerūpestingi.

Likus nedaug laiko iki vestuvių Catherine į rankas pateko straipsnis, kuriame ji buvo vadinama Pelene, o Michaelas – Princu. Jai buvo skaudu: juk ne iš varganos aplinkos ji pateko į rūmus.

Bet pagal Holivudo aktorių hierarchiją jų padėtis buvo tikrai nesulyginama. M.Douglasas – A lygos atstovas, legendinio aktoriaus Kirko Douglaso (101 m.) sūnus, milijonų numylėtinis.

C.Zeta-Jones – tiesiog viena iš gražių aktorių, tokių Holivude nors vežimu vežk. Ir tik neseniai pastebėta prodiuserių.

Na, tebūnie Pelenė – juk šios pasakos herojė įkūnija visų moterų svajones.

Bet juk niekas nesusimąsto, kaip po vestuvių susiklostė Pelenės ir karaliaus sūnaus gyvenimas. Catherine visa tai sužinojo iki mažiausių smulkmenų.

Štai kad ir vedybų sutartis, kurią 2000-aisiais narpliojo visi, kurie tik norėjo.

M.Douglasą galima suprasti. Pirmoji žmona Diandra jį gerokai papurtė, prisiteisusi 45 milijonus JAV dolerių (per 36 mln. eurų). Tai buvo tų metų skyrybų rekordas.

Bet Holivudo įžymybė beprotiškai įsimylėjo gražuolę Catherine ir norėjo ją vesti. Kol įsimylėjėliai burkavo vienudu ir viešai, jų advokatai kovėsi dėl naudingų jiems sąlygų.

C.Zeta-Jones skyrybų atveju reikalavo 3 milijonų JAV dolerių (per 2,4 mln. eurų) už kiekvienus santuokos metus. Michaelas stengėsi šią sumą sumažinti bent iki 2 milijonų JAV dolerių (1,6 mln. eurų).

Neištikimybės atveju apgauta Catherine turėjo gauti dar penkis milijonus. Bet vyrui gyvam esant ji neturėjo teisės pretenduoti į namą ir pajamas iš šeimos investicijų.

Be to, C.Zeta-Jones pasirašė dokumentą, kad niekuomet neviešins informacijos apie asmeninę, taip pat profesinę vyro veiklą. Net sklido gandai, kad į vedybų sutartį atskiru punktu buvo įtrauktas seksas, – ne rečiau nei trys kartai per savaitę.

Derybų detalėms patekus į viešumą, būsimąją ponią Douglas gerbėjai apkaltino santuoka dėl išskaičiavimo. Ir Catherine pasidavė – pasirašė susitaikiusi su tuo, ką pavyko iškovoti iki tol.

Kai Pelenė tapo princese, kurį laiką su Princu į kairę ir dešinę dalijo interviu apie savo laimingą meilę. Pasakojo, kaip 1998-aisiais susitiko su Michaelu Dovilio (Prancūzija) kino festivalyje.

Ten C.Zeta-Jones pristatė savo pirmąjį tikrai „žvaigždišką“ filmą „Zoro kaukė“. Holivudo įžymybė Danny DeVito, pamatęs, kad jo draugas Michaelas susidomėjo žavingąja Antonio Banderaso partnere, juos supažindino.

Pirmieji Michaelo žodžiai buvo labai drąsūs: „Norėčiau tapti jūsų vaikų tėvu.“

Per tą lemtingą pokalbį paaiškėjo, kad jie gimė tą pačią dieną – rugsėjo 25-ąją, tik juos skiria 25 metų amžiaus skirtumas. Catherine motina ir tėvas tik dvejais metais vyresni už M.Douglasą.

Catherine puikiai žinojo tuo metu 53-ejų Michaelo reputaciją. Holivude apie jo temperamentą ir nepasotinamą seksualinį apetitą sklandė legendos, sutvirtintos jo vaidmenimis romantiniuose trileriuose „Fatališkas potraukis“, „Esminis instinktas“.

M.Douglasas buvo vedęs Austrijos diplomato dukterį Diandrą Luker (61 m.), sukaupusią Holivude didžiausią juvelyrinių papuošalų kolekciją.

Sklido kalbos, kad po kiekvienos neištikimybės vyras jai dovanoja paguodžiamąjį prizą.

Kuo prieš Michaelą galėjo pasipuikuoti iš Velso, Svonsio miesto, kilusi siuvėjos ir konditerininko duktė, tuomet 29-erių Catherine? Tik talentu, kuris leido jai, 15-metei, tapti aktorių profsąjungos nare, 20-ies pelnyti pirmąją sėkmę Londono teatre, o paskui ryžtis šturmuoti Holivudą.

Trumpos meilės intrigėlės su garsiu aktoriumi kaip M.Douglasas jos planuose nebuvo. Catherine matė daug apsukrių žvaigždučių, kurios, sutelkusios visas pajėgas romanui su žvaigžde, greitai nusirisdavo žemyn.

Ir M.Douglasui teko užkariauti gražuolės Catherine širdį senamadišku stiliumi – pasitaikius progai užsisakyti lėktuvą, kad nuskridęs pasimatytų su ja.

Praėjus 2 mėnesiams nuo pažinties su gražuole velsiete M.Douglasas paprašė žmonos Diandros skyrybų. Holivudo žvaigždė išgyveno jausmų audrą siekdamas Catherine širdies ir rankos.

Velsietė pirmą kartą leidosi pabučiuojama tik po devynių pažinties mėnesių.

1999-ųjų birželio mėnesį, per filmo „Spąstai“, kuriame C.Zeta-Jones atliko pagrindinį vaidmenį, premjerą, ji ir M.Douglasas oficialiai pranešė apie savo santykius. Tų pačių metų gruodžio 31-ąją Aspeno (JAV) kurorte Michaelas pasipiršo. Ir labai sutriko, išgirdęs jos atsisakymą.

Catherine dar neįtarė, kad laukiasi, bet užtat puikiai žinojo Holivudo istorijas apie skubotas žvaigždžių vedybas ir jų finalą. Iš jos lūpų atskriejęs „ne“ padarė Michaelą dar atkaklesnį, o jausmai tik stiprėjo.

2000-ųjų rugpjūtį gimė jų sūnus Dylanas. Po keturių mėnesių, lapkričio 18-ąją, Niujorko viešbutyje „Plaza“ įvyko prabangios vestuvės.

Bet už gražaus, spalvoto, smalsuolius traukusio paveiksliuko, kaip ir bet kokioje šeimoje, slypėjo savos problemos.

Michaelas labai išgyveno dėl tėvo: būdamas 80-ies K.Douglasas patyrė insultą.

Dalinis paralyžius ir beveik visiškas kalbos praradimas legendiniam Spartako vaidmens atlikėjui sukėlė depresiją. Jis būtų savo noru pasitraukęs iš gyvenimo, jei ne tragikomiška kliūtis.

Įkišęs pistoletą į burną ir užkliudęs skaudamą dantį Kirkas nevalingai ištraukė ginklą.

Legendinis aktorius daugiau nebandė nusižudyti, grįžo į aktyvų gyvenimą, lankėsi pas logopedą, diktavo knygas, daug laiko skyrė labdarai.

Į sūnaus Michaelo skyrybas ir naująją santuoką K.Douglasas reagavo supratingai: juk ir jis kadaise taip pasielgė, dabar yra laimingas su antrąja žmona Anne.

Pirmoji K.Douglaso sutuoktinė aktorė Diana Webster (1923–2015) su buvusiu vyru ir sūnumi Michaelu sugebėjo išsaugoti gerus santykius. Ji aktyviai filmavosi televizijos serialuose ir dar du kartus ištekėjo.

Kai būdama 92-ejų Diana mirė, tikru Douglasų šeimos turtu tapo filmas „Šeimos vertybės“. Jo kūrimo aikštelėje pirmą ir paskutinį kartą susitiko Kirkas, Diana, Michaelas ir jo vyriausias sūnus Cameronas.

Tačiau šioje juostoje nematyti jaunesnio Michaelo brolio Erico, K.Douglaso sūnaus iš antrosios santuokos. Nebuvo jis pakviestas ir į M.Douglaso ir C.Zeta-Jones vestuves.

Ericas Douglasas (1958–2004), antrarūšis aktorius, buvo narkomanas. Jam nepatiko brolio Michaelo nuotaka. Jis tvirtai laikėsi nuomonės, kad Catherine – gudri intrigantė, pasikėsinusi į šeimos milijonus.

Ericas plūdo Catherine į akis ir už akių. Atsakydama į tai ji uždraudė artintis prie jos pirmagimio Dylano. O paskui pareiškė: jei Ericas nesusiims, nenori jo matyti ir per vestuves.

Likus nedaug laiko iki iškilmių jis vėl įniko į narkotikus ir buvo paguldytas į kliniką.

Praėjus 4 metams po Michaelo ir Catherine vestuvių 46-erių E.Douglasas buvo rastas negyvas savo apartamentuose Niujorke. Aplink mėtėsi tuščios tablečių pakuotės ir viskio buteliai.

Jaunavedžiai Michaelas ir Catherine įsikūrė Bermudoje, restauruotoje senovinėje sodyboje su didžiuliu sodu ir golfo aikštynu.

2003 metų balandį porai gimė duktė Carys. Likus mėnesiui iki jos gimimo C.Zeta-Jones gavo „Oskaro“ statulėlę už vaidmenį miuzikle „Čikaga“.

Netoli kino teatro, kuriame vyko ceremonija, net budėjo greitoji pagalba, jei Catherine netikėtai prasidėtų gimdymas.

Nuo to laiko jų šeimoje saugomi trys „Oskarai“: du – Michaelo, vienas – Catherine.

Ir Carys gimus Douglasai liko gyventi Bermudoje. Artimi draugai negalėjo atsistebėti: Michaelas tapo tikru namisėda ir rūpestingu tėvu.

Jis rimtai pareiškė, kad pasirengęs prižiūrėti ir auklėti vaikus, suteikdamas Catherine galimybę daryti karjerą.

Visi žinojo, kad savo pirmagimiu Cameronu aktorius taip nesirūpino. Catherine sugebėjo susidraugauti su posūniu. Ir kai Cameronui prireikė pagalbos, ji ją suteikė.

Kad sūnus pradėjo vartoti narkotikus, Michaelas sužinojo dar 2000-aisiais. Tuomet Cameronui buvo 22-eji.

Po 10 metų – 2010-aisiais – vyriausias M.Douglaso sūnus buvo nuteistas penkerius metus kalėti už narkotikų vartojimą ir platinimą. Atlikus bausmę Camerono dar laukė penkeri griežtos policijos kontrolės metai.

Jis buvo nutvertas nusikaltimo vietoje – Manhatano viešbutyje pardavinėjo narkotikus. Iš pradžių vietos valdžia apsiribojo namų areštu – padėjo įžymiųjų, senelio ir tėvo, nuopelnai.

Bet netrukus viena Camerono draugužių pamėgino perduoti jam heroino dantų šepetėlio įdėkle. Jis buvo pasodintas į kalėjimą. Nepadėjo nei garsios šeimos pavardė, nei ryšiai, nei laiškai teismui nuo visų Douglasų, įskaitant ir Catherine.

Michaelas liko ištikimas savo taktikai. Kiekviename interviu kaltę vertė sau, kartodamas, kad nebuvo geriausias tėvas ir neskyrė sūnui deramo dėmesio.

Po kelių mėnesių užgriuvo naujos bėdos. Nedidelis sukietėjimas ant liežuvio M.Douglasui iš pradžių nekėlė didelių nepatogumų. Bet auglys pradėjo augti, ir aktorius išsigando.

Jis tris kartus kreipėsi į specialistus, bet jie neįžvelgė nieko bloga. Catherine įtikino vyrą dar kartą atlikti tyrimą vienoje Kanados klinikų. Ten ir buvo nustatytas ketvirtos stadijos vėžys.

Būtent tuo metu prasidėjo naujo M.Douglaso filmo „Volstritas: pinigai niekada nemiega“ reklama. Jis negalvojo apie baisią diagnozę, atliko visus įsipareigojimus dėl reklamos ir tik po to pateko į gydytojų globą.

Catherine nenori net prisiminti savo pirmosios reakcijos išgirdus žinią apie vyro ligą. Tuomet ją ištiko tikras nervinis sukrėtimas: raudojo, šaukė, grasino medikams, pražiopsojusiems ligą ir praleidusiems brangų laiką.

Kurį laiką Catherine teko tylėti ir palaikyti Michaelo versiją.

Tai buvo pirmas ir vienintelis atvejis, kai Holivudo žvaigždė viešai pasakė ne visą, o dalinę tiesą. Žiniasklaida pranešė, kad aktoriui diagnozuotas gerklų vėžys. Iš tikrųjų liežuvio auglį, aptiktą Catherine vyrui, sukelia žmogaus papilomos virusas, perduodamas lytiniu būdu.

Būtent gydytojas patarė nuo viešumos nuslėpti tikrąją ligos priežastį. Esą tokios diagnozės atveju pašalinamas liežuvis ir dalis gerklų. Tai reiškia aktoriaus karjeros pabaigą.

Jo tariamos gerklų vėžio diagnozės atveju operacija nesuluošina žmogaus ir dėl jos neprarandamas balsas. Tai kam pirma laiko pasiųsti negatyvų signalą prodiuseriams ir žiūrovams?

Tiesą M.Douglasas atskleidė tik 2013-aisiais duodamas interviu savo kolegai Samueliui L.Jacksonui.

Įveikusi sukrėtimą išgirdus vyro diagnozę Catherine sugebėjo susiimti. Ji atsisakė visų darbo įsipareigojimų ir visą savo dėmesį bei laiką skyrė vyrui.

Poros vaikams Dylanui ir Carys buvo labai baisu. Jie jautėsi bejėgiai prieš tėvo ligą. Ir tuomet sutuoktiniai Douglasai nusprendė, kad vaikams sakys tiesą.

Atsakinėjo į visus Dylano ir Carys klausimus, vedė juos į kliniką, kurioje jų tėvui buvo atliekama spindulių terapija.

Šeima persikėlė gyventi į Niujorką. Catherine lydėjo Michaelą į visus gydymo seansus.

Per tą laiką aktorius sulyso beveik 20 kilogramų, iš jo liko tiktai kaulai ir oda, plaukai praretėjo ir pabalo. Spindulinė terapija ir chemoterapija ne tik gydė, bet ir sekino M.Douglasą.

Lankydamas sūnų jo tėvas sunkiai tramdė ašaras. Jis Catherine ne kartą prisipažino, kad negali susitaikyti su gyvenimo neteisybe, – esą jis, tuomet jau 94 metų senis, vis dar gyvena, o jo sūnus, nuostabių vaikų tėvas, stulbinamą karjerą padaręs aktorius, tiesiog nyksta akyse.

Gydymas buvo sėkmingas, ir 2011 metų sausio 11-ąją M.Douglasas pranešė, kad grįžta prie darbo.

Žinoma, nerimas ir baimė neišnyko. Aktorius nuolat tikrinosi: esant tokiai vėžio rūšiai, remisijos – ligos atoslūgio laikas – turi didelę reikšmę.

Jei liga nesugrįžta po dvejų metų, tuomet yra didžiausia visiško pasveikimo galimybė. Laikas parodė, kad M.Douglasas visiškai pasveiko.

Bet į Michaelo ir Catherine Douglasų duris vėl pasibeldė bėda. Iš pradžių jų sūnui Dylanui gydytojai nustatė vystymosi sutrikimų.

Aktorė jautė, kad kažkas negerai, negali valdyti savo emocijų.

Periodiškai tam tikrų keistenybių pasitaikė ir anksčiau. Gimus Dylanui depresiją po gimdymo Catherine įveikė greitai. Paskui užplūdo nuotaikų kaita, energingos veiklos laikotarpius keitė apatija, sutrikimas, ji dažnai verkė.

Dabar visos mažos keistenybės išsirikiavo logiška seka.

Kai 2007-aisiais Catherine staiga sulyso, žiniasklaida prabilo apie anoreksiją. Pasitaikė, kai Catherine pamiršdavo žodžius arba būdavo tokia vangi, kad tekdavo atsisakyti susitikimų.

Be to, jai sunku buvo ant raudonojo kilimo pozuoti fotografams: prasidėdavo stiprus širdies plakimas, trūko oro.

2010-aisiais atsiimdama „Tony“ apdovanojimą už vaidmenį miuzikle „Mažoji nakties serenada“ aktorė vidury kalbos nutilo – lyg būtų nugarmėjusi į kažkokią duobę.

Nors priverstinę pauzę užglaistė orkestras, susirinkusieji salėje tai pastebėjo, žvalgėsi vienas į kitą ir šnabždėjosi. Catherine darėsi vis sunkiau pasirodyti viešumoje ir net išeiti iš namų: panikos priepuoliai dažnėjo, išpildavo prakaitas, dingo apetitas.

Aktorę apėmė persekiojimo manija, jai nuolat atrodė, kad kažkas stengiasi pasikėsinti į jos šeimos saugumą. Pavyzdžiui, kad narkotikų pardavėjai gali pagrobti Dylaną ir Carys, kad tokiu būdu atkeršytų Michaelo vyresnėliui Cameronui.

Kai Michaelui grėsęs pavojus praėjo, apie savo bėdas Catherine papasakojo vyrui ir atsigulė į kliniką. Gydytojai jai konstatavo lengvą maniakinės depresinės psichozės formą.

Po savaitės Catherine grįžo namo, ji jautėsi kur kas geriau. Gal viskas būtų buvę gerai, bet nemalonumai tęsėsi.

Atlikus tyrimus Camerono šlapime buvo aptikta narkotikų pėdsakų. Pasirodo, jo draugužė advokatė Jennifer Reed liemenėlėje jam į kalėjimą nuolat atnešdavo kvaišalų.

Ji buvo atleista iš darbo, o Catherine posūniui bausmė pratęsta dar ketveriems su puse metų ir ilgam uždrausti pasimatymai.

Kalėjime Cameronui nebuvo saldu. Kai M.Douglasui pagaliau vėl buvo leista matytis su sūnumi, jis ant jo veido pastebėjo mėlynių.

Anksčiau bijojęs įvardyti savo tiekėjus, Cameronas pasiryžo bendradarbiauti su tyrimo organais. Saugumo sumetimais jis buvo perkeltas į vienutę.

Bet gavęs pasimatymą su sūnumi Michaelas matė, kad jis gęsta akyse, praradęs viltį pakeisti savo likimą.

Cameronas nepaveldėjo savo motinos Diandros charakterio – ji ryžtingai siekdavo užsibrėžtų tikslų.

Išsiskyrusi su Michaelu ji kurį laiką gyveno tyliai, gautą kompensaciją ir namus Santa Barbaroje laikydama deramu atlygiu už iširusią santuoką po 23 metų bendro gyvenimo metų.

Ir staiga 2011-aisiais buvusį sutuoktinį Diandra padavė į teismą reikalaudama „teisėtos“ dalies už filmą „Volstritas: pinigai niekada nemiega“.

Per skyrybas jai buvo priteistos 40 procentų dydžio išmokos už kiekvieną filmą su M.Douglasu, sukurtą jų bendro gyvenimo metais.

Kadangi šis filmas buvo 1987-aisiais sukurto „Volstrito“ tęsinys, Diandra nusprendė pretenduoti į pyrago dalį ir dabar. Jai nepavyko, bet vyrui gerokai pagadino nervus.

Diandros gyvenimas po skyrybų su M.Douglasu buvo audringas. Ji susilaukė dvynių, o su jų tėvu išsiskyrė vestuvių išvakarėse. Ištekėjo už kito gerbėjo, bet greitai ir jų keliai išsiskyrė.

Ji įsivaikino mergaitę iš Kazachstano, užmezgė romaną su jaunu vyriškiu ir neteko daug pinigų investavusi į finansų piramidę.

Nugalėję negandas Michaelas ir Catherine stengėsi kuo greičiau sugrąžinti gyvenimą į normalias vėžes.

Ji keliavo iš vienos filmavimo aikštelės į į kitą. Michaelas už homoseksualaus pianisto Liberačės vaidmenį Steveno Soderbergho biografinėje dramoje „Už kandeliabrų“ buvo įvertintas Auksiniu gaubliu, „Emmy“ ir Kino aktorių gildijos premija.

Catherine sekėsi ne taip puikiai – ji tiesiog dirbo, nejausdama nei įkvėpimo, nei džiaugsmo. Ir 2013-ųjų balandį suprato, kad psichikos problemos sugrįžo.

Šį kartą žvaigždei medikai konstatavo antrojo tipo bipolinį sutrikimą, ir ligoninėje ji praleido visą mėnesį.

Bet netikėtai tarsi griaustinis iš giedro dangaus trenkė žinia: M.Douglasas pareiškė, kad skiriasi su Catherine, nes pavargo nuo jos begalinės depresijos.

Sutuoktinis nesugebėjo Catherine grąžinti skolos ir būti šalia sunkiu jai metu. Pora apsigyveno atskirai. Tai buvo vieninteliai metai, kai Michaelas ir Catherine savo bendrą gimtadienį šventė atskirai.

Formuluotė „pagyventi atskirai, stengiantis išsaugoti santuoką“ nieko neįtikino – visi laukė neišvengiamų skyrybų.

Bet jos neįvyko. Po kelių mėnesių sutuoktiniai Douglasai viešumoje pradėjo rodytis kartu, vėl užsimovė sutuoktuvių žiedus.

Po Naujųjų metų, kuriuos sutiko kartu, žiniasklaida gavo patvirtinimą apie šeimos susijungimą iš patikimiausio šaltinio – M.Douglaso motinos Dianos.

Nuo to laiko Michaelas ir Catherine nedavė nė mažiausios dingsties suabejoti jų jausmų tvirtumu. Jos liga nepraėjo, bet ją galima kontroliuoti.

Michaelas filmuojasi: šiais metais į didžiuosius ekranus atkeliaus nauja jo kino juosta. Catherine, priešingai, kuriam laikui pasitraukė iš kino pasaulio.

O kaip vaikai? Cameronas išėjo į laisvę 2016-aisiais – už pavyzdingą elgesį buvo išleistas dvejais metais anksčiau. Jis atsikratė priklausomybės nuo narkotikų ir pasikeitė išoriškai.

Bet svarbiausia – Camerono sulaukė jo verta moteris. Priešingai nei daugybė draugužių, kurios pataikavo Holivudo žvaigždės sūnaus įgeidžiams ir iš jo traukė pinigus, jogos trenerė brazilė Viviane Thibes keletą metų kentėjo jo neištikimybę, paskui laukė sugrįžtančio iš kalėjimo, lankė, rašė laiškus.

Jis deramai įvertino Vivian. Pora įsikūrė Niujorke, jis atliko reabilitaciją centre, rado darbą nedidelėje kino kompanijoje, nusifilmavo drabužių reklamoje.

Cameronas ir Viviane padarė M.Douglasą seneliu – padovanojo jam anūkę.

17-metis Dylanas seka tėvų keliu – vaidina mokyklos spektakliuose. Tėvas planuoja jam atverti kelią į kino pasaulį.

14-metė Carys labai panaši į gražuolę mamą. Catherina su dukterimi vis dažniau pasirodo viešumoje, ir Carys tvirtai jaučiasi ant raudonojo kilimo.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.