Nugirdo poros pokalbį apie slaptą vyro vaiką: vos sutramdė emocijas

Poroms vis artimiau bendraujant, gali išaiškėti ne tik malonių, bet ir šiek tiek nemaloniai nustebinančių paslapčių.

Maria Dahvana (nuotr. dešinėje) nugirstą poros pokalbį paviešino „Twitter“.<br> 123rf asociatyvi ir Twitter nuotr.
Maria Dahvana (nuotr. dešinėje) nugirstą poros pokalbį paviešino „Twitter“.<br> 123rf asociatyvi ir Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2018, 4:52 PM

Tačiau, kaip teigia amerikietė Maria Dahvana, knygos „Brooklyn“ autorė, apie kai kuriuos asmeninius dalykus geriau pranešti dar santykių pradžioje.

Ji, lankydamasi vienam restorane, nugirdo vienos poros pokalbį, kurį nusprendė paviešinti socialiniame tinkle „Twitter“.

Maria sėdėjo viename Niujorko restorane prie baro ir nugirdo nelabai malonias vienos poros pasimatymo detales.

„Tu man nesakei, jog turi vaiką“, – moters žodžius citavo Maria. Vyras gynėsi, jog vaikas dar labai mažas. Nusprendus sužinoti tikrą jo amžių, paaiškėjo, kad vaikui dar tik 12 metų.

„Ši pora bendrauja jau ilgai. Vyras teigė, jog apie savo vaiką nepasakojo dėl to, jog visi šitie reikalai yra labai komplikuoti“, – sakė Maria.

Nuo tos akimirkos viskas ėmė tik blogėti. Vyras bandė teisintis ir teigė, jog jo vaiko mama yra išprotėjusi. Tuo tarpu jo naujoji draugė į jį žiūrėjo šaltu žvilgsniu.

„Tas vaikinas mano, jog gali ramiai sau valgyti, tačiau jo naujoji mergina nėra tokia laiminga. Toliau jis ėmė aiškinti, jog jo vaikui tėčio nereikia“, – socialiniame tinkle rašė autorė.

Tačiau tai dar ne viskas. Vyras prisipažino nemokantis jokių alimentų, nes tai, esą, dar labiau pablogins ir taip jau sudėtingus jo, vaiko ir vaiko mamos santykius, o vaikas dar labiau susipainios.

„Kai jis gimė, man buvo tik 17 metų. Aš net nesijaučiu esantis jo tėčiu“, – nugirstą pokalbį citavo Maria.

Šoko ištikta mergina klausinėjo savo naujojo draugo, kaip jis sugebėjo nuo jos nuslėpti tokią svarbią informaciją ir kodėl jis negyvena Kalifornijoje, kad galėtų būti arčiau savo sūnaus.

Savo nustebusiai antrajai pusei vaikinas atrėžė, jog jis tiesiog pamiršo turintis vaiką.

Iš pradžių mergina netikėjo tokiais pareiškimais, jo pasiteisinimus išvadino silpnais, dėl to vyras ėmė teisintis ir teigti, jog jo draugė teisia jį anksčiau laiko, nes nežino visos informacijos.

„Galbūt aš esu ištekėjusi, tačiau pamiršau tau apie tai pasakyti“, – piktai juokavo pasimatymo dalyvė.

Už tam tikrus žodžius norėjo trenkti

Viso šio ginčo metu vaikinas teigė neturėjęs tinkamos progos savo draugei papasakoti apie vaiką, be to, jis neva nenorėjo apie tokius asmeninius dalykus su ja kalbėti.

Maria taip pat nugirdo ir tai, jog šis pokalbis įvyko tik dėl to, jog vyras nesugebėjo nulaikyti liežuvio už dantų. Tuo tarpu jo draugė ėmė kamantinėti savo draugą apie kitas gyvenimo sritis ir sakė: „Neteisiu tavęs už tai, jog turi vaiką. Man nepatinka, jog tu melavai. Įsivaizduoju lovoje gulintį vaiką ir galvojantį, kur yra jo tėtis. Pasirodo, kad aš į jį dabar žiūriu.“

Vaikinas teigė, jog jo draugė per jautriai į viską sureagavo ir pridūrė, kad tokiai emocinei reakcijai įtakos turi ir šiuo metu išgyvenamas ypatingas periodas – menstruacijos.

Tuo metu Maria panoro į vyro galvą sudaužyti gėrimo butelį.

Deja, Maria greitai suprato, jog vyras savo merginą sugebėjo įtikinti, kad ji tiesiog per daug jautriai į viską sureagavo, ir ėmė aiškinti, kaip sudėtinga vyrams kalbėti apie tokius dalykus, reikšti jausmus.

„Tikiuosi, jog galiausiai ji išdrįs palikti savo draugą, – teigė Maria. – Jei atvirai, galvojau, jog ji jį nutildys ir paliks čia pat prie stalelio, tačiau mane nustebino tai, jog ji vis dėlto išėjo kartu su savo draugu. Jis sugebėjo ją nuraminti.“

Knygos autorė atskleidė, jog šį poros pokalbį ji paviešinti nusprendė tik norėdama atskleisti šio vyro bendravimo metodus.

„Tai nėra įprasta. Jis pavertė save auka, – tęsė ji. – Iš pradžių jis teigė, jog jo vaiko motina yra išprotėjusi, po to tą patį padarė su savo drauge.

Jei jūsų draugas su jumis taip elgiasi, kuo greičiau bėkite nuo tokio vyro. Tai vadinama emociniu smurtu, kuris ateityje tik stiprės. Jei kas nors jums meluoja, po to jus išvadina pamišusia, jis nėra vertas nei jūsų dėmesio, nei laiko. Tai pats geriausias nepagarbaus elgesio pavyzdys.“

Parengė Edita Maračinskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.